cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kako bi voleli da provedete zadnji dan života

clock-img

06.02.2010, 08:45

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Poslednji dan...ne zelim ni da razmisljam o tom danu, ali ako bas moram...

Provela bi ga sa mm i decom, bila bi vesela, nasmijana, igrala bi se sa decom, ne bi dopustila da vide da patim zbog toga sto necu vise biti sa njima, a mm bi i tim poslednjim dahom dokazala koliko ga volim.

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

06.02.2010, 09:11

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Provela bih ga sa mm i sinom i iskoristila taj dan do maksimuma

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

06.02.2010, 13:30

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Kad sam bila u Rimu i sedela pored fontane di Trevi bilo mi je toliko lepo da sam pomislila kako bi zadnji dan zivota provela bas tu. I pomislila bih ako bi me neko pitao za poslednju zelju rakla bih da jos jednom zelim da vidim fontanu di trevi pa posle mogu i umreti.....

clock-img

06.02.2010, 13:43

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

IZVORNA PORUKA: Rivana

Kad sam bila u Rimu i sedela pored fontane di Trevi bilo mi je toliko lepo da sam pomislila kako bi zadnji dan zivota provela bas tu. I pomislila bih ako bi me neko pitao za poslednju zelju rakla bih da jos jednom zelim da vidim fontanu di trevi pa posle mogu i umreti.....

Aaaaaaa, to sam i ja pomislila user posted image ne mogu da verujem, izgleda da ipak ima nesto u tom vazduhu......Znas, kada je Felini umro, ugasili su svetla u fontani.....

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

06.02.2010, 13:51

clock-img

Lu

pencil-img

15094

user posted image user posted image
Tema je baš maštovita!

Kao prvo ne želim da znam za taj dan a kao drugo vjerujem da iza njega dolazi ono boljeuser posted image

clock-img

06.02.2010, 13:51

clock-img

maja27

pencil-img

170

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Tema je baš maštovita!

Kao prvo ne želim da znam za taj dan a kao drugo vjerujem da iza njega dolazi ono boljeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2010, 13:54

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Tema je baš maštovita!

fenomenalno rečeno!
život je samo prijemni ispit za život "na nebu"!

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

08.02.2010, 14:35

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

nesto sam pobrkala htela sam staviti sliku al nece

< Poruku je uredio Rivana -- 8.2.2010 14:36:49 >

clock-img

08.02.2010, 14:38

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: LillyT

Aaaaaaa, to sam i ja pomislila user posted image ne mogu da verujem, izgleda da ipak ima nesto u tom vazduhu......Znas, kada je Felini umro, ugasili su svetla u fontani.....

I nocu i preko dana tamo je divno....nadam se da cu opet otici tamo.....user posted image

clock-img

08.02.2010, 14:39

clock-img

Anoniman

penjući se na himalajeuser posted image

clock-img

08.02.2010, 14:45

clock-img

buhla

pencil-img

2564

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

Tema je baš maštovita!

fenomenalno rečeno!

slažem se user posted image
a volela bi da ne znam da mi je to poslednji dan, pa bi ga provela kao i sve ostale dane...
a kada bi mogla da biram, volela bi da umrem u snu! (mnogo tražim)

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

08.02.2010, 14:48

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

IZVORNA PORUKA: buhla

Podržavam. Ne želim da znam da mi je to poslednji dan.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

08.02.2010, 14:50

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

IZVORNA PORUKA: buhla

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

Tema je baš maštovita!

fenomenalno rečeno!

slažem se user posted image
a volela bi da ne znam da mi je to poslednji dan, pa bi ga provela kao i sve ostale dane...

Ti bi jos da biras user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.02.2010, 14:57

clock-img

buhla

pencil-img

2564

Ti bi jos da biras user posted image user posted image user posted image

paaaa, ja bi, ako mogu user posted image

Traži i daće ti se...

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

18.02.2010, 07:51

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Ne znam za taj dan,kada bude dosao docice...nemam nikakve posebne zelje..verovatno da bi taj dan provela sa svojim najblizima i naravno sa svojom decom-za koju se nadam da cu ih nekada imati i sa svojim muzicem...

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

clock-img

18.02.2010, 19:52

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Malo je grozno razmišljati o tome, zar ne? user posted image
'Al ako već razmišljam o tome, ako bi to bilo sutra, onda bih volela da sakupim sve prijatelje i rođake, muž naravno, da odletimo na Bali ev. Maldive ili Karibe i ludujemo i pijančimo na nekoj plaži do kraja... mog. Bilo bi lepo da tu bude i naša veverica... makar na jedan dan...

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

18.02.2010, 22:01

clock-img

viking

pencil-img

6644

Odgovor na ovo pitanje zavisi od toga kada bi to bilo - sutra ili za 50 godina. Ako bi bilo sutra, uradila bih ovo što Mishica kaže, super ideja, a ako bi bilo za 40 ili 50 godina, verovatno bih gledala TV i razbila se od neke dobre klope :)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

18.02.2010, 22:34

clock-img

2002m

pencil-img

2595

IZVORNA PORUKA: viking

Odgovor na ovo pitanje zavisi od toga kada bi to bilo - sutra ili za 50 godina. Ako bi bilo sutra, uradila bih ovo što Mishica kaže, super ideja, a ako bi bilo za 40 ili 50 godina, verovatno bih gledala TV i razbila se od neke dobre klope :)

user posted image user posted image user posted image bilo bi ti do klope?

clock-img

18.02.2010, 22:42

clock-img

viking

pencil-img

6644

Hehe, pa to ti je kao kad  zatvorenicima osuđenim na smrt daju da biraju poslednji obrok... user posted image  Ne znam do čega bi mi drugo bilo u tim godinama... Kapiram da ću sa 90 imati problem sa holesterolom, pristiskom, šećerom... kao i većina matoraca, koji kao paze šta jedu pa izbegavaju slano, slatko, kiselo :)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

18.02.2010, 23:18

clock-img

Anoniman

Sad sam gledala Uvod u anatomiju, otplakah pola epizode user posted image . Na stranu to, pogodila me jedna rečenica "Ne želim da mi mama umre sama!"... I sada kada razmišljam o zadnjem danu života... vidim Luku, vidim sunce, videm travu, vidim ljude da se smeju u parku... za promenu ću sada malo plakati. user posted image Mislim da je vreme da preispitam svoja najiskrenija osećanja i svoje najiskrenije želje. UF što sam u patetičnom raspoloženju... 

clock-img

18.02.2010, 23:24

clock-img

MERYEN

pencil-img

1390

Osmeh na to lepo lice draga.user posted image

clock-img

18.02.2010, 23:26

clock-img

Anoniman

Ma MERYEN... user posted image Hormoni valjda!

Nema te 1000 godina?

clock-img

18.02.2010, 23:29

clock-img

MERYEN

pencil-img

1390

Nema,menjala sam posao,morala da ucim i svasta nesto se izdesavalo,sad ce me biti vise...

clock-img

18.02.2010, 23:30

clock-img

Anoniman

Imaš pp user posted image

clock-img

09.07.2010, 16:40

clock-img

eni26

pencil-img

3380

Otisla da se napijem do daske,da ne znam sta ce me snaci sutradan !!! user posted image