Htela sam ti reci da sam najvise od svega volela tvoj osmeh. Ti si jedina osoba na ovom svetu kojoj je razmak izmedju zuba tako dobro stajao. A imala si i onaj smeh, glasan, zarazan. Koliko si zracila kad se smejes, srce bi mi svaki put ogrejala. Volela sam onaj ruzicasti karmin, koji je savrseno pristajao tvojim punim usnama. Nos lep,pravilan. Oci krupne, pogled strog, uvek mi je budio strahopostovanje. Cesto si stavljala zelenu olovku, volela sam te tako nasminkanu. Bila si najlepsa zena na svetu. I ja cesto stavim zelenu olovku da bar malo tebe ponesem sa sobom. Tvoja kosa je bila najlepsa, kovrdzava, ofarbana u crno sa crvenim odsjajem. Od tad volim tu boju. Secam se kad si se osisala na paz i ofarbala u smedje koliko sam bila besna na tebe. Rekla sam: "Sta si to uradila od sebe?" , a nisam rekla da sam tuzna jer sam tvoju kosu bas onakvu obozavala. I volela sam tvoj miris, tvoj zagrljaj, tvoje ruke i prelepe nokte. Ne znam jesam li ti ikad rekla da si najlepsa na svetu. Volela sam kako pevas i nadala sam se da ce taj talenat neko da nasledi, jos uvek niko, a stvarno bi bila steta.
Nisam ti rekla da mi je zao sto nisam bila starija, da te razumem i podrzim. Zao mi je sto ti je bilo tako tesko, sto si se tako mucila sama. Zao mi je sto nisi upoznala mene odraslu. Zapravo sam ti vrlo slicna. Mozda imam manje fizicke lepote, ali ostatak tvoje lepote mi je obojio dusu. Ponela sam sve najbolje od tebe.
Svakog dana mog zivota si mi nedostajala, evo vec 21godinu. Zao mi je sto nisi upoznala unuke, bila bi odusevljena njima. Teodora je sva blazena, kao andjeo je, prelepa i spolja i iznutra. Bogdan je mali vrag, ali najsladji vrag na svetu. Njihov osmeh je moja hrana. Da tebe nije bilo, ne bi ni njih bilo, tako da je tvoj zivot bio itekako vredan. Steta sto nisi to znala, steta sto si ga tako rano izgubila. Volim te, volecu te do kraja zivota i to mi niko i nista ne moze oduzeti!