Falis mi zivote moj,,,falis mi najlepsa bakice moja,moja snago,moja sreco..Zasto si me ostavila,zasto kada si mi jako stegla ruku i potvrdno klimnula glavom na moju recenicu da hocu da se vratis kuci,da te volim vise od svega i svih..ostavila si me kad si mi najvise trebala,ne znam mozda si pomislila da sam nasla srecu,da sam sigurna sada...tako si bar uvek govorila,da ces otici kada tek budes imala kome da me ostavis,kada ima ko da me cuva...ali nije tako bakice,,,,ja ne mogu bez tebe,trebas mi,da se nasmejes,da me zagrlis jako,najjace,da se ljutis na mene,da me ljubis i dajes mi savete..Znas da si bila moja sreca,moj svet...ti si me ocuvala,ti si se borila za mene kada me je onaj ko me je stvorio ostavio kao poslednju stvar na svetu...Zahvaljujuci tebi sam ovo sto jesam...Da ti si me razmazila,sve mi omogucila u zivotu,,,ti si me vaspitala i od mene oformila coveka..Nedostajes mi kada sam srecna,tuzna kada me boli nesto...kada me svi naljute.Odlazim na groblje stalno,,znas da ti tamo ispricam sve sto mi se desi...docicu i ovih dana da popijemo po jedan "sverc" -sveps i pojedemo tvix :((( Boli me mnogo sto te nema,,sve bih dala da me te oci jos jednom pogledaju,,,da trcis samnom oko ulice i hranis me bananama ...da sada ja tebi kupim i omogucim sve sto pozelis...Hvala ti bucko moj na svemu,,,,nema te pored mene,ali znam da me gledas ,da me cuvas i brines se za mene,znam da ces mi dati snage sa neba da se rese svi problemi....pazices ti svoju devojcicu ...Volim te bako i volecu te zauvek....dodji mi makar u san ponekad,,,,,NEDOSTAJES