IZVORNA PORUKA: choopa choops
Moje djeca su primila sve vakcine. Ćerka je svaki put imala visoku temperaturu, sin nijednom. Zdravi su i pravi.
Sanchy to veze nema sa vakcinom. Moja ćerka je sa dvije godine recitovala Twinkle little star, pjevala na engleskom, pričala kao navijena, a sin je tad jedva progovorio. Razlika ne da je ogromna, nego drastična. Jooooooj razl'ke! Drast'čne!
Potpisujem ovo-sva deca su razlicita. Moji,recimo nisu imali nikakvu reakciju na vakcine(sem spavanja kod velikog) a razliciti su samo tako.I Sanchy, cesto je kod dece da kad im je razvijena fina motorika,da gruba kasni.Kod mojih je razlika 18 meseci,isti otac i majka, a veliki je pricalica,mastovit,usta ne zatvara,ali mu teze die skakanje,mada vozi bicik od druge godine, obozava price-on cesto prica price pred spavanje...Mali je tek sa dve godine progovorio,culjiviji je i sada,bez obzira da li nekog je nekog vec video-stidi se i nece da odgovori i na jednostavna pitanja,a sa svojom tetom usta ne zaklapa.Ja sam dobila sigurno i zeznutiju vakcinu(cini mi se da su i nase bile sa zivim virusima) pa sam sama naucila da citam oba pisma sa 4 godine. Mm sa druge strane nije mogao da nauci da cita dugo,ali je zato matematiku rasturao,inteligentniji je sigurno od meine,samo sto sam ja pricalica i raspolazem sa poprilicno informacija(te ih naravno i nesebicno delim sa drugima,hteli.-ne hteli
),a on je cutolog:) Nije tema,ali meni su doktori obratili paznju da sto vise ukljucujem velikog u sportske aktivnosti bas zbog blagog zaostatka u gruboj motorici,a za malog se oduseve sta moze fizicki da uradi..