Malo off, ja zaista imam osećaj da je univerzum shvatio da previše želim da je odgledam, i da sam zaslužila Toliko mi je težak bio ovaj septembar, povratak u rutinu, lude smene muža naposlu što je za mene značilo puno više posla oko dece pored redovnog posla kojeg sada ima mnogo (jer se rešavaju budžeti za narednu godinu). Dodatno, imala sam agoniju oko kola, jer sam tražila vrata za moj autić, mm ih letos na putu za Bosnu pocepao. U Bosni niko nije hteo da preuzme posao, tamo se mazda ne vozi i nema vrata, a ne žele da urade bilo kako (samo da ispeglaju), jer ćim vide auto kažu da je odličan i ne isplati se bilo kako raditi, da je neki krš uzeli bi da rade. Više majstora me odbilo i u Srbiji, em boja nezgodna (nisam znala dok mi nisu objasnili zašto, ima 5 nijansi svetlo sive na tržištu (ne postoji broj, pa se ne zna koja je), baš za ovakvu mazdu, i ne može se potrefiti prava), em niko nije od majstora uspeo da nađe vrata. Nedeljama sam zvala otpade i na kraju našla perfektna vrata za male pare (što majstor koji je na kraju prihvatio posao nije mogao da veruje). Kaže on meni, meni je to sumnjiva cena, previše niska, proverite vi kakva su vrata, jer nam ne igraju ulogu loša. Kaže vaš auto je u perfektnom stanju, želimo samo odlična vrata. A da ne pričam da su me ubeđivali da će svi otpadi kada čuju ženski glas da me oderu, a ono bilo suprotno, em svi ljubazni i predusretljivi prema meni, trudili se da nađu, em dobih na kraju povoljno odlična vrata (u Valjevu sam našla prednja, u Mladenovcu zadnja, malko skuplja od valjevskih). Limar nije verovao da sam uspela da nađem, ono što 10 limara nije moglo
I tako, dovezao mi majstor autić neki dan, kao nov, bombonica
Onda, prošle nedelje mi preminuo ujak, kod koga sam proletos na raspustu bila sa decom, blizu Homolja. Bio je i tada bolestan, rak, ali sve se nadaš...
Onda mm imao zakazano skidanje mladeža na VMA za 24.9, na šta sam ja zaboravila, a kupila karte za 25.9. Pa razmišljam da li će ga boleti, da li će moći da ide. I zovu me neki dan sa VMA, - ako vam nije problem da pomerimo suprugu operaciju za 1.10., rekoodlično, hvala vam!
I nakon svega toga, tačno mi je trebala nagrada, a to je ova predstava, ne tražim puno
< Poruku je uredio dunja RR -- 26.9.2024 16:54:19 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir