cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Master studije

clock-img

20.04.2011, 17:44

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

evo malo zeze - ja imam i master, i magistarsku i doktorat pa mogu da otvorim virtuelne konsultacije povodom teme... bila sam i u komisijama za odbranu mastera user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2011, 18:14

clock-img

Verus

pencil-img

11942

sta mi vredi kad nisi u mom poljuuser posted image

clock-img

20.04.2011, 18:56

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: Verus RR

sta mi vredi kad nisi u mom poljuuser posted image

da, al ima univerzalnih stvari - pazi knjigu - how to complete and survive doctoral dissertation user posted image

clock-img

20.04.2011, 19:00

clock-img

Verus

pencil-img

11942

oho user posted image

clock-img

20.04.2011, 19:00

clock-img

Verus

pencil-img

11942

ma ja bih sve survajv kad bi mogla da se naspavam ko covekuser posted image

clock-img

20.04.2011, 22:19

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Diabla

Tasho, samo mi posalji kako si navodila literaturu. Jer nisam 100 % sigurna za pojedine stvari.

Oćem, dušo, samo mi daj mail! user posted image

IZVORNA PORUKA: verolino

Nas master traje godinu dana. Ali nasa magistratura nije bila strogo omedjena na 2 godine..

Eh, to nije baš tako. Naime, do pre par godina si imao mogućnost (ne znam dal je još tako) da posle 4 god faxa, upišeš dodatnu 1 god mastera. Inače, ovi što sad upisuju fax, imaju 3 god fax (bečilori, ebati ga, ne znam kako se piše na engl, bechilor user posted image ), pa + 2 god da budu masteri.

clock-img

20.04.2011, 22:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tash

nače, ovi što sad upisuju fax, imaju 3 god fax (bečilori, ebati ga, ne znam kako se piše na engl, bechilor user posted image ), pa + 2 god da budu masteri.

Tasho, a gde to, posto se u Beogradu upisuju klasicne cetvorogodisnje studije...user posted image

clock-img

20.04.2011, 22:26

clock-img

Anoniman

Iskreno, nemam pojma kako je na državnom ekonomskom, koji sam ja završila, baš ću da cunjnem sad po netu, ali mm recimo sada završava optometriju, još 1 ispit i biće bečilor (3 god studija). 

clock-img

20.04.2011, 22:27

clock-img

Anoniman

Iskreno, nemam pojma kako je na državnom ekonomskom, koji sam ja završila, baš ću da cunjnem sad po netu, ali mm recimo sada završava optometriju, još 1 ispit i biće bečilor (3 god studija). 

U Beogradu to jos nije usvojeno. U stvari u Bgd pola fakulteta je prihvatilo neku nazovi Bolonju...ma ludilouser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2011, 22:28

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ekonomski fakultet ima npr. trogodišnje studije. Prirodno matematički isto. Neki smerovi na filozofskom.
To je 180 bodova po Bolonji iliti osnovne akademske studije (bachelor's degree).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

20.04.2011, 22:31

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

bravo, vukooo!!!user posted image

Panta rei

clock-img

20.04.2011, 22:32

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Kod mene na faksu je bio glavni problem kako tako obimne studije skratiti sa 6 godina na nešto manje. I uspeli su - skratili su 1 semestar. user posted image  I ti "novi" odmah po diplomiranju imaju zvanje "doktor medicine - master".
Mi po starom programu imamo dve solucije - ako diplomiramo po "starom", nemamo zvanje master (a bez tog zvanja ne može se dalje na doktorske studije, može i dalje na specijalističke), a ako radimo istraživački rad koji ćemo da branimo, dobijamo i master u zvanju.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

20.04.2011, 22:33

clock-img

Anoniman

*Ekonomski fakultet Subotica realizuje osnovne akademske studije u trajanju od tri godine (šest semestara) na devet studijskih programa: ....

*Master studije organizovane su na deset studijskih programa: ...
Dve godine traju, videćeš ako otvoriš neki od smerova.

*Doktorske studije traju tri godine, odnosno šest semestara. Predavanja i konsultacije traju četiri semestra.

Ekonomski fakultet Subotica KLIK

clock-img

21.04.2011, 13:07

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

ne znam kako se piše na engl, bechilor user posted image ), pa + 2 god da budu masteri.

musko bachelor ili u prevodu nezenja
a zensko bachelorette ili u prevodu udavachauser posted image

dakle
nezenja od nauke - Bachelor of science
udavaca od nauke

a master

gospodarica nauke user posted image

ili master of disaster

< Poruku je uredio vukosava -- 21.4.2011 13:11:20 >

clock-img

21.04.2011, 13:08

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: vukosava

evo malo zeze - ja imam i master, i magistarsku i doktorat pa mogu da otvorim virtuelne konsultacije povodom teme... bila sam i u komisijama za odbranu mastera user posted image user posted image user posted image

Da te turim u anketu???
Salim se....svaka castuser posted image

clock-img

21.04.2011, 13:13

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Da te turim u anketu???
Salim se....svaka castuser posted image

more komotno
ekspertna analiza user posted image

baj d vej zvali me neki arapi da radim studiju vezanu za restruktuiranje aluminijumske industrije u crnoj gori... kad postanes dr teh nauka mozes da trpas izgleda u svaku corbu ko mirodjija (mislim ja necu al samo navodim primer) - ko da nekog briga user posted image

clock-img

21.04.2011, 13:14

clock-img

Anoniman

A sto ne bi????

clock-img

21.04.2011, 13:18

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

A sto ne bi????

jedva cekam porodiljsko - za 2 nedelje kakav alumijum mozak na otavuuuuuuuuuuu a beba u ruke user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2011, 13:22

clock-img

Anoniman

E, pa to nisam znalauser posted image

clock-img

21.04.2011, 23:36

clock-img

Anoniman

Diabla, poslala sam ti. 

clock-img

21.04.2011, 23:45

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Znam, ja sam ti odmah i odgovorila. Hvala puno! Sutra cu da gledam! Nocas sam na RR dok ne svane, nisam odavno.user posted image

Diabla, poslala sam ti. 

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

21.04.2011, 23:46

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

04.05.2011, 18:01

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Danas sam polagala zadnji ispit!  Dobila sam 9 zavrsnog iz jednog predmeta, a mislim da ce biti 9 zavrsna i iz ovog.  Onda mi ostaje orals=ili ti odbrana u novembru (nazalost, necu stici sve do avgusta) i predaja rada i odbrana teze i research u decembru i GOTOVA SAM!

AL CU DA SPAVAM SAD, i da pocnem da vezbam i da lakiram nokte, i odoh i kod frizera sledeci vikend, i JUPIIIIIII I get my life back!!!!user posted image

< Poruku je uredio Verus RR -- 4.5.2011 18:05:53 >

clock-img

04.05.2011, 18:05

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.05.2011, 18:06

clock-img

Verus

pencil-img

11942