Hajde da objasnim moja osećanja prema ovom master delu...
Završila sam ekonomiju na državnom faxu, i extremno sam ponosna na to.
Master sam upisala jer mislim da mi treba ta extra godina koja mi fali, inače će me neki novi klinci zgaziti... dakle, nisam to upisala jer sam želela, jer volim da učim bla bla, nego zato što realno mislim da će mi trebati.
Kada sam vagala na kom faxu ću upisati, bila je ona faza akreditovanja fakulteta, i kako su stvari stajale tada, izgledalo je da će ovaj privatni fax dobiti akreditaciju, eto nije ga dobio, i ja jednostavno nisam motivisana da dam sve od sebe. Smatram da je uzaludno, i kajem se što nisam upisala na državnom faxu, iako, realno, više sam naučila za godinu dana na ovom faxu nego za 4 godine na državnom. Ipak, kada popunjavam neki online konkurs za posao, i traži se da upišem poslednju školu, radije sebe degradiram, i pišem dipl ecc Ekonomskog fakulteta, Subotica, nego master na Fam-u.
Poenta priče je da bih ja ovo da OTALJAM, da im vidim leđa, i da vidim, mogu li ja sa ovom diplomom na državni fax na doktorat. Ne ovog momenta, ipak treba da se porodim, nisam preambiciozna, ali što pre.