cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: operacija krajnika

clock-img

07.12.2010, 14:39

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: gagi

Bili smo na kontroli,sve je u redu i mozemo ici malo vaniuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

07.12.2010, 14:40

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Jeeej,Gagi to su bas lepe vesti user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.02.2011, 09:10

clock-img

winx

pencil-img

32

Da li neko zna posle operacije sva tri krajnika, uši nisu dirane, da li može da se pere kosa i koliko dugo se ne peru zubi, u pitanju je dete?

clock-img

29.03.2012, 08:51

clock-img

Anoniman

Andreju ce vaditi sva tri , idemo u ponedeljak da mu vade bris , ne znam sta ce dalje biti , ne znam kako izgleda operacija krajnika , da li ga to posle boli jako , koliko se ostaje u bolnici ?

clock-img

29.03.2012, 09:02

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

29.03.2012, 09:04

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Maki je operisao sva tri krajnika, jos su mu i prosecali bubne opne i stavljali cevcice. Bolelo ga je mozda dva, tri dana. Treci dan mi je trazio kobasice, koje obozava :D Ne znam kakva je procedura kod vas ( valjda je priblizno ista ) dolazi se vece pred operaciju sa nalazima, kardiologa, interniste, kks, vreme krvarenja, i jos nesto iz laba, sad se ne secam sta. Ujutru rano rade pripremu i po rasporedu cekate. Sama operacija traje oko pola sata, mozda malo vise, ali Makiju su radili i usi pa ne znam koliko to vremena oduzima. Nezgodno je budjenje iz anestezije, sva deca su reagovala isto, bacakala se i plakala, ali to valjda zato sto boli. Dobicete celu bocicu da li paracetamola koji se daje na tri sata. Sledece jutro posle vizite idete kuci.
Nemoj da se uplasis od belih naslaga u ustima, to je normalno :)

To je ono sto sam mogla da se setim, ako imas jos neka pitanja pitaj. A ja ako se budem setila jos necega pisem user posted image

Nije nista strasno, brzo prodje, a videces da ce ti posle biti neobicno koliko je zdrav. Meni je Maki posle operacije krajnika ( 3g ) bi svega dva tri puta ozbiljnije bolestan, npr da je pio antibiotike, do sad a ovog meseca je napunio 7g user posted image

clock-img

29.03.2012, 09:09

clock-img

Anoniman

Ma verujem da ce sve biti bolje , on je u zadnje vreme nadrljao user posted image
Dobro , procitacu posle sve , hvala vam user posted image

clock-img

03.04.2012, 12:03

clock-img

Anoniman

Ide na op kad bude na letnjem raspustu .. Valjda do tada nece popiti jos litar antibiotika

clock-img

17.04.2012, 11:24

clock-img

Anoniman

Zakazan za 21.06. i kaze dr da 22og ide kuci ..

clock-img

17.04.2012, 11:28

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

17.04.2012, 11:29

clock-img

Anoniman

Ma da , bice sve ok user posted image

clock-img

21.06.2012, 13:05

clock-img

Anoniman

Primili su ga , posto ne dolazi u obzir da ja trudna budem sa njim , njegovog tatu su isto odbili tako da je verovali ili ne moje dete tamo samo . Meni je to palo kako mi je palo , njemu i nije toliko strasno , cujemo se svako malo , ujutru ce ga operisati a ja cu insistirati da budem kad izadje sa op bar malo sa njim , a posle neka bude njegov tata bar tih prvih nekoliko sati posto vidim da ih tad najvise boli . Eto , sta da kazem ..

clock-img

22.06.2012, 10:57

clock-img

Anoniman

Operisan , tata je sa njim , kaze da spava a suze se osusile na obrazima user posted image e zivote

clock-img

22.06.2012, 11:03

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Mila moja user posted image
Bice to kako treba! I posle nece biti vise problema! Kupi puuuuno sladoleda kad momak izadje da ima cime da hladi grlo.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

22.06.2012, 11:03

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ribizla, bice to sve super, samo danas da prodje !

clock-img

22.06.2012, 11:05

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Ribizla user posted image
znaci ta briga je prebrinuta , sad ce biti ok i jos jednom user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

22.06.2012, 11:05

clock-img

Anoniman

user posted image I ja mislim na to da ce od sada biti dobro !

clock-img

22.06.2012, 12:07

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Tari je u Oktobru zakazana operacija treceg krajnika ali i ova dva su joj ogromna. Mozda bi bilo dobro sva tri da povadi user posted image jer je celu zimu bila bolesna, al nemogu ja o tome da odlucim user posted image

clock-img

22.06.2012, 15:22

clock-img

Anoniman

Pricali smo malo kad se probudio , dusa moja hrabra uopste nije u frci , ocekivala sam da ce malo da se mazi ali nista , kaze `boli me grlo ali nije strasno nego ovde na tv-u nema crtaca` user posted image
i tako , tata je ipak sa njim i bice do veceras , Aki sad opet odmara .. Volim sto je sve proslo bolje nego sto sam mislila user posted image

clock-img

25.06.2012, 12:16

clock-img

Anoniman

user posted image

Dakle samo da mu kuvam , za dorucak rucak i veceru ?

clock-img

25.06.2012, 12:32

clock-img

Anoniman

I da li moze mixano meso ?? Nisam ja bila na otpustu zato mi je sve komplikovano :(

clock-img

25.06.2012, 13:02

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

mislim da mogu sve decije kasice pa i one sa mesom
mislim , skuvas supicu sa mesom pa je izblendas

< Poruku je uredio Olga RR -- 25.6.2012 13:03:21 >

clock-img

25.06.2012, 13:15

clock-img

Anoniman

Hvala Olga user posted image
Danas boranija sa mesom blendana , mlaka .
Lekari izgleda vise ne preporucuju sladoled , niti bilo sta ledeno vec mlako do prve kontrole (14 dana) ne slano , slatko ( lepljivo) , ljuto, kiselo i uopste zacinjeno .. Nista sveze i tako .. Od sokova samo ice tea od breskve jer jedino to od sokova nije kiselo .. cajevi + voda ..

clock-img

25.06.2012, 13:19

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

najbolje je nista sto moze da iziritira
ali za nedelju dana ce sve to biti lakse
ljubimo hrabrog , velikog drugara user posted image

clock-img