cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Herpes

clock-img

24.01.2011, 14:59

clock-img

Anoniman

jao sad mi je lakse kad vidim da ima toliko trudnica koje su imale herpes.
ja sam sada u 12 nedelji i od pre 2 dana prehladjena (grlo, nos. .). jutros primetim nesto u uglu usne i odmha naravno posumnjam na herpes jer mi je ranije vec izlazio. ali bas je mali, mozda mi je samo pukla usna.  user posted image
procitala sam sta pisete. . znaci aciklovir nikako ne sme? a sme li zinci (cinkova) mast?
da li zaista postoji rizik da naskodi mojoj bebici u ovom periodu?? user posted image

clock-img

18.02.2011, 14:52

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

cinkova pasta je u principu dozvoljena u trudnoci

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

17.03.2011, 08:30

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: Jeca*

evo danas da javim utiske. Prvo sam juče na poslu namazala Propobazu i lepo sam ceo dan osecala kako mi "vibrira" herpes. Onda sam dosla kuci i videla da samo sto nije buknuo i stavila sam flaster koji sam kupila i ostavila cele noci. Probudila sam se kao Severina  buknuo mi je OGROMAN herpes preko cele gornje leve polovine usne  e onda sam usla u 10 apoteka na putu do posla i nasla HERPIGEN LABIAL user posted image  namazala i vec me manje boli i umiruje se. Definitivno vise ne eksperimentisem

Kao da si mene sada opisala...

< Poruku je uredio Nensi RR -- 17.3.2011 8:31:44 >

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

31.08.2011, 10:58

clock-img

GRGA

pencil-img

2365

user posted image user posted image Uf bas super dase neko bavi time i da zna te stvari...

Kada sam bila klinka stalno mi je pri padu imunog sistema izlazio herpes!!!!Na sunama na nozi jednom,,Ali bar jednom godisnje od moje 10 godine mi izlazi herpes...

............Jednom sam ga imala na bradi--uf bilo je strasno jedva sam ga zalecila,,a skoro mi je izasao ispod pupka-bas na mestu gde se kaci kajs!!!

Bolelo je mazala sma svim i svacim..........Zna da je herpes...Ne znam zastos e on pojavljuje i vvrti ...Ali znam da ga imam odavno!

clock-img

01.09.2011, 13:17

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

devojke, imalte li neka saznanja za genitalni herpes u trudnoci? sta sme da se maze, sta ne sme...? da li su ista pravila kao za obican?

clock-img

01.09.2011, 16:34

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Ja znam da Aciklovir ne sme da se maze u trudnoci. Najbolje bi bilo da odes kod dermatologa.

clock-img

01.09.2011, 21:46

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

nemam herpes, ali mislim da sam ga imala pre nekoliko godina, a da nisam ni znala da je to to... zato malo brinem... pitacu dr u svakom slucaju!

clock-img

01.09.2011, 21:50

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Pa nemas zasto da se brines ako ga nemas sad,samo malo poradi na imunitetu jer herpes izbija kad opadne imunitet.

clock-img

01.09.2011, 21:53

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

pijem vitamin C 1000mg i vitamin E, po preporuci dr, a mogla bih malo i kroz hranu da unesem... hvala puno

clock-img

01.09.2011, 22:03

clock-img

Monaco

pencil-img

6

Moram moje iskustvo da podelim sa vama!
Ja sam se borila sa herpesom od kad znam za sebe. Mislim da ne postoji krema koju nisam probala. "Podizala" imunitet sa svim i svacim. Nista mi nije pomagalo. Imala sam herpes cesto (mogu slobodno da kazem da sam retko bila bez herpesa) nekada i po dva-tri odjednom. Izlazio je na  usni i ponekad na bradi.
Spasila me je homeopatija. Proslo je tri godine od mog prvog odlaska homeopati i ja sam prezadovoljna!
Nisam ga imala vise od godinu dana! Iskreno se nadam da sam ga se resila!!!
user posted image

clock-img

01.09.2011, 22:07

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

ja imam lose iskustvo sa homeopatom, isla sam zbog migrene i posle godinu dana naisla na clanak u novinama da je ta dr bila prevarant i da je prodalaval najobicniji secer pacijentima...

clock-img

01.09.2011, 22:13

clock-img

Monaco

pencil-img

6

Nazalost prevaranata ima svugde  user posted image .
Ja sam izgleda imala srece  i iz prve naletela na "pravog" homeopatu koji mi je pomogao, zato sada homeopatiju preporucujem svima!
Kad se setim samo kako sam se mucila i koliko sam suza prolila kad se pogledam u ogledalo i skontam koliki herpes imam... user posted image

clock-img

29.09.2011, 14:34

clock-img

maca821

pencil-img

3514

A koliko herpes utice na zacece, taj genitalni? Vidim da on se nigde ne trazi kao preventivni pregled pred trudnocu? Koliko je opasan?

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

clock-img

29.09.2011, 14:37

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

herpes moze da bude uzrok steriliteta

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

10.10.2011, 23:45

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

da li sme da se namaze cinkova pasta na herpes u trudnoci? mislim da mi izlazi, sada sam 12.nedelja...user posted image

clock-img

10.10.2011, 23:49

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

IZVORNA PORUKA: Olga RR

sad sam videla ovo, jel ima jos nekoga da mi potvrdi...?

clock-img

10.10.2011, 23:52

clock-img

Nataša1

pencil-img

217

Sme cinkova mast, pogledaj i na ovoj strani

clock-img

10.10.2011, 23:53

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

hvala punoooo user posted image

clock-img

10.10.2011, 23:55

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Evo i ja ti potvrđujem. user posted image

< Poruku je uredio Mishica 77 -- 10.10.2011 23:56:24 >

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

10.10.2011, 23:57

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

hvala Bogu da sme, sutra trcim da je kupim, a u petak svakako idem na double test, pa cu prijaviti doktoru i ovo!

clock-img

11.10.2011, 09:28

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: crazymama

IZVORNA PORUKA: Olga RR

sad sam videla ovo, jel ima jos nekoga da mi potvrdi...?

Olga je dr,ne treba ti jos jedna potvrda user posted image

clock-img

11.10.2011, 11:07

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

hvala... bez uvrede, ali i dr iz doma zdravlja mi je u 9.nedelji prepisala macmiror koji ne sme da se koristi u prvom tromesecju, tako da moram vise puta da proverim...

clock-img

31.03.2012, 16:44

clock-img

anajid

pencil-img

3545

E sad su i mene malo uplasile neke izjave na drugoj temi a vezane za herpse u trudnoci.Znaci meni to stalno "cuci" negde u glavi.Strah me jer sam, negde u periodu kad mi je izostala menstruacija i kada sam posumnjala da sam trudna, imala herpes.Planirala sam to pomenuti doktorici,medjutim kad mi je saopstila da cu imati 2 bebe ja sam od soka zanemela i tek neki dan progovorilauser posted image .Salu na stranu,jedna zena mi je pricala da njen decak nema tri prsta na ruci zbog toga sto je ona imala herpes u pocetku trudnoce kad se sve razvija.Prestravljena sam kad na to pomislim.Na sledecoj kontroli za 5 dana spomenucu to doktorici i zamoliti je da dobro pregleda bebe.Uh sad me dokrajcio post one Goge u temi spontani....

clock-img

31.03.2012, 16:48

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Ne brini molim te,ako imas dobrog dr,sve se da videti na uz...

clock-img

31.03.2012, 18:48

clock-img

Jovana131

pencil-img

104

Da li sme u trudnoci da se maze Viru Merz? Izasao mi je ogroman herpes na donjoj usni do pola usne i na bradu imam osecaj da se stalno siri stvorili su se i plikovi cini mi se ima ih milion. Ne mogu ni da pricam kako treba... Javljao se i ranije, ali ovoliko nikada..