BubaMiro, pocni da set_as ako mozes, lagano bar 30 minuta na dan, to ce ti pomoci. Sto se tice zadihanosti, to je za ocekivati, i ja sam bila jako zadihana u pocetku, ipak, telo poveca volumen krvi i do 50% i to je samo nacin da se kardiovaskularni sistem prilagodi novom bicu koje raste u tebi i njegovim potrebama. To ce postati malo lakse, pa opet, teze disanje u 8 i 9 mesecu...Jedi zdravo, kao i do sada, sa tim da mozes slobodno da povecas unos proteina (mleka, sira, mesa), i voca i povrca. Najbolje je da se klonis masne hrane i hleba i puno peciva....tih stvari sto goje. Ja sam stvarno u pocetku nabacila dosta jer mi se jelo masno i przeno, i to sam jela, a inace, ne jedem ni brzu hranu, nisam jela slatko u pocetku uopste, a opet, evo skoro 20 kila...Nekada telo uradi samo sta hoce, da bi odrzalo bebicu u sebi. Ja imam herniju kicme, a mogu ti reci da nisam uopste imala problema u trudnoci, kao sto sam ocekivala, a radila sam do 7 meseca trudnoce, i to dosta dana stajala na nogama ceo dan. Tako da ne mora biti da ce biti problema