cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnički meni

clock-img

27.10.2011, 16:31

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

peco, imas sada rodu na karaburmi, pogledaj tamo, bas su snabdeveni... to je u sklopu merkura, ja iz mirijeva sada idem tamo.

jutros sam doruckovala bareno jaje, malo kackavalja, nekoliko maslina, krisku hleba i solju jogurta
posle sam pila kafu
rucala kod mame pileci paprikas i barenu papriku za salatu
sad se spremam malo cokoladice da pojedem :)
za veceru ne znam sta cu...

clock-img

27.10.2011, 16:34

clock-img

peca

pencil-img

1755

Bila sam na otvaranju, prodavnica kao prodavnica je ok, ali ja sam pricala o meku-to nema user posted image

Ja sam zivela sa deckom u Mirijevu on je iz Mirijeva, koji si deo ? user posted image

clock-img

27.10.2011, 17:25

clock-img

Inica

pencil-img

3098

IZVORNA PORUKA: bea83

Važi, hvala na uputstvuuser posted image i ja volim tanje parčićeuser posted image

Hehe.. Ja ih koristim kao "opticku varku".. Ne pojedem vise od 2 user posted image

clock-img

27.10.2011, 17:27

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Hm, da pocnemo:
nes
neko pecivo sa sirom, pola solje jogurta
jabuka, banana
2cevapa, pire, kupus salata
i grickam bele semenke user posted image
da, palo je i 20g cokoladice user posted image

clock-img

27.10.2011, 20:32

clock-img

Vučica78

pencil-img

93

Ja sjutra pravim slatke kiflice! Muž mi je načeo 5-6 tegli džema odjednom, pa hoću to da eliminišem iz frižidera. Danas krenuh da kupim lisnato tijesto da to smotam, međutim predomislih se. Bolje da ja smutim pravo tijesto sa jajima, mašću i normalnim sastojcima, jer ono kad krenem da čitam: sredstvo za ovo, sredstvo protiv onoga, sve neka sredstva, samo hrane nema. Ovako, jeste da će u njima biti malko masti i bijelo je brašno, ali bar nema sredstava, osim običnog kvasca. Nadam se da će mi ispasti lijepo, to mi je neki recept s Interneta, nisam prije to pravila.

clock-img

27.10.2011, 21:12

clock-img

peca

pencil-img

1755

Uh, ja sam se veceras najela, doduse to je bilo negde oko 19h. obicno se u to vreme zaustavim user posted image

Dakle-vecera-Pire od graska, krompir iz rerne, kupus salata i svasta od priloga...

clock-img

27.10.2011, 21:22

clock-img

razlicak

pencil-img

1051

Ala Peco, pa zar sve to za veceru?user posted image .....Bas me slatko nasmejauser posted image

clock-img

27.10.2011, 22:02

clock-img

Vučica78

pencil-img

93

D: sendvič sa Patelinom od lososa i majonezom, salata i mlijeko.
U: lješnici, suve divlje kruške, dunjada
R: musaka od kelerabe i salata
U2: opet lješnici, suve divlje kruške, dunjada i mandarine.

Večerala i nisam jer ova druga užina mi još uvijek traje. Sve neko voće, i nešto koštunjavo, ali ne prestajem da žvanjam, pa nisam dovoljno gladna za pravi obrok.

clock-img

28.10.2011, 08:23

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

doručak: uštipci i jogurt
užina: banana
ručak: tanjir pasulja, parče hleba i par krastavčića
užina: mandarina
večera: sendvič (pavlaka, pileća salama, kiseli krastavac)

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

28.10.2011, 14:07

clock-img

zeci

pencil-img

164

juce
D-jogurt, mladi sir
U-banana
R-svinjske snicle sa kackavaljem i sampinjonim + pirinac sa povrcem +brokoli
v-malo snicle, malo cvekle
dva medenjaka i solja mleka

danas
banana
D-dva jaja sa paprikom
U-groudje, kivi, kruska
R-makarone sa pavlakom ili sirom
V-ne znam, danas mi slab apetit user posted image

clock-img

28.10.2011, 16:11

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Zeci jel ne jedeš hleb?
Pitam jer bih ga ja rado izbacila ili smanjila(mada mislim da bi me mm stavio u topuser posted image ) al mi ne ideuser posted image

clock-img

28.10.2011, 16:24

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Bea, zasto zelis da izbacis hleb? Ako ti se ne jede- pa i ne moras.ja ponekad ne znam dal pojedem jedno parce dnevno. Pa mislim da je gore jesti lisnato testo ili nesto przeno u puno ulja, nego 1-2 parceta hleba. Uzmi tonus, i eto :D

clock-img

28.10.2011, 16:27

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Ma zato što mi on zauzme najveći deo obroka, to mi se jedino jede a ničemu ne služiuser posted image Znaš kako izgleda moj sendvič - veliki okrajak hleba sa kašičicom pavlake ili krem sira i jednim kolutom nečeg suhomesnatoguser posted image a večera na primer - parče hleba i jogurt...okreni obrni hleb, hleb, hleb....obožavam ga ali moram da naučim da jedem bez njega bar nešto
Uzeću tonus, al to neće mnogo promeniti osim što ću biti,nadam se, duže sita

clock-img

28.10.2011, 17:38

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Haha, to ja zovem zidarski obrok user posted image Tako je meni prijalo- sto suvlje kad sam imala mucnine..
Moj danasnji meni je katastrofalan- ne zna se sta je sta-
nes
jabuka, banana
pola solje kornfleksa sa jogurtom
pizza, pola kroasana
pasulj, parce tonus hleba, kupus salata

Veceras neki cajic sa medom, i to je to.. Htela sam palacinke da pravim, ali kao prvo- pre-sita sam, a kao drugo- mrzi me.. user posted image

< Poruku je uredio Inica -- 28.10.2011 17:45:43 >

clock-img

28.10.2011, 19:47

clock-img

Vučica78

pencil-img

93

Inice, ako je za utjehu, evo i meni se pomutio dan. Normalno je počeo, ali okasnih s ručkom, pa sad nisam gladna na vrijeme za večeru.

D: Normalan. Maza sa Patelina lososom i majonezom, malo musakice od kelerabe od jučerašnjeg ručka i šolja mlijeka. Nekoliko paprika iz turšije.
U: Limunada u kafiću
U2: Jabuka (ovdje je već bilo oko 3h i bila sam mrtva gladna, ali se zadržah u firmi zbog doznaka i posle u šetnji pored Save, i tek sam bila počela da spremam ručak, pa nisam imala šta kvalitetno da pojedem, a morala sam nešto, te pojedoh jabuku. Znala sam da će ručak za oko sat vremena).
R: integralni pirinač (sa lukom, šafranom, medom i senfom), i sos od govedine (sa paradajz sosom, lukom, mirođijom i malo pečuraka sunčanica). Salata sa svakakvih svježim povrćem.
V: ovo još nisam pojela jer sam mnogo kasno ručala, tek oko 5h, a obično ručam oko 2-2:30, ali planiram jednu mandarinicu i ako budem gladna, onda ću i koju kiflicu što sam pravila danas sa džemom, i mlijeko. A možda i ne budem više gladna. Trenutno nisam. Mada od ove priče ogladnjeh, tako da... user posted image

clock-img

28.10.2011, 19:56

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Meni je problem sto me znam vise sta jesti- nit' mi se jeDe nesto posebno, niti mi se pravi, al pocela sam u zadnje vreme da jedem iz dosade. Ne puno- ali nepotrebno..

clock-img

28.10.2011, 21:45

clock-img

peca

pencil-img

1755

IZVORNA PORUKA: razlicak

Ala Peco, pa zar sve to za veceru?user posted image .....Bas me slatko nasmejauser posted image

Pazi sad:

D - Vocni jogurt
U- jabuka
R- Rol virsla, 100gr.zuzua, pola parceta strudle sa makom (i naravno jogurt)
U - Cedjeni sok (jabuka+sargarepa+cvekla+pomorandza)
V - Dva para za manje para (cizburger), domacinski krompir,pita sa jabukama, srednja c.cola

user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.10.2011, 22:40

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Peco, ja kad sam pogledala na onom papiricu sa cheezborgera kcal, zaustavila sam se na ta dva user posted image
inace, njih obozavam- da mogu- dodala bih i nesto ljuto unutra :)

clock-img

28.10.2011, 22:43

clock-img

peca

pencil-img

1755

Inice ni ja nisam pojela vise od dva user posted image user posted image user posted image

Danas mi je "onaj" dan user posted image

Fora je kod mene sto se zaustavim na vreme user posted image

clock-img

29.10.2011, 15:43

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

juce

D:kacamak sa pavlakom
U:jabuka, mandarina
R:pecurke sa piletinom+cvekla+parce hleba
U:galete
V:parce pizze i jogurt

danas

D:kacamak sa zdenka sirom
U:jabuka, mandarina
R:pileca supa, fasirane, musaka sa pecenom paprikom i krompirom
U:2 parceta duleka, neka galeta
V:jos ne znam..moguce jos neka galeta i da to bude to..eventualno solja mleka..

clock-img

29.10.2011, 16:00

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Išla sam u Maksi i nisam našla tonus hlebuser posted image ko proizvodi?šta piše tačno na ambalaži?kupila sam neki Moravski, ok je, jela sam ga i pre

Današnji meni
-dve pogačice i jogurt (opet zidarski doručakuser posted image )
- mandarina
- pečurke i belo meso,parče hleba
- štangla crne čokolade (to planiramuser posted image )
- večera mi je najveći problem, biće verovatno opet neki tost i jogurt

clock-img

29.10.2011, 16:12

clock-img

Inica

pencil-img

3098

clock-img

29.10.2011, 16:20

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Ladno to nema u mom Maksijuuser posted image Možda se ljudi u mom kraju zdravo hrane pa su sve pokupovaliuser posted image Probaću drugi put

clock-img

29.10.2011, 16:35

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Da, desava se da nestane.. Jer je kraci rok trajanja, pa mozda ne nabave puno.. Nemam pojma user posted image

clock-img

29.10.2011, 21:55

clock-img

Inica

pencil-img

3098

-parce tonus hleba sa pavlakom i sunkom
-nes
-2 parceta t.hleba + margarin, malo majoneza,sunka, mladi sir, kuvano jaje
-banana,jabuka
-krompir pecen u rerni, kupus salata
-palacinka sa kremicem