cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnički meni

clock-img

29.08.2011, 20:20

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ni ja nisam volela ajsberg, a mm jako voli, pa sam nekako "naucila" da je jedem...Sad pravim malo tu, malo redovnu i tako rotiramo...

Inice, meni se u zadnje vreme taaaako jede slatko da cu da poludim!  Evo danas, mi "uletela" dva sladoleda u trudnickim meni!user posted image user posted image

clock-img

29.08.2011, 20:52

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Ja za sada ne jedem slatko, mada i bez toga mislim da se polako ali sigurno gojim.. A jos kad uvedem slatkise.. AjOj user posted image

clock-img

01.09.2011, 21:30

clock-img

zeci

pencil-img

164

Moj meni je danas katastrofa bio
grisine
dorucak sendvic, tj. sendvicina sa sunkom i prilozima
2 kruske
sladoled
kafa
jabuka
rucak tunjevina
vecera krastavac sa jogurtom

clock-img

02.09.2011, 14:55

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Juce:

dorucak: tost sa sirnim namazom od jagoda
uzina: jabuka
rucak: makarone sa paradajz sosom, malo barenog graska, maslina, paprike
uzina: sir
vecera: pecena list riba, bareno povrce (brokoli, karfiol, sargarepa) i ajsberg salata

clock-img

02.09.2011, 15:01

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Juce:

vecera: pecena list riba, bareno povrce (brokoli, karfiol, sargarepa) i ajsberg salata

koliko se kreces Verus ??ovo ti je dosta light meni...naravno ako su porcije male:):)

clock-img

02.09.2011, 15:01

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Ja i dalje nemam apetit, ali sad bar nemam mučnine pa jedem na siluuser posted image  ali mi dalje smetaju mirisi pa sve što spremim to mi se ne jede više...šta ću rodjena sam za restoraneuser posted image

clock-img

02.09.2011, 15:05

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

meni je isto od svega muka..pa jedem po fazama...ujutru pojedem par vocki...pa ako sam raspolozena neki bagel...onako suv i malo kefira..za rucak skuham neki corbuljak ili dinstam kupus ili jedem jaja sa slaninom...a za veceru opet voce...ili opet neki bagel...slatko ne mogu ni da vidim...a par dana sam jela kiseli kupus dinstani sa salatom od slatkog kupusa.....uglavnom kilaza je pocela da pada(mada ja sam je dobila od stimulacije)sada imam 65 kg na 170 :):):) imala sam 59 pre stimulacije:):)...nadam se da ce ove mucnine da prodju....ribu ne mogu da smislim...a volim je

< Poruku je uredio anuksunamun -- 2.9.2011 15:08:25 >

clock-img

02.09.2011, 15:08

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Pa ustajem oko 5:30, radim od 7 do 15:30, u 16h kupim Helenu, pa smo kuci do 16:30, onda malkice legnem na pod dok se igram sa njom pa vecera, kupanje itd.  Lezem oko 22:30, 23h....Znaci, nije da idem u teretanu ili da vezbam, ali se krecem tokom dana...

Dorucak je ona bagel koju istostujem pa namazem, ili jaja ili sl. i nes kafa, tako da je to sigurno oko 300 kal....

Nisam se nista ugojila za 3 nedelje, pa sam jela sladoleda i cokolad u nabacim oko 2kg za nedelju danauser posted image user posted image

Rucak je bila puna posuda makarona, a za uzinu 1 jabuka, i posle nesto sira...bila sam gladna mogu ti reci...

Za veceru sam se dosta najela, 2 filete ribe (sto mu dodje cela manja list riba) i bas dosta salate i povrca...

Poenta: kajem se za proslu nedelju pa sad zivim extra zdravo, do sledeceg "pada" karakterauser posted image

Znas kako do sada skoro 6kg, sto je dobro sa obzirom da sam u prvoj stukla total 30 kila, i ostalo mi jos 5 viska od tada....

Sta ti klopas?

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

Juce:

koliko se kreces Verus ??ovo ti je dosta light meni...naravno ako su porcije male:):)

clock-img

02.09.2011, 15:11

clock-img

Verus

pencil-img

11942

anuk, to sto si se ugojila stimulacijom je od hormona i sigurno je samo voda. 

Meni je u ovoj trudnoci cilj max 15kg.  Ali koliko bude, nek mi je beba ziva i zdrava i ja sa njom. 

clock-img

02.09.2011, 15:17

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

ta ti je ideja za 15 kg extra...ja jedem prilicno malo jer kod mene morning sickness traje 24 sata :))))))ma jedem svasta ...od slatkog mi se povraca...osim od one KASHI bonzite sa suvim tresnjama...jela sam jedno vreme tost sa sirom...pa salatu od paradajza i feta sira kozijeg...pola lubenice na dan :):):)jaja...i jela sam slaninice malo ...ali kupus mi je glavni...npr jutros sam pojela dve jabuke...i sada ne mogu da zinem...za rucak planiram boraniju...a za veceru nemam pojma

clock-img

02.09.2011, 15:23

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

glavna klopa para dana mi je bila..skuvam belo meso sa povrcem raznim...pa izvadim meso iseckam a povrce ubacim u blender i napravim corbu...sada mi je muka od toga....kuvam zitarice(proso i ovas-ali onaj steel cut)pa tu ubacim malo meda i oraha..ili samo susamovo ulje preko whole grain rize...to obicno jedem ujutru..nakon vocki...ma ja ne radim pa se tako stihijski hranim..imam kad da mudrujem :):)pojedem koju suvu sljivu sa orasima..sada ih vise nemam :):)

clock-img

02.09.2011, 15:24

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Dobro smirice se i te mucnine, pa samo nastavi da jedes zdravo i bice sve super.  Jel planiras da stavis tiker trudnoce? user posted image

clock-img

02.09.2011, 15:25

clock-img

bea83

pencil-img

5169

anuk super ti i jedeš kako sam ja jelauser posted image jelovnik mi se sastojao od tri stvari koje sam vrtela u krug od 5 do 9 nedeljeuser posted image sad sam bolja ali apetita nigdeuser posted image iste smo visine zatrudnela sam sa 66kg (višak vučem od zime) skinula 4,5 kg do 9 nedelje,vratila do 64kg i tu stojim već 6 nedelja
I moj cilj je maksimum 15 kguser posted image pa ćemo videti da li ću uspeti da ne preteram

clock-img

02.09.2011, 15:43

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

Dobro smirice se i te mucnine, pa samo nastavi da jedes zdravo i bice sve super.  Jel planiras da stavis tiker trudnoce? user posted image

nemam pojma kako se to radi user posted image ja sam totalni retard za hi tech :):)
bea ja isto tako jedem ciklicno sto mi dva dana prija ,vec treceg mi se povraca od toga....ups da da ja samo manje vrtim ...brze mi se smuci pa jedem raznovrsno :):):)

< Poruku je uredio anuksunamun -- 2.9.2011 15:44:55 >

clock-img

02.09.2011, 15:54

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Znaš kako su mene tešili - to je super što imaš mučnine, beba će biti pametna i dobro se razvijauser posted image tako da ja očekujem Ajnštajna u najmanju rukuuser posted image

clock-img

02.09.2011, 16:32

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ma evoo ti: KLIK[quote]IZVORNA PORUKA: anuksunamun

nemam pojma kako se to radi user posted image ja sam totalni retard za hi tech :):)
bea ja isto tako jedem ciklicno sto mi dva dana prija ,vec treceg mi se povraca od toga....ups da da ja samo manje vrtim ...brze mi se smuci pa jedem raznovrsno :):):)

clock-img

06.09.2011, 16:50

clock-img

zeci

pencil-img

164

Danas
pre posla parce integ.hleba sa mladim sirom i pilecom salamom
dorucak na poslu -pecivo sa sirom i jogurt
rucak- grasak sa belim mesom, paradajz
2,3 strudlice
sad cu vocnu salaticu-crvena narandza, kruska, jebuka
vecera- margarin, domaci dzem i mleko ili musli, videcemo...
Meni najveci problem predstavlja jelo na poslu, to su uglavnom bureci, pite i razna druga testa..
Kako se vi snalazite po tom pitanju?

clock-img

06.09.2011, 16:52

clock-img

Verus

pencil-img

11942

dorucak: crni hleb sa cimetom i namazom od jagoda, kafa
uzina: pola solje ovsa
rucak: salata i parce pice
uzina: nista
vecera: pohovan patlidzan, ajsberg salata

< Poruku je uredio Verus RR -- 7.9.2011 17:24:13 >

clock-img

06.09.2011, 16:57

clock-img

madre

pencil-img

6600

verus, danas preskaces borovniceuser posted image user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

06.09.2011, 17:12

clock-img

Verus

pencil-img

11942

ju, nisam valjda pisala negde da se prekljuce us**h od njih??user posted image

clock-img

06.09.2011, 23:18

clock-img

madre

pencil-img

6600

ne, nisiuser posted image nego u koji god meni da udjem, bilo dijetalni bilo trudnicki, bilo ishrana dece ja vidim da svaki dan tamanite borovniceuser posted image pa sta da ti pricam, i kada ih vidim na pijaci ja se setim tebeuser posted image
ja bih tvoj nick malo dopunila, bolje zvuci verus- borovnicauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

07.09.2011, 12:35

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

juce

dorucak:breskva cim sam ustala, popara od dva parceta hleba
uzina: lubenica..i vise je ne kupujem..koliko god je volela, vreme je za grozdje
rucak:paprikas sa junetinom
uzina:malo grisina zbog mucnine, kruska
vecera:dva parceta hleba sa pastetom i pavlakom+solja jogurta
+malo bundevenih semenki

danas:
dorucak: breskva, malo bureka
uzina:malo lubenice, dosta vode
rucak: krem corba od povrca/karfiol, brokole, sargarepa, paprika/ +stapici lignje
uzina:jabuka, kruska
vecera:pita sa krompirom-2,3parceta

salatu slabo jedem trenutno..

zbog mucnine ne popijem vise od 1,5l vode

zeci, probaj da napravis zdrav sendvic za posao, skuvaj pirinac sa tunjevinom..

clock-img

07.09.2011, 16:44

clock-img

zeci

pencil-img

164

smeskic hvala na ideji
problem je u tome sto sam ja velika spavalica, radim od 7 ustajem u 6 i uvek kasnim i bez muvanja u kuhinji, jos kad bi spremala nesto, morala bi ustati jos ranije user posted image
jednom nedeljno ponesem sendvic, ponekad proju koju spremim uvece ili kuvano jaje,  ponekad tunjevinu a sve ostalo je testo iz pekare
jedva cekam da prestanem da radim

clock-img

07.09.2011, 17:17

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

zeci, pa odlicnoo! cesce spremi proju, sendvic,salatu, a tako i pirinac obaris i uvece spremis. pirinac obaris i drzis 2dana u frizideru. jedan dodas tunjevinu, drugog povrce i eto.

koliko ces jos raditi? mnogoo ce ti biti lakse!

clock-img

07.09.2011, 17:22

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image  volim borovnice, a i bas su zdrave!  Al eto, do sad mi nisu tako uticale na creva!user posted image

IZVORNA PORUKA: madre

ne, nisiuser posted image nego u koji god meni da udjem, bilo dijetalni bilo trudnicki, bilo ishrana dece ja vidim da svaki dan tamanite borovniceuser posted image pa sta da ti pricam, i kada ih vidim na pijaci ja se setim tebeuser posted image
ja bih tvoj nick malo dopunila, bolje zvuci verus- borovnicauser posted image

Poslednji tekstovi

article-img