cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnički meni

clock-img

14.07.2011, 17:17

clock-img

bea83

pencil-img

5169

i meni su našli to u mokraći, baš sam pisala u prvom tromesečju, rekla mi doktorka da moram da se nateram da jedem, i stvarno pokušavam, al problem je što ja posle dva zalogaja imam odmah nagon za povraćanjem i onda to izbacimuser posted image povraćam i od mirisa a kamoli od jelauser posted image

clock-img

14.07.2011, 17:29

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Bea, kapiram kako je to uzhasno. Chim otworim frizhider ako neshto nanjushim, muka mi je. Nishta mi ne odgovara.. Sem poNekad pizze :D ALi sa manje fila. Danas sam se naterala da pojeDem shopsku salatu. Jednu vocku pojedem.. I to je to. Kokice sam tamanila, al sad ne mogu da pomislim na njih..

clock-img

14.07.2011, 17:31

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

A piješ li neke vitamine za trudnice? Trebalo bi pored folne da piješ i nešto od vitamina baš zbog toga što povraćaš.
Meni je prijala supa iz kesice, jedno vreme sam za doručak jela samo tost, sir i paradajz, to je jedino što mi je odgovaralo. Po čitav dan mi je stajala knedla u grlu ali nekako sam uspevala da jedem a da ne povratim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.07.2011, 17:37

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Jedem supe iz kesice, skoro svaki dan po dva, tri tanjira, to je jedino što mi baš prija, ali to nije baš hranljivo. Isto tako jedem tost, eventualno krompir na sto jedan način i banane, to je uglavnom sve što mi se zadržava u organizmu. Sve drugo leti napolje čak i ako uspem da ga unesem
Trenutno sam samo na folnoj, ali reče mi doktorka da u ponedeljak kad dodjem ćemo se dogovoriti šta još da uzimam (spominjala je bedoksin i B12)
Danas sam uspela da pojedem parčence ribe i pomfrit iz Meka (znam da nije baš neki izbor al to mi se jelo) i evo još uvek nisam povraćala, šeta malo gore dole ali mislim da ću na kraju svariti

clock-img

14.07.2011, 17:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Tako sam i ja, krompir na sve načine a mogla sam i makarone sa sirom i kečapom. Spremam ručak i gadno mi kada vidim ono meso ali za čudo mogla sam jesti.
Šta god ti se jede, jedi. Bitno je da unosiš hranu a kad prođu mučnine onda ćeš moći lepo da ručkaš i raznovrsnije.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

14.07.2011, 17:48

clock-img

Anoniman

Bea, bedoksin bi trebao da pomogne oko mucnina i malo da ti poveca apetit. I ja sam povracala sve dva meseca, ne da mi je smrdeo frizider nego i kupatilo user posted image Mislim da jedino mek i burek nisam povratila. Vodite racuna o tecnosti da ne izgubite elektrolite. Ja sam tad pila sok jer vodu sam povracala (a sok nikad ne pijem, ne volim). Ja mislim da sam se mucila negde od 10-18 nedelje. Sad mogu sve, samo meso slabo, njega nisam ni pre trudnoce.

Ja sam malopre jela tunjevinu, ogladnela user posted image , a cak ni tunjevinu ne volim user posted image Moram jesti ranije jer imam utisak da mi je do ponoci pun zeludac sta god da pojedem.

clock-img

14.07.2011, 17:56

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Ja imam osecaj kao da mi se sve sporije vari..ili shta vecj.. UglavnoM duZHe ostaje u zheludcu. Chak i voDa.. Nemam pojma..

clock-img

15.07.2011, 05:02

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Trudnice moje da vam kuckam sta sam sve jela zadnjih nedelju dana sokirali bi seuser posted image Bili smo na odmoru pa sam se opustila, jela sta god su svi jeli u restoranima.  Bilo bi bas lepo.  Od sutra nazad na staro.  Farmerice mi i dalje isto stoje-ne znam da li sam se i koliko ugojila...

clock-img

15.07.2011, 08:27

clock-img

Anoniman

Verus, na odmoru je covek obicno vise fizicki aktivan, pa se sve to nekako i potrosi user posted image

clock-img

16.07.2011, 19:03

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Jaoj Misice merili me juce na pregledu i nisam se ni grama ugojilauser posted image   Bas ne mogu da verujem, mada, valjda i svo trcanje i dizanje Helene, pa radim, pa po kuci, sve se to uracuna...A i plivala sam dosta na odmoru. 

Evo juce:

dorucak: 2 moce od crnog hleba, kiselo mleko, kafa
uzina: nista
rucak: rostiljano belo meso + sataras
vecera: sushi (kuvan naravno) i 1 bezalkoholno pivo

danas:

dorucak: dzem i puter na crnom hlebu, kafa
rucak: corba od mirodjije, krmenadla na rostilju, pirinac sa povrcem
uzina: malo parce torte od jagoda i banana
vecera: jos ne znam...verovatno zelena salata sa kuvanim jajetom

clock-img

21.07.2011, 09:56

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

doručak I: pahuljice sa jogurtom
doručak II: kriška crnog hleba sa linoladom i kakao
(rano sam ustala user posted image )
užina: kriška lubenice
ručak: musaka i šopska salata
užina: breskve
večera: kiselo mleko

clock-img

21.07.2011, 12:00

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Ana, jelovnik ti je superuser posted image
Ja zaobilazim ovu temu jer nema smisLa da pishem sve one grozote user posted image
Jutros sam u 7h doruchkovala (probudila se u 6h) krajkicu hleba, premazanu sa margarinom, i preko chajnu kobasicu.. I izvalim da mi ne prija chajna, vecj samo shunka user posted image
Najedoh se ja testa za sav protekli period koji nisam konzumirala... hehe, ovde ne pomazhe ni snaga volje :D

clock-img

21.07.2011, 12:27

clock-img

Verus

pencil-img

11942

juce:

dorucak: jaje na oko, parce hleba, nes kafa
uzina: parce pice!
rucak: 1 jabuka i 1 banana
uzina: jbt ne secam seuser posted image
vecera: salata od 2 krastavca

danas:

dorucak: 2 parceta crnog hleba, 2 jaja na oko, 2 pecene paprike, kafa
uzina: voce
rucak: pasulj
uzina: voce
vecera: jos ne znam....

clock-img

21.07.2011, 12:36

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verus RR
Jaoj Misice merili me juce na pregledu i nisam se ni grama ugojilauser posted image   

super! user posted image
ja sam juce stalno bila gladna - tri puta doruckovala - ustala sam gladna u 6 ujutro i pomislila da cu se zavarati jabukom - nije pomoglo. onda u 7 sam pojela pahuljice i popila kafu. oko 10 sam pojela kiflu sa kackavaljem i barenom curecom salamom. oko 1 - breskva i keks.
rucak u 5 - pasulj.
i uvece jedan sendvic sa soljom mleka.

clock-img

21.07.2011, 14:23

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Ja od jabuke budem uvek gladnijauser posted image

clock-img

21.07.2011, 14:33

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

i ja!!!

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

21.07.2011, 14:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

I ja user posted image

clock-img

21.07.2011, 15:12

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image  sto bi moj tata rekao "pa kad "oguli" stomak"

clock-img

21.07.2011, 15:15

clock-img

Anoniman

hahaha....koliko postova za jednu jabuku. ocigledno sam i ja juce bila gladnija od nje, mada to kod mene nije pravilo.

clock-img

21.07.2011, 15:17

clock-img

Didy

pencil-img

7274

Ja jabuke uopšte ne volim. Retko je pojedem i to onu zelenu kiselu u sred zime kad nema baš neki izbor voća.

Hajde da se i ja jednom upišem:
Doručak: griz.
Užina: 2 breskve, šaka kupina.
Ručak: pasulj s krompirom i šargarepom, komad ražanog hleba, mešana salata (paradajz, paprika, krastavac, masline, feta sir)
Užina: hladna lubenicauser posted image .
Večera: proja s feta sirom.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

21.07.2011, 15:20

clock-img

Anoniman

ja volim sve voce, sem tresanja.

clock-img

21.07.2011, 15:21

clock-img

bea83

pencil-img

5169

ja moram da se pohvalim sa današnjim jelovnikom do ovog momenta, navijajte da sve ovo ostane na svom mestu, mislim u želudcuuser posted image
-užina pre doručka: dve kajsije i banana
- doručak dva parčeta prepečenog tosta i kiselo mleko
- ručak parče ribe, kukuruz i malo krompir salate
- užina štangla crne čokolade
- večera...videćemo kako će se razvijati situacijauser posted image

clock-img

21.07.2011, 16:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Super, Bea user posted image

clock-img

21.07.2011, 16:09

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Srećna sam ko malo deteuser posted image da mi je neko pričao da ću zbog hrane biti ovako happy ne bi mu verovalauser posted image

clock-img

21.07.2011, 16:37

clock-img

Anoniman

ja izgleda ovde najvise jedem user posted image

dorucak: przenice i jogurt
uzina: 3 breskve, 1 banana, sladoled
rucak: pileca supica, pilav sa piletinom, paradajz salata
to je do sad. . .
sladoled sigurno kasnije ponovo + nesto za veceru, ne znam jos sta