cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnički meni

clock-img

06.07.2011, 19:56

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Danas mi je katastrofa. Prvo, ujutru nisam gladna, tj jedem na silu oko 10h jer moram na posao. Pojela paradajz i jogurt. Mucnina me bas zeza, i gorushica i osecjaj gladi. Jela sam dosta vocja. Pa popodne integ.kiflu sa jogurtom. Malo pre smoki- slano trenutno prija, a u stwari sve mi smeta..

clock-img

06.07.2011, 20:00

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Anci: to puter i dzem mazes na hleb, kiflu?

clock-img

06.07.2011, 20:05

clock-img

Anoniman

Ja sam doruckovala malo lovackog hleba sa puterom i dzemom i solju mleka. Rucak corbica i malo parce lazanje (kod sveki pa nisam bas htela da izbegavam, jadna se ubi da mi udovolji) a za veceru dve przenice ali pravim ih u rerni pa su bez ulja. Sad bas idem u dugacku setnju pa se nadam da cu sprziti ovaj haos od svega sto sam pojela. Jela sam i voce, sveki je napravila i vocnu salatu od svega sto je mogla da nadje user posted image

clock-img

06.07.2011, 21:40

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Anci: to puter i dzem mazes na hleb, kiflu?

Na integralni tost, crni hleb.. 

< Poruku je uredio Ana RR -- 6.7.2011 21:42:03 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.07.2011, 13:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

doručak: crni hleb, namaz od sira, pavlake i vlašca
užina: voće
ručak: isto što i juče, preteklo je (pileća čorbica, palačinke od tikvica, salata)
užina: sladoled user posted image
večera: pahuljice i jogurt

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

07.07.2011, 14:41

clock-img

Verus

pencil-img

11942

dorucak: crni hleb sa hummusom (garbanza pasulj, spanat, articoke), nes kafa
uzina: 2 jabuke
rucak: kupicu neku salatu na poslu (cvrc salata! upravo jedem 1 parce pice sa piletinom i pesto sosom!)
uzina: zelena salata
vecera: jos ne znam...

< Poruku je uredio Verus RR -- 7.7.2011 17:41:39 >

clock-img

07.07.2011, 18:01

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Ovako: ujuTRu popila nes (pokajala se, nikako da skapiram da mi ne prija), onda je na red doshla supica iz kesice, na poslu kuvani djevrek i jogurt.. Ma shta god pojeLa muka mi je. Chak osecam da mi pada pritisak, i onda skontam da danima nisam uzela neshto slatko. Pojedem par zalogaja cokolade..i prezivim :) posle toga supicu.. I kasnije cu kokice. One su slane i suve, pa mi uveche prijaju.

clock-img

07.07.2011, 18:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Inice, meni su prijali bademi i jabuke kad sam imala mučninu. Probaj, ako već nisi. 

clock-img

07.07.2011, 18:16

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Od jabuka dobijam gorusicu.. A bademe nisam probala, dobro si me podsetila na njih. Nije loshe imati ih u shteku u torbi jer dosta vremena provodim u prevozu user posted image

clock-img

07.07.2011, 21:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Meni su baš pomagali. A grickala sam i semenke bundeve, one su mi isto odlične.

clock-img

08.07.2011, 17:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

pre doručka dve kajsije
doručak: omlet sa sirom
užina: voćni jogurt
ručak: krompir sa začinima pečen u rerni i kupus salata
užina i večera: ne znam

clock-img

08.07.2011, 17:46

clock-img

Anoniman

Ja sam skonala da sam skoro uvek povracala nakon sto jedem bademe user posted image Za gorusicu su mi prijale semenke suncokreta, lesnik i zvake, a za mucninu nije bilo leka. Mleko bi me unakazilo, jedino mozda kiselo mleko, ono mi je bilo ok.

Dorucak pahuljice sa mlekom
rucak prebranac i malo vise od pola paprike u pavlaci (nisam mogla da odolim)
uzina lubenica
vecera bez ideje sam, mm pravim palacinke a ja bih da izbegnem to da jedem pa mozda pojedem onaj ovas ili jecam sa jogurtom ili mozda samo salatu i malo hleba

Kad kasno ustanem i kasno doruckujem, sve mi se poremeti. Eto nisam imala pre podnevnu uzinu a ni salatu

clock-img

08.07.2011, 18:40

clock-img

Verus

pencil-img

11942

dorucak: tortilja od crnog basna, u nju umotana curetina i hummus
uzina: pola jabuke
rucak: lubenica (nisam gladna) mozda kasnije malo zelene salate
uzina:
vecera: nista ne znam...

clock-img

08.07.2011, 20:34

clock-img

Inica

pencil-img

3098

Moj divan meni : ujutru par zalogaja hleba sa pilecjim prsima
ruchak- par dvopeka sa krem sirom i malim jogurtom
vechera 2 tanjira supe i kokice user posted image

clock-img

10.07.2011, 14:00

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

doručak: crni hleb, pršuta i kiselo mleko
užina: malo badema
ručak: lignje, kuvani krompir i salata
užina: sladoled ili voće
večera: pahuljice i jogurt

clock-img

11.07.2011, 14:49

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

doručak: crni hleb, kiselo mleko i pola paradajza
užina: banana
ručak: rižoto sa povrćem i paradajz sa sirom
užina: sladoled
večera: user posted image

clock-img

11.07.2011, 14:53

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

neka piletina sa salatom? nesto mi se cini da malo jedes meso...

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

11.07.2011, 14:56

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

user posted image

< Poruku je uredio Jeca* -- 11.7.2011 14:57:08 >

Robin Sharma

clock-img

11.07.2011, 14:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Uopšte mi se meso ne jede, samo bih njopala salatice, kiselo mleko ili voće. I mm se žali kako mu je muka od mesa (on koji je baš ljubitelj). Valjda nas ova vrućina smlatila. Za sutra sam planirala piletinu sa povrćem, ako ne odemo na slavu. 

clock-img

11.07.2011, 14:58

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

pa vidim ja da si utanjila sa proteinima...ajde ajde...moras! user posted image  user posted image

Robin Sharma

clock-img

11.07.2011, 14:59

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

user posted image

clock-img

14.07.2011, 12:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

doručak: crni hleb, jogurt i pileća prsa
užina: koh
ručak: sarmice od zelja
užina: voće
večera: još ne znam

clock-img

14.07.2011, 14:45

clock-img

Anoniman

Ja sam dorucovala malo parce pur pur hleba sa puterom i dzemom, solja mleka
rucak malo krompirica (przenih-nisam jela ne pamtim) krastavac i kiselo mleko.
Jabuku cu posle, ni voce mi se ne jede. Ako se nije pokvarila, jescu i lubenicu.

Za veceru ne znam, verovatno samo onaj jogurt sa zitaricama

clock-img

14.07.2011, 14:47

clock-img

bea83

pencil-img

5169

joj kad pročitam šta ste sve lepo jele, muka me uhvatiuser posted image svaka vam čast, baš vam zavidim
do sad sam smršala 4kguser posted image

clock-img

14.07.2011, 17:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Bea, i ja sam u početku imala mučnine, srećom nisam povraćala. Gadila mi se hrana, najviše meso. Ali sam jela, na silu. Po malo koliko mogu, ali sam se trudila da bude raznovrsno.
Moja drugarica je imala užasne mučnine i povraćanje, smršala je 6kg i tad su joj našli neke ketone (tako nešto) u mokraći i rekli su joj da mora sebe naterati da jede, jer valjda ne bi trebalo da ima to u mokraći a to je baš zbog izgladnjivanja.
Ali sve to prođe, posle kad ti se vrati apetit nećeš znati šta bi pre jela user posted image