cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: EX pušači

clock-img

16.10.2012, 16:48

clock-img

gagilly

pencil-img

166

A mozes i da probas sa Tabexom, ja sam cula da pomazu.

One day, I'm gonna make the onions cry!

clock-img

20.10.2012, 00:23

clock-img

imperial

pencil-img

729

Ja sam juče mom bratu kupila tabex,po preporuci moje drugarice koja je uz njihovu pomoć ostavila cigarete sedmi dan,tako da se nadam i jako bih volela da i mom bratu pomognuuser posted image

clock-img

20.10.2012, 09:01

clock-img

Zell

pencil-img

804

Vidim da je aktivna tema pa da se javim samo da je danas 12 dana kako ne palim, ne grebem se od mm za dim, niti sam uhvatila sebe da hvatam oblak dima po kuci user posted image user posted image

clock-img

29.10.2012, 12:45

clock-img

Zell

pencil-img

804

Jeste li sve opet propusile kad vise niko ne pise u ovoj temi? user posted image

Da se upisem - danas pune 3 nedelje user posted image user posted image

clock-img

29.10.2012, 16:32

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

bravo, zelluser posted image user posted image

meni ce 2. novembra tri meseca bez ijednog dima user posted image

Panta rei

clock-img

29.10.2012, 23:22

clock-img

gagilly

pencil-img

166

A meni 1.novembra 3 mesecauser posted image masala. Nije mi vise padalo na pamet, dragi mi se vratio s puta pa izbacujem stres iz organizma na druge nacineuser posted image plus, on pusi, pa kad zasmrdi sobu ugasila bih mu je u oko, a ne ja da je zapalim, odvratno mi smrdi.

One day, I'm gonna make the onions cry!

clock-img

30.10.2012, 09:59

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

gagily, da smo stavili tikere kao bivsi pusaci, imale bismo isti user posted image meni nekad smrdi kad mm pusi, a nekad ne. user posted image jednom mi je zamirisaloo tako lepo i ja mu rekla, kaze ona meni: daj, uzmi dim kad tis e vec tako pusi, a ja njemu: samo ako cu da povucem dim s tvog debelog filtera, fuj!!! da imas neke slim, pa i da pomislim user posted image (a ja pusila slim i ni onda kad ostanem bez cigareta, pre nisam pusila nego sto bih povukla dim iz tog filtera.prosto mi nije lepo. navika je cudo.)

Panta rei

clock-img

30.10.2012, 10:29

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Ja skoro 7 meseci ne pusim user posted image Sad mi mirisi...i ponekad bih bas zapalila...ali necu... Necu zbog moje bebane...

A i volim sto mi kuca mirisi i zavese ne smrde... user posted image

clock-img

08.11.2012, 23:27

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Da se pohvalim - danas je mesec dana bez ijednog dima user posted image

clock-img

28.02.2013, 15:37

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

evo vec vise od 24 h nisam zapalila
i tako , videcemo dokle ce da traje

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.02.2013, 15:56

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Samo naprijed! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

28.02.2013, 16:02

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

moja mama je pusila preko 30 godina, pre neka 2 meseca je ostavila cigare uz pomoc nekih tableta i flastera, prvih mesec dana je samo smanjivala pusenje, nije joj se toliko trazilo i kada je dosla na par cigara dnevno prekinula je skrozuser posted image
inace je pusila oko 2 kutije dnevno.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

28.02.2013, 16:06

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Da sam znala da je pusenje toliko lako ostaviti ostavila bih da davnih dana. Znaci nema NE MOGU, ima samo HOCU i NECU. Meni su problem bile ruke. Imala sam utisak da ne znam sta cu s njima. Fizicke krize uopste nisam imala, ali ni malo.I prodjem kroz manju psihicku krizu kad sednem na kafu sa drugaricama. Taj sam ambijent prirodno vezala za cigare. Ali ne pokleknem. Ne pusim uopste jace od mesec i po dana i djavo me odneo ako ponovo zapalim.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

28.02.2013, 16:49

clock-img

sarti

pencil-img

328

I ja ne pusim od 06.01.2013. Sramota me da kazem koliko dugo sam pusila, kutiju dnevno.
Odjednom imam visak vremena, pa sam pocela da se igram u kuhinji i da se gojim. Nabacila sam 5kg. Utepacu se, ali cigaru necu da zapalim. Imala sam pre 2 nedelje razgovor za posao, ubila me nervoza, ali nisam zapalila i ponosna sam na sebe.

Olga i Verolina user posted image user posted image user posted image
I naravno jauser posted image user posted image

clock-img

10.03.2013, 01:47

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Da se pohvalim - danas je mesec dana bez ijednog dima user posted image

I dalje ne pusim user posted image

clock-img

12.03.2013, 10:10

clock-img

sarti

pencil-img

328

Svaka castuser posted image
Ja ne pusim 2 meseca i neki danuser posted image

clock-img

12.03.2013, 22:39

clock-img

minnica

pencil-img

2295

1. februara mi je bilo tačno 3 godine bez dima! user posted image

clock-img

12.03.2013, 23:34

clock-img

zoća

pencil-img

1957

kako je lepo biti ex pušačuser posted image user posted image user posted image

staza sreće je kratka zato koračaj lagano

clock-img

12.03.2013, 23:38

clock-img

AndreaK

pencil-img

1324

ja sam definitivno ex pusac vec nekoliko godina, ali samo kad sam u drustvu najbolje prijateljice uzmem jednu dve...mada ne uvek, nisam nikad pozelela da sebi kupim kutiju i vratim se na staro...cak mi ni ne prija kad zapalim,ali to uradim iz hira....i verovatno ce toga biti jos. Ne osecam grizu savesti dok mogu da kontrolisem user posted image Cudno...mozda. Ima li neko slicno iskustvo?

clock-img

12.03.2013, 23:40

clock-img

zoća

pencil-img

1957

ne palim uopšte ,mislim kada bi se to desilo da bih samo nastavila tamo gde sam stala pre godinu i nešto....

staza sreće je kratka zato koračaj lagano

clock-img

12.03.2013, 23:41

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Ja ne pusim vec cetiri pet godina unazad a pre neki dan sam kupila sobranie pink slim zato sto mi se dopala kutijauser posted image user posted image ,mislim nisam zapalilauser posted image poklonicu ih nekomeuser posted image

clock-img

12.03.2013, 23:42

clock-img

imperial

pencil-img

729

Ja sam najčudniji oblik pušača,nikad u životu nisam zapalila cigaretu,ali kad sam u društvu pušača koji su meni bliski uvek povučem neki dim,i tako recimo 15 godina,i sigurna sam da nikad neću kupiti paklo cigara...

clock-img

12.03.2013, 23:44

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Mislim da cu paliti na odmoru. Nekako bas mi merak, ali jednu-dve i posle opet ex pusacuser posted image

clock-img

13.03.2013, 00:10

clock-img

sarti

pencil-img

328

Svaka cast nepusaci user posted image

clock-img

13.03.2013, 08:11

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja ne pusim vec 3-4 god, ali zapalim jednom u dve +-tri meseca jednu uz pivce user posted image user posted image prija mi ali smao jedna, vec vise mi ne prija.