cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: EX pušači

clock-img

10.04.2011, 00:22

clock-img

Tea2

pencil-img

1014

Nisam pusila dok sam bila trudna,a ni dok dojim...Ali,saaanjam cigaru...

clock-img

10.04.2011, 00:44

clock-img

madre

pencil-img

6600

ja u trudnoci nisam pusila, ali posto iz bolnice posle cr reza nece da te puste dok ne kakisuser posted image , a meni cigara takve probleme resava, ja propusih ponovo posle porodjajauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

10.04.2011, 00:57

clock-img

mati

pencil-img

6667

IZVORNA PORUKA: madre

, a meni cigara takve probleme resava,

Joj i meni... Jos ako ujutru popijem kafu (palim samo uz kafu 1-2 puta dnevno) bez da doruckujem, majko mila, trcanje...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

10.04.2011, 01:14

clock-img

madre

pencil-img

6600

znam, znamuser posted image user posted image user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

10.04.2011, 07:28

clock-img

Ana007

pencil-img

589

Ni ja nisam pusila u trudnoci,ali sam svaki dan intenzivno razmisljala o cigaretamauser posted image Ali bilo je jace od mene,propusila sam opetuser posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

clock-img

10.04.2011, 08:16

clock-img

nencydrew

pencil-img

843

Ja sam ovako u prvoj trudnoći,.Sada mi se totalno ogadila, skroz sam je zaboravila.

clock-img

15.10.2011, 14:44

clock-img

Pesic

pencil-img

20

Ostavila 31.08.2010, kada sam saznala da sam user posted image ...ali sve me više vuče da zapalim..tako da nisam sigurna da ću biti bivši pušač user posted image

clock-img

15.10.2011, 14:55

clock-img

tijana86

pencil-img

1082

Ja sam pusaila kao turcin od svoje 16 godine pa sve dok nisam saznala da sam trudna sa V to je bilo u 22 godini , po paklu , dve . Pa nisam pusla sve do V 40-tog dana , i evo opet sada prestala kada sam saznala da sam trudna . Meni je zao da trujem to malo stvorenjce koje nije ugledalo jos ni svetlost dana . Mnogi kazu sta ga trujes samo ce da propusi , e pa nece dok sam ja ziva . A ako ce da se truje neka se truje sam ja necu da mu pomazem u tome !

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

clock-img

15.10.2011, 15:06

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Tijanaaaa, pa zasto si uopste ponovo pocinjala??? Ajde istraj sada i nemoj pocinjati ni posle 40 dana. Moj savet user posted image

clock-img

15.10.2011, 15:15

clock-img

limunada

pencil-img

1846

ja nikada nisam pusila,izlazila,non stop bila u krugu pusaca i nikada sada,udata,problemi i uhvati se za cigar,mada znam da nebi trebala.evo danas nisam kupila cigare,trudim se da ne postanem pusac mada svi oko mene puse ufff

clock-img

15.10.2011, 15:20

clock-img

tijana86

pencil-img

1082

IZVORNA PORUKA: JMPM

Tijanaaaa, pa zasto si uopste ponovo pocinjala??? Ajde istraj sada i nemoj pocinjati ni posle 40 dana. Moj savet user posted image

Pa nadam se da necu , imam jak karakter, kao i kg sto sam skinula , tako necu opet pocinjati. A prosli put sam pocela kao ajd uz kafu uz ovo ono i zadnjih 8 ili9 meseci sam pusila po 2 kutije . MA istrajacu ja ! Za mog Vukasina i moju bebanu !

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

clock-img

15.10.2011, 15:39

clock-img

Anoniman

Malo sam off, Tijana, odgovorila sam ti u temi kosmodisk

clock-img

15.10.2011, 15:42

clock-img

peca

pencil-img

1755

Uh volela bih da se obesim na ovaj spisak, ali... user posted image

clock-img

15.10.2011, 16:47

clock-img

Anoniman

Ja imam krize još uvek, ponekad...tako bih slatko izdžimila na terasi, mislim da bih uvukla celu cigaru u jednom dimu. Ali nisam povukla nijedan dim već 9 meseci, i sigurna sam da i neću. Ja sam zavisničkog karaktera, megaloman i u retko čemu imam granice, tako da kod mene nema jedna cigareta ponekad. Ili pušim ili ne, i biram ne...samo pomislim da svako jutro moram da izlazim na terasu, ili da idem da kupujem cigare čim otvorim oči...smrdljiva kosa i odeća...no thanksuser posted image

clock-img

15.10.2011, 16:52

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Ja imam krize još uvek, ponekad...tako bih slatko izdžimila na terasi, mislim da bih uvukla celu cigaru u jednom dimu. Ali nisam povukla nijedan dim već 9 meseci, i sigurna sam da i neću. Ja sam zavisničkog karaktera, megaloman i u retko čemu imam granice, tako da kod mene nema jedna cigareta ponekad. Ili pušim ili ne, i biram ne...samo pomislim da svako jutro moram da izlazim na terasu, ili da idem da kupujem cigare čim otvorim oči...smrdljiva kosa i odeća...no thanksuser posted image

kao da sam ja ovo pisala user posted image  sa razlikom sto ja sad slavim 4god od kad ne pusim user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

15.10.2011, 17:17

clock-img

Anoniman

Ih, ti si to na vreme...meni je baš krivo što sam pušila trudna, iako sam tada nalazila milion i jedno opravdanje, čak i neku polupodršku lekara...sad mi to zvuči totalno glupo.Treba otvoriti neke grupe podrške, poput AA, za bivše pušače i one koji žele da prestanu da pušeuser posted image

clock-img

15.10.2011, 17:21

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

imamo temu...cek da je nadjem

Robin Sharma

clock-img

15.10.2011, 17:22

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

EVOOOOOOO

Robin Sharma

clock-img

15.10.2011, 17:25

clock-img

Anoniman

Bravo Jeco,  ja tek sad vidim da je ovo samo statistikauser posted image Kopiraću naše   postoveuser posted image

clock-img

15.10.2011, 17:33

clock-img

tina37

pencil-img

600

U septembru sam proslavila 11 g. bez tog poroka i sasvim mi je ok.Krize sam imala u pocetku,sanjala kako pusim,al to je normalna stvar.

Jos nisam imala tu priliku i cas_t da me sreca upozna

clock-img

15.10.2011, 17:34

clock-img

tina37

pencil-img

600

U septembru sam proslavila 11 g. bez tog poroka i sasvim mi je ok.Krize sam imala u pocetku,sanjala kako pusim,al to je normalna stvar.

Jos nisam imala tu priliku i cas_t da me sreca upozna

clock-img

15.10.2011, 17:49

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

U mom slucaju, proslo je dve ipo godine od prestanka pusenja user posted image

clock-img

15.10.2011, 19:59

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

moja mama je umrla ujutro 06.01.2006. taj dan sam ispusila sigurno vise od dvije kutije, nista nisam jela i jedva da sam nesto pila.
ujutro 07.01 ustanem, komsinica koja je kod mene spavala, napravila kafu i nudi me cigarom. kazem necu. ok, kaze ona, uzmi kasnije onda. ne, rekoh, nikad vise i tako do danas.user posted image
nema kriza, samo jednom nekad prosle godine u trudnoci sam sanjala kako dimim i to je sve. cak mi smeta kad npr. na stanici dok cekam gradski prevoz proleti dim pored mene.

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

15.10.2011, 20:42

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Nisam bila nikad neki strastveni pusac, vise u gradu dok izlazim (jedna pakla mi je trajala i po dva meseca). Od 1992 sam pusila, odkad mi je umro otac. 2006 sam dosla u SAD i mozda popusila ukupno 10 cigareta. A kad sam saznala da sam trudna ne da nisam nijednu probala nego nisam ni omirisala. Izbegavala sam sva mesta gde se skupljaju pusaci. I jos uvek izbegavam.

dakle mozda sam poslednju popusila negde 2007 u novembru.
16. novembar 2007 (15 godina)

clock-img

28.10.2011, 18:44

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Moram da priznam da sam nekoliko puta popusila po 1 cigaricu user posted image
danas je bio jedan od tih dana user posted image  ali sam prilicno sigurna da necu propusiti ponovo, ali ta jedna mi nekako bas prija s vremena na vreme

Pusis Suncice itekako pusis user posted image
Doduse i dalje ne preko 5 dnevno, ali ipak pusim user posted image Blizi se sledeca vto i tako bi volela da potpuno prestanem, ali ne znam kako user posted image Toliko mi prija kad pijem kafu, i kad mazem nokte i kad kad dodjem s posla (to je ta uz kafu)....