cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Veš mašina

clock-img

03.11.2023, 11:04

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Javi utiske.

Ja cu sutra da odradim detox masine.

clock-img

03.11.2023, 11:44

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Hoću,obavezno.

clock-img

17.11.2024, 19:46

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Žene, da li je neka skoro kupovala veš mašinu, a da je baš zadovoljna nekim modelom?
Moram do kraja novembra uzeti novu, dok su popusti. Nisam ništa još gledala, osim što mi je na nekim grupama u poslednjih par dana izlazilo da su ljudi zadovoljni sa nekom Hisense (uopšte ne znam taj brend), i standardno Whirlpool i Bosch.

Možda bih uzela i kombinovanu sa sušilicom ako uopšte postoji neka kombinovana koja valja?
Da li kod tih kombinovanih sama podešavam kada ću da sušim, jer ne bih naravno sve sušila i ne bih uvek?
Pre svega mi mašina treba za pranje veša, i ponekada sušenje.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

17.11.2024, 22:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Suzi, da, posebno uključuješ sušenje ako ti treba. Imaj na umu da se obično ne poklapa kilaža opranog i sušenog veša (lupam oprala si 7 kg peškira a možeš da sušiš 5 kg). Iskreno, ja bih uzela kombinovanu, ako već nemaš mesta za odvojenu sušilicu, jer mnogo znači zbog posteljine, peškira, jakni, itd.

Drugarica ima LG kombinovanu i baš je zadovoljna. Naša je Bosch ali samo sušilica, nije kombinovana.

< Poruku je uredio Ana RR -- 17.11.2024 23:45:02 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.11.2024, 01:48

clock-img

dunja RR

pencil-img

30432

Hvala puno Anči, vidiš nisam uopšte razmišljala o LG.

Mesta nemam zaista, tako da ako hoću sušilicu jedino kombinovana dolazi u obzir. Istražujem narednih dana.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

18.11.2024, 09:00

clock-img

Duškić

pencil-img

9622

I ja razgledam, bas sam htela kombinovanu, ali citam komentare da je bolje posebno, sa toplotnom pumpom..tako nesto. Ako uzmes pre, molim te napisi koju si uzela i jesi li zadovoljna 🥰

clock-img

21.11.2024, 13:01

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24772

Moja kombinovana je Candy. U suštini, najviše zimi koristim sušenje. Kg za pranje je 9kg, a sušenje 6kg. Kada sušim napunim je malo više od pola i uključim i pranje sušenje. Nekada operem skoro punu i kada završim izvadim oko pola veša i uključim sušenje. Kako god, ja nemam zamerki. 

Jer smo tako u mogućnosti!