Već neko vreme, izbacuje mi mašina neku grešku F7, ali ne uvek, već čini mi se samo kada uključim ispiranje. Nije se dešavalo 2-3 meseca, ali noćs jeste. Piše na netu da je problem sa odvodom.
Ispiranje nisam u skorije vreme uključivala, kao posebnu opciju, ali prošle godine jesam često, dok je M bila mala beba, ispirala sam sve dodatno, jer je izašla iz bolnice u krastama.
I sinoć uključila neke dečije peškire na 95, i pošto sam radila noćas, mašina završi, ali nešto ostala pena, iako ne stavljam puno deterdženta, i ja kao ajd da uključim ispiranje kada sam već budna, i uključim i odem da spavam. Jutros F7, nije mogla da izbaci vodu. Uključim posebno program za centrifugom i izbaci vodu, Pa sam još jednom probala da isperem, jok, neće, dođe na 6 minuta kada treba centrifuga i zablokira i izbaci na displeju F7. Onda malopre uključila najkraći program na 30 stepeni ali skraćeni na 30 minuta, bez deterdženta, i odradio sve sa centrifugom, pa valjda je isprao veš ok, iznela sam ga.
Ispada da svi programi rade osim ispiranja, tj. na ispiranju ne završi do kraja, zabaguje pre početka centrifuge. A na drugim programima centrifuga radi., čudno.
Ne zove mi se majstor, uključivati ispiranje.
Imala sam monolog sada, ali ako je neko imao F7 nek javi :) Jel treba čistiti to crveno na ulazu, ili šta ..
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir