cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Veš mašina

clock-img

05.09.2014, 17:42

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Jao Sanchy , konacno da jos neko ima taj problem. Jel si iz Beograda? Voda jeste tvrda ali ima i puno smoga u vazduhu, izduvni gasovi i to. ..mogu tek da zamislim kolika je koncentracija u Pancevu user posted image

clock-img

05.09.2014, 17:49

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Rosita , ne znam da li sam dobro razumela ali meni se ovo desavalo : recimo dva , tri puta operem sareni ves, sledeci put bacim beli na kuvanje, stavim normalno prasak i omeksivac , i tada mi se desi da na stvarima imam sve nesto sitno crno kao gromuljice . Posebno tu skuplajaju trik majice mm. Ne znam sta je. ...moram da vratim opet na pranjeuser posted image

clock-img

05.09.2014, 18:37

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Jesam,Novi Bgd..,ne znam kako da resim problem user posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

05.09.2014, 19:07

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ne moze da se resi ja mislim, tj moja zaova iz Priboja me je u to ubedilauser posted image . Ne mogu da opisem koliko su bebece stvari mirisale kada mi ih je poslala od svoje cerkice , neizmerno puno! Kaze moj kum( po kome je poslala) : " Sta je ovo, ceo auto mi mirise na bebu?". Prosto je i on bio zacudjen. Beograd je ovo.

clock-img

05.09.2014, 22:25

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Sanchy ja sam jednom kupila samsung masinu i ves mi se uvek osecao na neku budj. Probala sam i ariel, persil, faks, duel sve omeksivace ali ves je smrduckao. Na kraju sam ga morala baciti koliko je uvukao u sebe smrada jer sam ja pocela da smrdim od njega. Istusiram se, obucem cistu majicu i u roku od 10 min smrdimuser posted image
Sada u stanu imamo neku gorenje (placamo kiriju) ali ima 500 obrtaja, ves se po ovom vremenu ne moze osusiti. Sutra kupujemo novu masinu sa 1400 obrtaja ali koji proizvodjac nemam pojma. Dajte mi savet molim vas.
Znam samo da masine koje se proizvode u poslednjih par godina nista nevaljaju. Ako ti pere 3-4 godine dobro treba da budes srecan. U poslednjih 5 godina sam kupila 3 masine. U pocetku super a posle borba koliko lose peruuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

05.09.2014, 22:48

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Kseno, ocistili smo filter, sipacu i sirce u jednu praznu pa cemo videti. Elena, nisu bas grumuljice nego kao da se bubanj preslikao, kao da je prljav, a nije user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

05.09.2014, 23:39

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Pa onda ne znam sta je. Ovo su tacno neke naslage , tamne, zalepe se i djavo ih ne bi odlepio ! To se ne desava redovno ali nekada kao da se masina procisti i izbaci nesto iz sebe. ..user posted image

clock-img

05.09.2014, 23:42

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Jedino i ja da probam to sa filterom . Ove su mrljice nekako lepljive i gmecave , mozda i masina dobro ne ispira ko zna. user posted image

clock-img

05.09.2014, 23:45

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Dijana mi koristimo Beko ali ne znam da li da je preporucim, osim ovog problema sve je ok .user posted image Imamo je 3 god, radila je kao zmaj.

clock-img

05.09.2014, 23:48

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

i ja imam Beko i prilicno sam zadovoljna...

clock-img

05.09.2014, 23:52

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Pa onda ne znam sta je. Ovo su tacno neke naslage , tamne, zalepe se i djavo ih ne bi odlepio ! To se ne desava redovno ali nekada kao da se masina procisti i izbaci nesto iz sebe. ..user posted image

vrlo moguce, to mi se desava na 95 stepeni.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

05.09.2014, 23:54

clock-img

Didy

pencil-img

7274

I mi imamo Beko, evo već osmu godinu. Bilo je sitnih kvarova, ali radi i dalje.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

06.09.2014, 00:00

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Tri puta ura za beko !user posted image

clock-img

06.09.2014, 07:37

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Mi imamo neku matoru boga pitaj koja je marka user posted image Uglavnom masina je starija od mene, i dugo vremena je bila na zatvorenoj terasi, sluzila meni za igranje kad sam bila mala. Prosle godine je crkla masina koju smo imali, i mama uzme ovu da proba. Uf, radi ko zmaj, al sto centrifugira ko zmaj, vijamo je po kupatilu user posted image

clock-img

06.09.2014, 23:04

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Konacno kupiliuser posted image
Kupila sam Bosch ves masinu od 1400 obrtaja ali moze da se podesava 1400,1200,100,800,600,400. I uzeli smo Beko masinu za susenje vesa. Prvo sam oprala peskire i osusila u masini. Odusevljena samuser posted image
Sve je mekano, samo sam slozila, nema peglanjauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

08.10.2014, 14:10

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

http://www.dm.de/de_homepage/denkmit_home/produkte/produkte_waeschezusatz/produkte_waeschezusatz_spezialprodukte/133848/denkmit-waschmaschinenpfleger.html

Samo da javim da je ovo dosta dobro sredilo stvar sa crnim tackicama nakon pranja na 95.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

08.10.2014, 14:24

clock-img

Anoniman

Ljudi meni masina kada pere na 40, i na vunu kao da uopste ne opere stvari, smrdi, a stavim 2 zatvarac omeksivaca, a beli i na 60 i na 90 super opere. Trazili smo joj filter ali ne mozem da ga nadjemo...

clock-img

08.10.2014, 14:27

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ma, kako ne mozete da nadjete filteruser posted image Koja ti je masina, covece?

clock-img

08.10.2014, 14:29

clock-img

Anoniman

Evo je,

ne znam , mm trazio i nema nigde otvora za user posted image njega

clock-img

08.10.2014, 14:32

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Ma, mora da ima. Eno sema neka tamo na onim slikama. Prostudiraj je. A, je l' cuvas uputstva ona iz kutije? Ja sto sam imala neke (mm pametni ih bacio) ima objasnjenja za svaku sitnicu, a i moja je gorenje i vecina uredjaja mi je gorenje, pa kontam da daju za sve proizvode ta uputstva.

clock-img

08.10.2014, 14:32

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Draga da ti dam savet, a to je najbolje da se bar jednom u 2-3 meseca uradi radi dezinfekcije bilo koje ves masine. Ukljucis praznu masinu na 60C i stavis u dozer za prasak varikinu.

clock-img

08.10.2014, 14:44

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Pa, ne znam bas za varikinu, ja nisam probavala. Ali ima tema "Saveti za domacice" tako nesto bese, pa vidi tamo da postujes. Otuda sam ja koristila nesto za ciscenje sa soda bikarbonom i sircem ako se ne varam i pustim praznu na 95user posted image

clock-img

08.10.2014, 14:49

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Ja za dezinfekciju koristim sirce i sodu bikarbonu,jednu kesicu tamo gde ide prasak i recimo soljicu sirceta tamo gde ide omeksivac pa na 60 stepeni ,nekad i na 90 ..dezinfikujem uvek pre pranja decijeg vesa sto ce reci x puta mesecno i jako slabo mi ves mirise,zapravo kada se osusi vise se prasak i omeksivac ni ne osecaju..Tako da to nema veze sa dezinfekcijom nego predpostavljam se tvrdocom vode..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

clock-img

08.10.2014, 15:23

clock-img

Anoniman

sad sam stavila sodu i sirce i ukljucila na 90 videcemo sta ce bitiuser posted image

clock-img

08.10.2014, 15:38

clock-img

cockic

pencil-img

4591

i ja je stalno palim praznu sa sircetom i sodom.sad u zadnje vreme sirce.i imam neke dm tablete za masinu.pa to stavljam sa vesom.ali i moja pored silnog stavljanja sirceta hoce da smrdi,ako se zatvore vrata posle pranja.meni je nezgodno jer su klasicna pa ih udare deca kad ulaze u wc.one odozgo su zato prakticne stalno mogu da budu otvorena.