cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li ste birali uciteljicu?

clock-img

18.09.2021, 18:41

clock-img

flamingos

pencil-img

25450

Mi smo birali,ali nismo kod te učiteljice bili.Što je i nebitno.Ako dete uči,sluša stećiće znanje.Ko da je mene neko pitao kada sam išla u školu sviđa li mi se učiteljica.Poslali tu koja je dobila posao u mom selu i eto.

clock-img

18.09.2021, 21:00

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

I ja se secam kad sam dobila ucitelja a razred pored dobio divnu prelepu uciteljicu, mladu
Kako sam isprva bila razocarana posle sam obozavala svog ucitelja

clock-img

29.05.2022, 20:20

clock-img

Tajčica

pencil-img

268

Ne, ali dobismo izgleda najbolju.

< Poruku je uredio Tajčica -- 29.5.2022 20:21:00 >

clock-img

08.10.2023, 16:59

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

Nismo birali uciteljicu ni za jedno a ni za drugo dete ali dobili smo savrsene uciteljice .

clock-img

10.10.2023, 11:04

clock-img

Kata90

pencil-img

3305

Nismo ni mi birali uciteljicu,jeste da je starija i pred penziju ali bitno da zna preneti znanje.....Stroga je,i sto smatram da treba.Ali je vole bas,ja nesmem nista lose pricati za nju sinu....postuju je.Svaki dan je grle,pogotovo devojcice,decaci ne bas.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

10.10.2023, 11:49

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Nismo birali,jer se vodim parolom,dete ce da uci,ako bude yelelo,kod koje god da je uciteljice.

Avaj,bitan faktor sam propustila-Uciteljica i odnos.

Uciteljica nije ok pedagog,vice na decu,preti,ucenjuje.
Deca nevoljno odlaye i placu pre ulaska u skolu.

Moj decak je miram,slusa i radi sta i kako mu se kaye i ya sada,problema nema.
Generalno,krivim roditelje koji ne yele da iynesu problem i yakayu hitan roditeljski sastanak-ako je vec tako,kako se prica i kaye.

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image