cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li ste birali uciteljicu?

clock-img

26.10.2018, 10:34

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Nisam birala učiteljicu i evo četvrti razred guramo. Mogu vam reći da se meni ta učiteljica uopšte ne sviđa. Mislim dajako "gura" decu u neki prosek. Da ne pričam da u prvom razredu skoro uopšte nije dolazila u školu pa su je učiteljice na zameni naučile da piše user posted image . Okej, imala je učiteljica veliki problem ali to smo saznali iz rekla-kazala, mislim da je trebala da sazove roditeljski i kaže nam šta se dešava, naravno bez ličnih detalja. Nekako je, ne znam, neozbiljna.
Možda se treba raspitati jer ta PPS ne radi baš u svakoj školi onako kako bi možda trebalo. Na neke stvari se ne može uticati ( bolest nedajbože) ali bitno je da učiteljica prepozna talenat i potrebe dece sa kojima radi jer nisu sva deca podjednako pametna i motivisana. Ova naša jednostavno ne priznaje da decu nešto više ili manje zanima. Znam ja da oni treba da nauče osnovne stvari u nižim razredima ali ako primetiš da neko dete voli i zna da crta pa pohvali ga, ako neko dete voli da recituje pa prijavi ga na takmičenje i tako. Mislim da ona otaljava a do penzije ima još celu jednu generaciju. Njima nek je Bog u pomoći

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

26.10.2018, 15:35

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Olga, od petog krece skroz druga prica. Tada ce mnoge stvari biti jasnije... Izdrzite jos malo. Znam kako je..

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

26.10.2018, 16:04

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja sam birala..jer je generacija bas losa,od njih cetiri,samo je ona dokazano godinama dobra. A sve su starije,a ona je najstarija. Njena odeljenja su godinama najsloznija i od petog najbolja.. moja sestra predaje od petog,a i mi smo isle u tu skolu..

clock-img

26.10.2018, 16:19

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Von pa kako se bira uciteljica....mislim... kako da znam kakvi su nastavnici u kojoj skoli tj ucitelji.
Mi imamo 5 skola u nasoj blizini..

clock-img

26.10.2018, 16:21

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Lepo,to je jedina skola kod nas,u naselju,gde pripada😁U nju sam isla i ja i sestre,i svi nas znaju..hahhaa..bile smo vukovci,a sad sestra predaje matematiku😉

clock-img

25.02.2019, 16:35

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Moja uciteljica Mira ima blizu 90 godina, fantasticna zena koja nas je ucila zivotu, radovanju malim stvarima..cerkica ce ici u drugu OŠ, volela bih da ima sreće sa učiteljicom kao ja..

clock-img

25.02.2019, 19:12

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Mi cemo izgleda birati. Jos se mm i ja lomimo. U principu mozemo da biramo

clock-img

25.02.2019, 19:50

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Kod nas se pravi raspored tj. izadje lista kod kog je ucitelja dete i to je to. Čudi me da se ta praksa razlikuje od jedne škole do druge..mi smo na Voždovcu.

clock-img

26.02.2019, 07:11

clock-img

mirana1

pencil-img

607

Uopste nemam pojma kako to ide. Mislim da ne mozemo, jedino ako nismo zadovoljni pa menjamo.

clock-img

28.01.2021, 14:29

clock-img

branki*

pencil-img

20828

za sad ne urgiramo nista i svejedno mi je ,kod koga se padne.videcemo do krajauser posted image

branki

clock-img

28.01.2021, 20:29

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Mi cemo izgleda birati. Jos se mm i ja lomimo. U principu mozemo da biramo

haha evo da se citiram i na kraju NISMO birali i super prosli prepustili psihologu i pedagogu

clock-img

31.08.2021, 17:58

clock-img

smoli

pencil-img

77

Nisam urgirala i izgleda da smo imali srece sa "zrebom" 🙂

clock-img

02.09.2021, 05:22

clock-img

Maja95

pencil-img

1

Mi ne znam da li smo imali sreće ili nismo. Vreme će pokazati. Prijavili smo najboljeg drugara iz vrtića, a smestili su nas u različita odeljenja. Mogu ga prebaciti kod drugara, ali tako dovodim u pitanje procenu i izbor stručnjaka - pedagoga i psihologa. Nisam pametna. 

clock-img

02.09.2021, 07:04

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Sin nije imao iz vrtica nikog u celoj skoli pa je stekao drugare. Ja se sa tim nisam opterecivala.

clock-img

02.09.2021, 23:35

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Birali. Mada su svi trazili tu uciteljicu, bilo je bukvalno otimanje. 

clock-img

02.09.2021, 23:49

clock-img

dunja RR

pencil-img

30440

Ni mi nemamo nikog od vrtićkih drugara u školi, a jutros ga je već jedna drugarica posle škole, u kraju, prepoznala na ulici (on nju nije), i tražila da se i zvanično upoznaju :)

Nismo birali učiteljicu, ali mi jedna RRajkajuče na priredbi reče da smo dobili najbolju, zna je jer je njenom sinu bila učiteljica, a sada sa ćerkom nije upala kod nje.

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Sin nije imao iz vrtica nikog u celoj skoli pa je stekao drugare. Ja se sa tim nisam opterecivala.

< Poruku je uredio dunja RR -- 3.9.2021 8:21:59 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

03.09.2021, 05:52

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ni ja se nisam time optericivala. Upoznace nove drugare. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

03.09.2021, 06:53

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Ma oni su mali, brzo ce steci nove drugare.
Za učiteljicu bih volela da znam kakav je tip. Sve ostalo vremenom dodje na svoje.

clock-img

03.09.2021, 08:29

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Majo, to kad prijavis najboljeg drugara zagarantovano je da ih nece staviti zajedno. 
Kod nas je pedagog pricala sa gl. vaspitacicom iz vrtica kad je sin kretao u 1.razred (vrtic je prekoputa skole, uglavnom sva deca idu tu u skolu), i ona je ispricala ko se sa kim druzi. Njih 5 najboljih drugara, svaki je upao u drugo odeljenje! Ali evo posle 6 godina, oni su i dalje bajbolji drugari, iako nisu cak svi ni u istim smenama. 
Mi nismo birali uciteljice. Ni jednu. 

IZVORNA PORUKA: Maja95

Mi ne znam da li smo imali sreće ili nismo. Vreme će pokazati. Prijavili smo najboljeg drugara iz vrtića, a smestili su nas u različita odeljenja. Mogu ga prebaciti kod drugara, ali tako dovodim u pitanje procenu i izbor stručnjaka - pedagoga i psihologa. Nisam pametna. 

clock-img

03.09.2021, 08:51

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24781

Pa Tizi, ne mora da znaci. Evo sada u mom komsiluku imam primer gde su pisali i zajedno su u odeljenju. A prošle godine to nije moglo.

clock-img

03.09.2021, 13:06

clock-img

Tiziana

pencil-img

2650

Ma to sam se vise zezala kad sam napisala jer ih u vecini slucajeva razbucaju sto meni nije bas jasno, ali hajde.. 

clock-img

03.09.2021, 18:23

clock-img

branki*

pencil-img

20828

IZVORNA PORUKA: branki*

za sad ne urgiramo nista i svejedno mi je ,kod koga se padne.videcemo do krajauser posted image

ipak jesmo birali.
realno,citava generacija ucitelja nije losa,ali smo culi za jednu da je autoritet,ali bez vike i dreke i od,ucii se za nju ako me iko pita.posto me niko nije pitao nista,mm je zvao direktorku i pitao da li moze jer je bila navala za tu uciteljicu inace i upali smo.ne dopada mi se sto je to odeljenje najbrojnije od svih prvih odeljenja u skoi i sto je ,musko,3 puta vise decaka nego devojcica.uciteljica mi se dopada,ali najbitnije da je moja b odusevljena i skoolom i uciteljicom.user posted image

branki

clock-img

06.09.2021, 11:06

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26983

Branki, ona je prvak. ❤️Srecno prvacicu. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

17.09.2021, 07:07

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

Izrazili smo zelju, pitali nas.

clock-img

18.09.2021, 13:34

clock-img

Mirko Svirko