cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kandida

clock-img

18.09.2015, 15:58

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Bila kod gastro i cula i trece misljenje o uzroku mojih tegoba, naravno razlicito od prethodna dva. Elem, dr kaze da je to postoperacioni sindrom koji pogadja malo ljudi, da je vezan za metabolizam zucnih soli i nadrazaj creva jer nemam zucnu kesu. Lekovi- probiotik, najbolje prolife suspenzija- jako skupa a nema je, creon- enzimi i riopan- za kiselinu valjda. Takodje, kod nas nema ali ima napolju lek holestamin- ne znam jos da li i kako ga naci. Nistatin po njoj nije dobar jer kad ubijamo kandidu buja neka druga posast u crevima. Kandidi se nije mnogo posvetila. I tako...

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

19.09.2015, 10:08

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Najgore kad svi kažu tako različito user posted image

Što se tiče Prolife s. ako mislimo na isto, mojima je to dr preporučivala kad bi imali stomačni virus, ali ništa im nije pomagala. Naravno uvijek je imam u frižideru, ali i nije nešto. Bočica je oko 1e, a dođe 7 u pakovanju. Probaj sa nekim drugimo probiotikom, šta ima veze...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

19.09.2015, 11:36

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ja sam uzel pastile prolife, to sam nasla, mada je multilac skroz ok. Ma da, nema to veze.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

05.01.2016, 09:03

clock-img

ivannna

pencil-img

1481

radila sam transfer pre 9 dana i juce mi se pojavila kandida,zna li neko da li smem nesto da koristim i da li moze da prestavlja problem za embrione tj bebicu

clock-img

05.01.2016, 11:53

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Vaginalna? Najbolje da pitas doktora ipak, posto hoces bebicu, da bude sve sigurno.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

05.01.2016, 13:07

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Kako znas da imas kandidu?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.01.2016, 14:05

clock-img

ivannna

pencil-img

1481

da,vaginalnu
imala sam je ranije tako da znam kako izgleda
nasla sam na netu da ne prestavlja problem za slucaj da sam trudna i da se ne daju nikakve vaginalete do neke nedelje trudnoce,ja cu ih ipak nazvati za svaki slucaj jer mi je to sigurica!

clock-img

08.01.2016, 08:33

clock-img

ivannna

pencil-img

1481

zvala sam kliniku u kojoj sam radila transfer i opisala detaljno simptome,proverili su sa dr i rekla je da koristim kanesten3 vaginalete i evo mene proslo! odlicne su!

clock-img

01.06.2016, 18:27

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Pomagajte,prije nekih dva mjeseca možda i malo manje sam imala gljivicu,dobila tri vaginolete i prošlo je.U zadnjih dva dana oet se pojavila,pojačan mi sekret i svrbi kao ludo.Doktorici idem tek u ponedeljak a do rad ću poludit,smije li se kanesten koristiti u trudnoći,njega imam kući?!

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

01.06.2016, 19:19

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Emice, ja mislim da smije, ali javiće se već neko ko je bolje upućen!

clock-img

02.06.2016, 00:30

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Emice mozes da ih koristis bez problema

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

02.06.2016, 08:19

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Smes duso, ti ponovi terappiju koju ti je dr prethodno dala. Ja sam imala taj problem negde u 4-tom mesecu, uzimala sam Ginofort krem za jednokratnu aplikaciju, oslobadja se postepeno 7 dana. Odvratna kvasna gljivica, dosadna i neprijatna.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

02.06.2016, 08:33

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ma ja bih radije da mi dr dadne tablete ako imaju neke jer ako mi opet da vaginolete nema posjećivanja wc-a dva tri puta u toku noću a to je sad nemoguća misija.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

02.06.2016, 08:36

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ovo kada bi nasla, bilo bi ti savrseno. Verovatno, ma sigurno postoji takav neki krem koji se moze staviti da se ne cimas sa tim. Nikakve tablete na zalost ne dolaze u obzir, to i sama znas. Znam da je sve sada nezgodno. Ginofort, klotrimazol u jacoj dozi koji sepostepeno oslobadja, pitaj je obavezno za to, zna ona sta moze da ti da.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

02.06.2016, 08:44

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ma samo da idržim do ponedeljka,od jutros ne svrbucka uopšte.

clock-img

02.06.2016, 13:50

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Meni se to nedavno desilo, imala sam kod kuce jod povidon vaginalete i njih sam koristila 7 dana. Al za trudnicu ako zene kazu vec da sme kansen, onda to.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

02.06.2016, 20:01

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Emice, canesten ti nece skoditi da uzmes i kad nestanu simptomi

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

03.06.2016, 08:16

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jel se i krema koristi jednom dnevno?

clock-img

03.06.2016, 10:59

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Ide samo jedna aplikacija i to bi trebalo da bude to.

clock-img

29.06.2016, 10:25

clock-img

ivannna

pencil-img

1481

ja sam primetila da veoma cesto pred ciklus par dana mam ili problema sa grlom ili me pecka dole,nekad je kandida nekad nemam nista,ali ispada kao da mi tada opadne oimunitet ,ne znam zasto...

clock-img

29.06.2016, 11:23

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Drage moje,

Nešto najprirodnije i najbolje protiv kandide je kokosovo ulje.. ...da se jede, da ga mažete, i dole i gde god!

clock-img

29.06.2016, 11:44

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja sam cula beli luk da se jede i jogurt... kokosovo ulje, super nisam znala user posted image i smanji se hleb u jelu i secer...

clock-img

29.06.2016, 21:33

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

ja sam prosli put to resila tako sto sam potopila tampon u prirodan kefir koji pravim kuci i to stavljala nedelju dana i proslo

clock-img

29.06.2016, 22:29

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

To sam citala, tampon u probiotik jogurt, ali meni nije uspelo, jer se rasiri onako natopljenuser posted image pa obloge od vate mogu da pomognu isto...user posted image

clock-img

29.10.2016, 11:42

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

IZVORNA PORUKA: Lola44

Drage dame,
Da li imate iskustva sa ovom dosadnom boljkom u trudnoci? Ja se od pocetka patim sa ovom dosadom, prvo mi nisu davali nikakvu terapiju, a onda sam pocela da koristim Canesten 3 dana i to su jedina 3 dana koja nemam problem. Odmah se vrati. Srecom nemam svrab i peckanje, ali i dalje je neprijatno i nista mi ne pomaze.

Jer smo tako u mogućnosti!