cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kandida

clock-img

15.01.2010, 21:48

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

pa ja bih volela da upoznam zenu koja nema s vremena na vreme pojacan sekret usred bujanja gljivica ...ako ima neka neka mi se javiuser posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 21:50

clock-img

Verus

pencil-img

11942

MOja mama u zivotu nije imala gljivicnu infekciju!user posted image Da siznes! A ja muku mucim....Dacco, ne smes dole sapunom, peri se onim intimnim sapunima, Lactocyd ili kako se vec zove...ima negde tema idem da nadjem....

clock-img

15.01.2010, 21:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34335

Ja koristim Lactocyd ali mi je rekla dr da koristim najviše 3 puta nedeljno..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.01.2010, 21:53

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Vidi: KLIK

To je ovaj sto guppy spominje, ima i slika: lactacyd femina

clock-img

16.01.2010, 06:28

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

verus znam...ali mame ne racunam...mojoj mami su sve te bakterije i gljivice shpanska sela...ove nase generacije...to je cudo nevidjeno...ja sam cula da je dobar rastvor sode bikarbone ...ja sam se prala tim ...10 gr sode bik.u 1.5 l vode..odmah se oseca olaksanje i treba biti uporan...mada se meni svrabuckanje vraca s vremena na vreme...ja sam radila bris na kandidu i bio je negativan...ali sam imala neke kokobacile....svraba moze biti i samo ako je sluzokoza malo poremecena tj ako je vagina isusena od raznih stresova i terapija...ma uzas zivi...moja sestra ima onu sistemsku i muku muci sa njom...

clock-img

16.01.2010, 10:14

clock-img

anci 81

pencil-img

314

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

ja sam cula da je dobar rastvor sode bikarbone ...ja sam se prala tim ...10 gr sode bik.u 1.5 l vode..

Ovo je meni moja baba preporucila,kao odlicnu stvar! Ja joj pricala kako sam se napatila ca Candidom i ona meni kaze za to.Ja nisam probala jer sam bila pod terapijom Nistatinom,ali ona jeste(ranije,naravno) i kaze da nema nista bolje od toga. Eto,iz njenog licnog iskustva...

clock-img

16.01.2010, 10:19

clock-img

dacca

pencil-img

1312

Meni je rekla da se pomocu sprica i hipermangna ispiram. U pocetku me bilo starah, cus sa spricem user posted image . Rekla mi je da boja bude blijedo roza.

clock-img

16.01.2010, 11:47

clock-img

buhla

pencil-img

2564

.

< Poruku je uredio buhla -- 16.1.2010 11:49:06 >

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

16.01.2010, 20:02

clock-img

anuksunamun

pencil-img

2597

ali isto tako prpolis i zlatna maka su mi pomogli jer sam za mesec dana korishcenja poprilicno poboljshala imunitet...bar se ja osecam bolje...videcemo...kazu da je propolis dobar i protiv bakterija i virusa i gljivica...meni je sve to zajedno ponoglo...a kanesten samo trenutno cim prestanem sa kanestenom eto opet muka....

clock-img

18.01.2010, 11:09

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Posto sam opterecena krupnijim problemima, nisam zalazila i citala ovu temu...No, posto mi je VI grupa vag.sekreta, interesuje me da li je moguce imati gljivice, a da pri tome sekreta nema.
Pocela sam neke stvari tek sada da povezujem. Proslog leta, na moru, sam imala uzasno peckanje i bol pri mokrenju, a sekreta nije bilo. Kasnije sam uradila urinokulturu, opsti pregled urina i sve je bilo ok. Nejasno mi je bilo otkud toliko pecenje, a rezultati su u redu. Promenila sam vise laboratorija, ali rezultat je bio uvek isti. user posted image

clock-img

18.01.2010, 11:19

clock-img

dacca

pencil-img

1312

Evo i meni sada....Za vrijeme O bio mi je normalan sekret, obicno posle O mi se povlaci. Posla sam na pregled da uradim papu, a dpktor mi kaze au ovdje su se nagnijezdile gljivice. Znaci BEZ peckanja, crvenila i neprijatnog mirisa.

clock-img

18.01.2010, 11:35

clock-img

anci 81

pencil-img

314

IZVORNA PORUKA: daca77

Posto sam opterecena krupnijim problemima, nisam zalazila i citala ovu temu...No, posto mi je VI grupa vag.sekreta, interesuje me da li je moguce imati gljivice, a da pri tome sekreta nema.
Pocela sam neke stvari tek sada da povezujem. Proslog leta, na moru, sam imala uzasno peckanje i bol pri mokrenju, a sekreta nije bilo. Kasnije sam uradila urinokulturu, opsti pregled urina i sve je bilo ok. Nejasno mi je bilo otkud toliko pecenje, a rezultati su u redu. Promenila sam vise laboratorija, ali rezultat je bio uvek isti. user posted image

Ja mislim da je moguce,jer kad sam poslednji put radila briseve,sekret mi je isto bio 6-ta grupa,Candida,a nisam imala bas nikakve simptome. Svrab,peckanje...

clock-img

18.01.2010, 11:49

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Znaci, nisam jedina sto nema simptome...user posted image
Uzela sam 1 lomexin...videcu sta dalje...

clock-img

18.01.2010, 11:52

clock-img

anci 81

pencil-img

314

Ja sam dobila vag. Nistatin. Odvratne su,15 dana svako vece,ali sad mi je sek. ok. Nema gljivica.

clock-img

18.01.2010, 11:57

clock-img

daca77

pencil-img

8079

Meni je dr rekao da uzimam kansen 3, ali sam imala kuci lomexin i on se stavlja samo 1x i eventualno 3.dana jos jednom

clock-img

18.01.2010, 12:00

clock-img

buhla

pencil-img

2564

ja sam uzimala nistatin, ali nikakav efekat nisam imala, pa sam presla na cansen vaginalete, pa cansen kremu (mada je meni na rezultatu pisalo DOSTA gljivica, verovatno zato jedna tura lekova nije bila dovoljna)... sutra idem po rezultate, nadam se da je više nemam, jev više nemam sekrreta, a nisam ni ja imala peckanje i crvenilo.

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

18.01.2010, 12:11

clock-img

dacca

pencil-img

1312

I meni je dala nistatin i ispiranje hipermanganom!

clock-img

18.01.2010, 14:55

clock-img

irenica

pencil-img

7

cao,
od treceg meseca trudnoce ja imam VI grupu vaginalnog sekreta, koristila sam vaginaleta maxmiror i bolje mi je bilo samo nekih desetak dana i opet su se gljivice vratile. Sada sam u devetom mesecu tacnije danas mi je termin porodjaja i dalje imam istu grupu sekreta i puno sekreta zelenkaste boje kojeg prati svrab, koristila sam i canesten i nista ne pomaze. Da li je imao neko slican problem i kako ga je resio? Da li gljivice mogu da se prenesu na bebu?

clock-img

18.01.2010, 15:02

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: irenica

cao,
od treceg meseca trudnoce ja imam VI grupu vaginalnog sekreta, koristila sam vaginaleta maxmiror i bolje mi je bilo samo nekih desetak dana i opet su se gljivice vratile. Sada sam u devetom mesecu tacnije danas mi je termin porodjaja i dalje imam istu grupu sekreta i puno sekreta zelenkaste boje kojeg prati svrab, koristila sam i canesten i nista ne pomaze. Da li je imao neko slican problem i kako ga je resio? Da li gljivice mogu da se prenesu na bebu?

Draga, koliko dugo imaš taj zelenksati sekret i kad je bila zadnja kontrola?

clock-img

18.01.2010, 15:14

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

A šta ti ginekolog kaže?

IZVORNA PORUKA: irenica

cao,

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

18.01.2010, 15:16

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

koliko ja znam zeleni sekret = teska infekcija..
stvarno .. sta ti kaze dr?

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

18.01.2010, 15:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: cipiripi

koliko ja znam zeleni sekret = teska infekcija..
stvarno .. sta ti kaze dr?

ma zrela je plodova voda a možda i infekcija..........
Draga, kažeš da ti je danas termin?
Ma piči u bolnicu da vide šta se dešava!
Govorim iz iskustva, nažalost...ja sam otišla čim sam je primetila pa je i onda bilo kasno.Dakle-odmah!

clock-img

18.01.2010, 15:24

clock-img

Dudu25

pencil-img

1005

Mislim da i beba dobije ako je prirodan porodjaj u pitanju, bar tako sam cula sad neznam jel to istina

clock-img

18.01.2010, 15:26

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Irenice, nemoj sad da se uplašiš, ali obavezno zovi svog ginekologa, ako ideš privatno, a ako ne, onda pravac u porodilište, pa neka oni odluče!

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

18.01.2010, 18:08

clock-img

irenica

pencil-img

7

ovde su lekari strasni, dva lekara su me pregledala i  kazu da su to gljivice i doktorka mi je dala kanesten kremu koja mi nije pomogla. Uopste mi nije jasno o cemu se radi, to su rezultati od pre 3 nedelje VI grupa vaginalnog sekreta. Neko kaze da je to normalno u trudnoci. Pcinjem da se plasim jer ovde niko od lekara ne brine za pacjente