cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Imate li vremena za predigru?

clock-img

09.01.2010, 00:15

clock-img

eugenija

pencil-img

5366

Draga naša Lence je postavila pitanje, očekujemo njena iskustva, a do tada,,, pišite curke mojeuser posted image .......

IZVORNA PORUKA: lence

Pitam se da li ljudi koji zive brzo, puno rade i imaju decu uopste mogu da nadju vreme za predigru?

E da i ja odgovorim, ja sam lako zapaljiva vrsta, pa iz tog razloga često prelazim na glavno jelo.. Vreme ne igra ulogu.

ŽENA JE STENA!

clock-img

09.01.2010, 01:30

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Predidra?user posted image
Dok smo se zabavljali imali smo vremena koliko hoces pa uopste nismo pocinjali bez predigre,Iako sam ja ostajala kod njega do 1 posle ponoci a morala sam da ustajem u 4:30 da bih isla na posao nije mi bilo tesko.Dok sam bila trudna isto sa predigrom.Sad od kad sam se porodila sve to nekako radimo po dogovoru : mogli bi sada.Za predigru i nemamo mnogo vremena.

clock-img

09.01.2010, 01:50

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

ja zivim brzo, mnogo radim, i trenutno nemam dece, ali imamo predigru uvek..nekad traje krace nekad duze..
(tu nije ukljucen sex na brzaka)

user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

09.01.2010, 06:14

clock-img

BabyG

pencil-img

445

Realno, nijedna veza ne može da uspe bez DOBROG sexa, a kamo li da to može brak! A sex na brzaka je dobar, ali ako se konzumira retko.. Mislim da je i m i ž potrebna predigra i da više 'znači' nego sam čin. Sve što je fast se može naći na ulici, a kući treba da je ono najbolje.. user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2010, 16:15

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

namam

clock-img

09.01.2010, 16:18

clock-img

Anoniman

99 % slucajeva imam......a i da nemam ne bih se bunila, s obzirom da sam nimfomanka po mom muzuuser posted image user posted image user posted image
cesto smo razdvojeni,i kad se vidimo s vrata prelazimo na stvar,ali po redu i laganouser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.01.2010, 23:47

clock-img

buhla

pencil-img

2564

imam ....

IZVORNA PORUKA: banini

99 % slucajeva imam......a i da nemam ne bih se bunila, s obzirom da sam nimfomanka po mom muzuuser posted image user posted image user posted image
cesto smo razdvojeni,i kad se vidimo s vrata prelazimo na stvar,ali po redu i laganouser posted image user posted image user posted image

takodje user posted image

< Poruku je uredio buhla -- 9.1.2010 23:48:27 >

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

09.01.2010, 23:49

clock-img

Anoniman

Ako predigra podrazumeva tusiranje i brijanje, onda imamuser posted image
edit:zaboravih da ubacim " onda uglavnom imam"user posted image

< Poruku je uredio Nedja -- 9.1.2010 23:51:40 >

clock-img

09.01.2010, 23:50

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

11.01.2010, 13:27

clock-img

Maza82

pencil-img

440

Ufff predigra... Pa kako kad, nekad je sve objedinjeno 3 u 1, a nekad se baš igramo user posted image user posted image

clock-img

11.01.2010, 13:37

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: banini

Ali brzo,brzouser posted image

clock-img

29.05.2012, 10:31

clock-img

peca

pencil-img

1755

Nekad samo za to i imam vremena user posted image

clock-img

29.05.2012, 10:56

clock-img

hocukusurnecuzvaku

pencil-img

117

Uvek nadjemo vremena za predigru,desi se i brzinski sex,ali nikad i iz brzinskog sexa ne izadjem nezadovoljena,to je vazno i mm i meni,da udovoljimo jedno drugom. Od prvog dana od kad smo zajedno imamo parolu poverenje+tolerancija+savrsen sex=idealna veza(brak) user posted image user posted image

Mozda nam je potrebno da idemo pogresnim putem zivota,da bi pravi put upoznali...
Mozda treba prvo ici ulicom suza,da bi smo pronasli nas osmeh..
Mozda moramo tugu i bol podneti,da bi smo na kraju upoznali sta je SRECA!

clock-img

20.08.2012, 21:08

clock-img

nenuska12

pencil-img

55

obozavam, ali nema uvek

clock-img

01.09.2012, 01:19

clock-img

Celeste

pencil-img

85

Ja ne mogu da zamislim igru bez predigre, sad kako ce biti kad jednog dana dodje dete...user posted image mislim da cemo otkriti neke nove cari user posted image

clock-img

05.09.2012, 08:25

clock-img

foursome

pencil-img

38

Ako dete dozvoli... :)

clock-img

05.09.2012, 09:32

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

ja sam lako zapaljiva vrsta, pa iz tog razloga često prelazim na glavno jelo..

Takodje user posted image ponekad se bavimo predigrom ...kad je se uzelimo user posted image user posted image

clock-img

13.11.2012, 14:55

clock-img

maksima3

pencil-img

4

Bogami uvek je sa predigru samo od ujutru nam je brzinski user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.03.2013, 10:20

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Periodično, zavisi od situacije i od toga koje je doba dana.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

11.03.2013, 10:25

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

preko dana nemamo, uvece imamo ihahajuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

11.03.2013, 10:31

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Meni bas nedostaje ta predigra.. ako je i ima jako je kratka, jako.
Mozda zato nekad i izgubim volju..
Znam samo da ce sada period koji je najgori za tu vrstu povezanosti.. sve dok beba sisa.. a od sad vec, trudnoce..

Deprimirajuce..

clock-img

11.03.2013, 10:37

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Kako kad! Klinci nisu ometajuci faktor, svi spavaju od 20h pa nadalje, vise je do nas, da li smo umorni ili ne.. Kako god, i sa ovog aspekta mm je savrsen za mene! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

11.03.2013, 10:40

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

hm , pa uglavnom neka vremena za predigru
cesto je ili - ili
ali desi se pa bude i kao nekog zavodjenja i tako stajaznam i tako user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.03.2013, 10:43

clock-img

ceca111

pencil-img

113

volimo oboje predigru alli uvecini slucajeva nemamo vremena ili smo previse umorni,nedostaju mi ti dani kada samo imali vremena za touser posted image

clock-img

11.03.2013, 10:43

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Kako kad . Sto neko gore rece ,zavisi koje doba dana .
Obozavam kada smo odsutni po cijeli dan pa piskaramo gluposti na whatsapp . Imam osjecaj da predigra traje cijeli dan . user posted image Jedva cekam kad cu kuci.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!