Novi dizajn je ODLIČAN. Bilo je krajnje vreme da se uvedu novine u dizajn RR i da pratimo tehnologiju. Onako je bilo baš zasterelo i nereprezentativno - sad to mogu da kažem, jer imamo novi dizajn .
Nisam uspela da istestiram ništa pametno, jedino što mi smeta jeste ono što i svima - smenjivanje videa, albuma i poslednjih poruka. Tu se slažem sa viking, bilo bi dobro da je to na klik, ili da je to smenjivanje bar sporije. Meni se taj deo menija sviđa, jer konačno mogu da pratim albume i videa, bez da idem na poseban deo portala, pa dok nađem, otvorim, blabla... prođe godina. Dakle, samo mi ono smenjivanje bode oči.
I nekako mi je vrh strane prazan. Ima logo sa leve strane i onda prazno u desno, sve do kraja strane. Takođe mi odudaraju od ostatka strane linkovi na vrhu: Alati i O portalu su u jednom fontu, zaokruženi, i meni je plav, dok su donji meniji (trudnoća, beba,...) beli. Pa su tu i Forumi, Albumi i Besplatne SMS poruke, koje su u trećem fontu, sa drugačijim menijem (mora da se klikne) - a mislim da to i ne treba da bude tu, jer stoji u Alatima. Bilo bi lepo da se unificira to.
Bagovi su, kao i svuda, normalna stvar i ne treba biti sad besan što je to tako. Pa i Microsoft izbaci Windows koji je prepun bagova, pa se to ispravlja mesecima, godinama. Super je što imamo aktivan forum, pa se greške nalaze i ispravljaju brzo!
Još jednom, bravo za RR team!