IZVORNA PORUKA: adulence
Ja sam isto dosla 2012 kao tridnica i uvek se setim moje Jole 82 i mnogo mi je krivo sto je nema,Nina 26,Jancica,Viktori...bese to divna ekipica...
Ja sam pokusavala da ostanem trudna dugo, citala razne forume, prelomila, upisala se i odmah posle nekih dva meseca mislim ostala trudna. Prvi ste videli test posle pogubljenog mm.
Citirala sam adulence jer to je ta ekipa i toliko mi je tada znacila podrska, ma ne samo podrska vec zajednicki smeh i gundjanje...Taj svet koji me razumeo kad sam mislila da me niko trudnu, prvi put debelu u zivotu, polupokretnu razume. Posle sam upoznala predivnu lesicu, emotivnu dunju i torbicu koja me zaduzila. Jole i ja smo nosile nase male dzinove i stalno smo se salile ali i savetovale. Divne savete sam dobila od nje i bas bas mi nedostaje, nina26 je bila odsecna kao i uvek pametnica (bila je jos jedna nina al je vise nema), jancica prirodna nasmejana opustena, a za adulence to ne mogu opisati i napisati dovoljno.
Ono sto je najzanimljivije upoznala sam divne zenice u bolnici dnevnoj i na odrzavanju i njih sam pronasla i ovde. One su stare clanice bile. Na kraju smo svi na fcb.
Moj post je malo duzi, al ja sam emotivac i vezujem se za ljude. Nista dobro ne zaboravljam. Materijalno mi uopste nije vazno jer se da pohabati, al secanje na ove zenice mi je bas bas