IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena
Zaboravila sam, tu je bila i Bea i njeno mućkanje svaki drugi dan.
Ja tek sad ovo videh Pčelice, baš mi je drago da te lepe uspomene vežu za mene
Moje prvo i najupečatljivije sećanje mi je porodjaj
MiljaneM Učlanila sam se petnestak dana pre toga, i stidljivo piskarala po nešto u crticama, a ostale teme vredno iščitavala, kad odjednom neka blesava
Verolino sa sve avatarom veštice iz Male sirene "viče i ciči" po crticama kako se poradja Miljčeeeee
Meni je to tako ostalo u slatkom i milom sećanju, delovalo mi je da se na tom forumu stvarno neko za nekoga brine, i to je glavni razlog iz kog sam ostala tu...Znači zaslužna je Verka, Miljče i mala Milica
Prva sećanja vezana su mi i za
Vonavoj (i njeno implantacijsko krvarenje
),
Ksenu (i njeno kobajagi PMS svadjanje sa dragim koje je urodilo plodom i donelo jednu malu Marinu
), za
Malog Miša i njeno putovanje po cičoj zimi u Segedin (tad sam pomislila - ova žena je zmaj! što se posle i ispostavilo kao tačno
),
popadiju Maru i njeno udarničko navijanje i predvidjanje za naše crtice
, a onda su nam se priključile i
Nina..., Pčelica Lena, Malenac76 i krenule smo sa udarničkim mućkanjem i razmenjivanjem beskrajnih saveta....
Neke devojke sad već ljuljaju svoje bebe, neke maze stomačiće, a neke će nadam se uskoro dočekati svoje
a meni jako nedostaje da vidim avatare i postove moje dve šmizle koje su pobegle odavde, ali srećom ima drugih vidova komunikacije
Nina... i Verka, evo vam po jedan
< Poruku je uredio bea83 -- 28.1.2012 20:27:29 >