IZVORNA PORUKA: pcelica Maja
JA sam juce krenula da pisem i odustala bas zbog toga sto si i ti Smeshkice rekla,zaboravicu nekog!
Dosla sam ovde cini mi se kad smo mm i ja poceli da radimo na i videli da nece,ne secam se ko mi je pozeleo dobrodoslicu prvi i ja bih volela da mogu da vidim te prve postove!
Mnogo njih su mi ostale po necemu u secanju ali trenutno ne mogu svega da se setim! Ovo je ono sto se u trenutku setim i zbog cega mi koja padne na pamet,neke pamtim po velikom
,i paznji,i prici,i savetima...
Smeshkica iz one teme kad je ispala neka svadja,rekla je da je niko ne razume(pisala sam joj na pp ako se seca) od tad mi je postala mnogo draga,i naravno
sh,tj...
Brana trudnjaca moja koja svakog casa treba da se porodi a ja samo cekam da javi,mada vidim da se mota po netu nekad... najbliza mi po godinama
OTI nemam stariju sestru i volela bih da je on ta,uvek se cima oko mene,sreca moja
kaliopi diskusije o sexu naravno
i uvek je i ona tu za mene,naravno spremam se kod nje na rucak,posto stalno sprema nesto
Verus toliko pozitivno utice na mene
od kad sam videla sliku meni najsladja forumasica
Delijagirl prva i jedina zena sa 48h svadbe koja mi se javila na RR,i naravno zvezdasica
Tasha i Guppy plasila sam se njih,kad sam tek dosla na RR kazu mi nemoj da peckaju a ja
ali one su mile i fine,nemojte da se plasite njih
marince i buljava ptica,sad skoro otvara moj brat facebook i ja vidim slicku i rekoh Boze odakle je on zna!
gagi ova tuga me je uvatila skoro kad i nju njena ali sad je ok i bice ona srecna skroz ZNAM JA!
cipiripi baba mrazica i naravno meni sada mnooogo draga osoba
JULIE od skora je tu ali mi je postala mnogo draga
Katjica samo sam nju videla uzivo iako ona mene nije
Anitaaa, indy_25, 2002m, magde, Nedja, ... sve su tu za mene i drago mi je sto postoje!
uf pa ja za svaku mogu nesto da kazem vreme ja da prekinem al dodacu jos...
Sve vas
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 3.1.2010 20:31:15 >