cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Božićna i Novogodišnja trpeza

clock-img

29.12.2019, 14:32

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Mi 31-og za rucak peceno pile i krompir.

Za veceru ruska salata i tost torta. Mini buba narucila i keks tortu. A za isplanirani docek cips, kokice, Elefant perece, vanilice i sladoled iz Crne ovce 😀

clock-img

29.12.2019, 14:37

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Sve mi se sviđa Mili, sladoled iz Crne ovce pogotovo.
Moj meni sličan, jedino što će biti neki moj izmišljeni čizkejk sa malinama, lešnicima i belom čokoladom.

Ruska stoji, tost torta stoji, pile i krompiri za ručak, pihtije i kiseli kupus salata, i mama moja pominje za uveče neku ćurku.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

29.12.2019, 15:03

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Ove godine nista veliko. Cokoladna torta sa lesnicima, sarma za rucak. Za veceru rolovana praset_ina , mimoza, kukuruz salata. I to je to... Deciji sampanjac za devojke, meni i mm pivo i kokice i to je to... 

clock-img

29.12.2019, 15:35

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Cokoladna torta, slani kanapei za predjelo i grickanje izmedju, kupio mm korpice da ih napunim sirom i pecenim susamom, to mu se mnogo svidja, praset_ina sa povrcem verovatno.
Jos nesto ce mi pasti na pamet garant... 

clock-img

29.12.2019, 22:20

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Jelka od lisnatog testa, brusketi, francuska salata, rostilj, sveza salata, Puding kolac. 

clock-img

30.12.2019, 06:36

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Ja za NG kiflice, neko rolovano meso, susam salata tradicija😁, meze, napravila esterhazii napravicu jos cake popsice irvasice i dosta.😅😅

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

30.12.2019, 11:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja danas da napravim kapri tortu mada se dvoumim, imam i neku jafa tortu, kora je kao za cheese a to mi je extra brzo, radije bih nju pravila. Videću.

Meso da mariniram i ujutru da stavim da se peče, danas ću da skuvam supicu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.12.2019, 12:55

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Ja počela da kuvam za Novu user posted image
odnela sam prasetinu u pekaru, smotala sarmu,rusku i gibanicu ću sutra. Kolača je ostalo od Božića.
Nešto sam lenja ove godine, doduše kakva je bila i ovo joj je dosta

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

30.12.2019, 17:13

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Ja pravim Gabon tortu, praset_ina gotova.
Slane korpice sa sirom i susamom danas, spanska pita ce biti sutra, cvekla, salate, salate salate 👍😊

clock-img

30.12.2019, 17:14

clock-img

nata11

pencil-img

9223

I ja krenula. Zavrsila francusku, da smuckam i pecenu papriku da sirom, lisnato seckam pa ujutru pecem. Mm ce biti zaduzen za glavno jelo. Slatkisa toliko imamo da se jos uvek neckam oko pravljenja kolaca. 

clock-img

30.12.2019, 17:26

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Nama kumovi dolaze sutra, kuma donosi svasta nesto, tiramisu, bombice, mafine i jos neke kolace, pitu ako stigne da napravi. 

clock-img

30.12.2019, 18:32

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Haha uglavnom su svi sa kumovima koliko vidim. Mi tradicionalno slavimo sa kumovima od kako su nam deca bila bebe (moj M imao 5 meseci a njihov V 9 meseci). Jedne godine kod nas, jedne kod njih. Preskočili smo samo jednu, kada smo bili u Ca. Kuma sutra donosi domaće vino i neku salatu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

30.12.2019, 19:14

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18853

Ivka za svaku NG bila bolesna, pa kao da smo u karantinu bili svih ovih godina za NG. 

clock-img

31.12.2019, 07:44

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Konacna verzija jer kasnim na svim poljima... Ruska salata. Tursija. Meze suhomesnato. Podvarak sa mesom. Rostilj. Plazma torta. 

branki

clock-img

31.12.2019, 10:07

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Branki, ja nemam ni početnu, a ne konačnu verziju😂😂

Sad sam u mesari uzela mleveno, šnicle, ribic... Nemam pojma sta se sa njim radi. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

31.12.2019, 11:43

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Haha, jess, nasmeja me.. Cula sam i ja za ribic, ali nemam pojma isto sta se s njim radi. 

branki

clock-img

31.12.2019, 11:51

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja sinoc napravila posnu tortu mm posti, ali je super ispala danas jos slag. Svekrva cuva decunpa nam je spremila posne sarme, ja cu kad ddojem sa posla rusku i neko jagnjece meso da ispecem. I domaci hleb i go je to 😋

clock-img

31.12.2019, 12:15

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Jess, ribic je najbolji kad se dugooo dinsta, bude mekan i socan. Imas razne opcije,ja najvise volim da ga spremam u ekspres loncu. Dobro posolim i pobiberim,dodam malo ulja, nalijem vodu,stavim beli luk i lovor, i kad propisti, smanjim i ostavim da se krcka jedno 2-3 sata.

clock-img

31.12.2019, 12:16

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

A da, na meni dodajem i salatu od kikirikija i belog mesa i salatu od pecenih paprika i sargarepe

clock-img

05.01.2020, 22:11

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Za sutra biće pasulj na gusto,riba oslić, p ita sa jabukama.za božić ću pogaču, paradajz čorbu i neko meso od buta ću da ispecem.

branki

clock-img

05.01.2020, 23:00

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Za Badnje vece imam uvek gomilu bombona, oraslika, secernih jabuka koje kupimo ispred crkve kao i suvog i svezeg voca.

Kiselo povrce iz zimnice, mix riba, krompir salata, pasulja, kolaci sitni od slave sto ostalo i naravno cesnica. 

clock-img

13.01.2020, 08:45

clock-img

mama Jo

pencil-img

26537

Prodjose praznice i bogate trpeze. Ja sam od sanas na detoksu user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

13.01.2020, 09:24

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Jo kakav detoks... Ja bih mogla na neki sigurno

clock-img

13.01.2020, 10:21

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Ja posle nekoliko godina ne moram na detox. Zivele mucnine 😁

clock-img

24.12.2020, 08:38

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Jel spremate Novogodisnji meni?

Ja planiram:
rusku, susam salatu, nesto od tursije ;
rolovanu piletinu i hrskav krompir iz lidl-a;
a za dezert trilece (dr oetker) ili princes krofne .