cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RE:Božićna i Novogodišnja trpeza

clock-img

17.12.2016, 21:03

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

I ja sam bas mislila juce sta bih... davajte predloge.

clock-img

17.12.2016, 21:10

clock-img

lesica

pencil-img

12015

Ruska salata, sve ostalo manje vise user posted image

Ruska je bre simbol Nove godine user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

17.12.2016, 21:11

clock-img

branki*

pencil-img

20828

i sarma istouser posted image
ja znam da cu sarmu sigurno,a sve ostalo je neizvesnouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

17.12.2016, 21:18

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ruska salata i sarma, bez toga nema NG user posted image Ostalo manje vise, nebitno skroz.

clock-img

17.12.2016, 21:27

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

mi cemo dan pre NG da obrnemo prasence na raznju.

...jer nisam u mogucnosti :P ...

clock-img

17.12.2016, 21:35

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

kod nas sigurno nece biti ruska salata user posted image pitacu mm dal hoce pa mozda zbog njega napravim.
Ili cu nam ispeci patku ili cemo uzeti pecenje.Uz to nemam pojma sta cu.Sarmu cemo pravit za Bozic pa necu i za Novu.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

17.12.2016, 22:00

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Ruska salata, sve ostalo manje vise user posted image

Ruska je bre simbol Nove godine user posted image

E bas tako, nista bez nje!
Ba s ne znam...
Slatkise razmisljam da li da pravim. Svi smo vise. Ljubitelji cokolade konkretno nego kolaca.

clock-img

17.12.2016, 23:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

kod nas sigurno nece biti ruska salata user posted image

Takođe user posted image bljak!

Ja ću verovatno spremati rolovano meso, salatu od paprika, kiflice, naravno neko meze i videću sa kumom još šta će i ona doneti.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

18.12.2016, 11:05

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ja bih najpre neki rostilj, nije mi tesko ni ja da isprzim kuci da bude topao za klopicu, a rusku necu definitivno..pre bih neku laganiju.
Slatkisi...to mi je omiljeni deo. Samo sto bih sve a nista necu stici user posted image

clock-img

18.12.2016, 11:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Anci kakvo rolovano user posted image
Sveki je juce pekla gusku i ja sam se odusevila kako je bila socna.Ako budem pekla patku pravicu po njenom receptu

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

18.12.2016, 11:29

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja se ne opteresujem mnogo s tim stvarima pogotovo sto nikog ne ocekujem da gostim, tako za nas ko sta voli pa cemo neku lepu vecericu i super.

clock-img

18.12.2016, 11:55

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Ja sam mislila neko pecenje da kupimo ali mm resio ceo post da posti pa sam mislila nekog sarana i jos nesto da smislim zbog decice i tako...user posted image

clock-img

18.12.2016, 14:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Anci kakvo rolovano user posted image
Sveki je juce pekla gusku i ja sam se odusevila kako je bila socna.Ako budem pekla patku pravicu po njenom receptu

Emice, verovatno ću pileće rolovano.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

18.12.2016, 16:00

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

MM kaze da je za pecenje,ako bude toplog.TRebamo nazvati ovih dana da nas ima u planu.Ali sta uz to,osim salate user posted image

clock-img

18.12.2016, 16:05

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26965

Mislila sam posto mi postimo da napravim posnu rusku salatu sa ribom sto smo Sanjalica i ja videle. Neku pitu posnu i sa sirom za decu. Deci kejk pops i nama praline i bombice sto su stavile Ivana i Branka.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

18.12.2016, 16:36

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Susam salatu, kiflice, neko meze i bice mesa ili pizza..
Pravim cokoladnu tortu, i cake popsice Uni i Nori kao i svake godine po Buba Mirinom receptu

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

19.12.2016, 12:40

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Um,kakva je to susam salata?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

19.12.2016, 12:58

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ja obožavam susam salatu, ali svako je razlicito pravi. UM, kako je ti pravis?
Moja je sa sirom, kiselom pavlakom i sunkom.

clock-img

19.12.2016, 14:05

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

I ja imam u planu cake pops , da bar probam jer cu praviti za rodjendan.
A mozda cu umesto rostilja neko rolovano meso u mrezici.

clock-img

23.12.2016, 21:12

clock-img

MishMash

pencil-img

458

Mi ćemo poručiti roštilj, obavezno sarma, ruska, kiflice i ukrasne perece. Možda napravim i salatu od praziluka.

Od slatkiša će biti cake pops i tiramisu ili cheesecake.user posted image

"Live the life you love, love the life you live"

clock-img

23.12.2016, 21:46

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Mm je narucio rusku salatu, wellington junetinu i tost tortu. Mini buba cokoladnu keks tortu i cimet keksice. I videcu sta cu jos, imacemo i goste danima...

clock-img

23.12.2016, 21:54

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Mislila sam posto mi postimo da napravim posnu rusku salatu sa ribom sto smo Sanjalica i ja videle. Neku pitu posnu i sa sirom za decu. Deci kejk pops i nama praline i bombice sto su stavile Ivana i Branka.

Sanjice, da znas da je ruska bila odlicna.

Hm, ja jos ne znam sta cu. Mislim, i necu nista posbno, vecerica, nesto slatko, i tako...

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

23.12.2016, 22:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

IZVORNA PORUKA: milicicak

Mm je narucio rusku salatu, wellington junetinu i tost tortu. Mini buba cokoladnu keks tortu i cimet keksice. I videcu sta cu jos, imacemo i goste danima...

I moj danas spominje wellington ali džabe kad naš kum izvoljeva više nego malo dete. Ne jede čovek ništa sem svinjetine i eventualno piletine. Jedne godine isto za doček, spremala sam neku pečenu junetinu, marinirala je ceo dan, pekla u pekaču, meso je bilo fenomenalno, topi se koliko je mekano i sočno... kum okusio nije. Malo je reći da sam popiz***a, kuma i ja smo ga napljuvale user posted image

Tako da ove godine ipak pečem svinjetinu u pekaču, but možda, sa balzamikom i belim lukom, krompiri, mešana salata. Za meze krekeri, sir, masline, domaća pršuta i kobasica, sir u maslinovom ulju i začinima, umak od jogurta, fokača sa maslinama i paradajzom... Za desert ne znam šta ću, verovatno neke keksiće i možda sladoled. I od mene dosta!!

< Poruku je uredio Ana RR -- 23.12.2016 23:01:27 >

clock-img

23.12.2016, 22:53

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Kakva je to wellington junetina?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

23.12.2016, 23:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Sanjalice, to je junetina u lisnatom testu, između mesa i testa ide fil od pečuraka i obično džigerice ali ja nju ne volim. Remzi je baš lepo pravio klik