cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Novogodišnja trpeza

clock-img

31.12.2011, 15:10

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Zenetno pa kod vas je bas gozba, bogami ide mi voda na ustauser posted image
Da, super su ovi kolacici, mene podsecaju na snikers ne znam zastouser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

31.12.2011, 15:19

clock-img

Anoniman

Ma da, moj muz od povrca i voca najvise voli meso, mada priznajem da sam i ja slaba na jagu! Bogami PE i kod vas je bas dobro user posted image rolovano meso user posted image   i torta od 4 kore, jos ako je cokoladna ili sl. moja ima jednu, nesto izmedju torte i kolaca user posted image

A ove tvoje cu da pravim za Bozic, idemo kod mojih, pa da ponesem u darove user posted image

< Poruku je uredio Zenetina -- 31.12.2011 15:21:53 >

clock-img

31.12.2011, 15:23

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

evo prisnac se pece i ruska je gotova , prasetina isecena , hladno predjelo servirano
ali sve to macku o rep kad je zvercica bolesna user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

31.12.2011, 15:33

clock-img

Anoniman

i ja zavrsila pripreme user posted image
razni mezetluci, Ninin specijalitet, nezaobilazna ruska, torta sa pohovanim paprikama, rolat, carska pita, gibanica, rolovana teletina, pogaca i tortica (sva u zlatnom, prava novogodisnja user posted image ), vince je tu..
pala sam s nogu, odoh malo da odremam i posle da dekorisem sto i mozemo da pocnemo user posted image

clock-img

31.12.2011, 15:35

clock-img

zoća

pencil-img

1957

ti i ja kao da smo se dogovarale,samo što ja pečem but od gude i kuvam sarmu

clock-img

31.12.2011, 15:35

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Zeno, cokoladna, si. Ali sva je kremasta i vazdusasta,mmm/...

Ajrton Sena

clock-img

31.12.2011, 15:37

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

uf Olga, bas bezveze!! Tako je to sa decom..

clock-img

31.12.2011, 17:52

clock-img

madre

pencil-img

6600

napravih i eurokrem kugliceuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

31.12.2011, 18:00

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

PE, koju si torticu pravila? cim cujem pecenje korica razdusevim se..takve najvise volim-i da praim i da jedem..ali sam ipak zbog umora i stomaceta pravila plazmu posle duugo vremena..  

http://www.coolinarika.com/recept/737516

pravila sam ovu pogacu! toplooo preporucujem! sjajnaaa je!user posted image

< Poruku je uredio smeskicTB -- 31.12.2011 18:01:16 >

clock-img

31.12.2011, 18:06

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Madre svaka cas_t!user posted image
Evo kod nas to iygleda odprilike ovako + fali torta koju nisam ukrasila i rolovano meso koje ne znam da isecemuser posted image

user posted image

Zanemarite onu kamaru stvari izauser posted image

< Poruku je uredio PoisonEve -- 31.12.2011 18:10:13 >

Ajrton Sena

clock-img

31.12.2011, 18:09

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Smeskic torta se zove Pariska torta Fantasiticna je, bas sam ponosna sto mi je uspela iz prvog putauser posted image

Ajrton Sena

clock-img

31.12.2011, 18:21

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Ja sma upravo zavrsila Novogodisnje kolacice za Deda Mraza i za sva dobra deca.
user posted image

Amaterski su ali su jaaako ukusne.

Sem kolacica spremila sam spikovan svinski but zalijen pivom, salata sa makaronama , krempita i Grcku baklavu.

clock-img

31.12.2011, 18:22

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

Jel to pariska-cokoladna? Kao sto je bila kod Zlate na SLaviji?? Obazavam tu tortu..Jednom sam je pravila za J rodjendan, skinula recept sa neta,  gomila slatke pavlake tu ide, ispala je super, samo sto sam cini mi se  dodala sve sto sam imala u kuhinj, osim vegete user posted image ..ja sam laboratorijski mis, tako da ne umem da napravim neso striktno po receptu, vazda eksperimentisem

< Poruku je uredio mama kukunka -- 31.12.2011 18:23:30 >

clock-img

31.12.2011, 18:30

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

PE, cula sam za tu tortu!user posted image kucnucu, da potrazim recept;)
uzivaj i za mene kod jednog parceta :)))

da li se negde ostavio recept ta ove novogodisnje kolacice?
braticina se odusevila ..pa bi mi receptic dobro dosao..kapiram da je sipko testo..

clock-img

31.12.2011, 19:11

clock-img

Leki 77

pencil-img

796

Ja samo da prokomentarišem da sam FASCINIRANA količinom hrane koju spremate! Mene mrzi da čitam pojedine spiskove, a ne mogu zamisliti da sve to spremim.
Svaka čast!!!!!!!!!!

clock-img

02.01.2012, 18:23

clock-img

tannata

pencil-img

149

Od silnog jela i pića sada niko nema snage da nam piše. Već dva dana samo odmaramo...

clock-img

02.01.2012, 18:59

clock-img

Anoniman

Mi smo pojeli milion kilograma hrane, sad par dana testo, gomboce i slično ne-meso, pa onda Božićna trpeza....jao, tek tu šta će da budeuser posted image

clock-img

02.01.2012, 19:06

clock-img

Maya21

pencil-img

2923

Mi jedva cekamo vasu Bozicnu trpezu user posted image iako nam je sad dosta mesa i drugih djakonija, ali do tad cemo da se oporavimo user posted image

clock-img

02.01.2012, 19:19

clock-img

boba 11

pencil-img

1291

Ajme zene al se potrudiste.Ja nisam bas nesto pravila -pire krompir ,meso sa slaninom pa zalila jajetom i pavlakom(u rerni) i cufte i naravno supa ,A sad mi sve se vuce ima za dva dana jos posto jedu samo mm i sin .
Cerka mi je na dijeti zbog novogodisnjeg povracanja od stomacnog virusa a ja postim ovu nedelju.
Tako da sad jedem kokice a oni nek se snadju...user posted image
I da napravila sam sladoled tortu ali za kumove posto smo tamo slavili NG a kuma mi je poslala parce moje i njene pa tako da nisam morala sebi da pravim novuuser posted image

< Poruku je uredio boba 11 -- 2.1.2012 19:20:37 >

clock-img

03.01.2012, 08:35

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja ne znam sta cu sa svom ovom hranom. Mimoza i ruska salata stoje skoro netaknute, slana torta se bojela, bifteka ostalo pola, kisa takodje pola, gomila sireva, prsute...user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

03.01.2012, 10:25

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

I nama je dosta ostalo. Mada mi jedemo a i juce smo imali goste pa smo ih posluzili finouser posted image

Ajrton Sena

clock-img

03.01.2012, 10:48

clock-img

Anoniman

Mi smo imali 2 slane torte (jednu sa šunkom i jednu vegetarijansku -imamo dosta vegetarijanaca među najbližim prijateljima i uvek se sprema i vedži meni), rolat od mlevenog mesa, gibanicu i čoko-bombu... Spisak relativno kratak, ali za troje ljudi, koliko nas je bilo za doček više nego dovoljno... Juče su nam bili gosti koji su pomogli da se dobar deo hrane dotuče. Ostalo jesamo još po koje parče slanih torti al to će mm da istrebi danas, ja sam opet na dijeti... 

clock-img

05.01.2012, 21:22

clock-img

crazymama

pencil-img

2574

sta spremate za badnji dan i Bozic?

ja cu sutra neki rizoto sa morskim plodovima za rucak, a za veceru pitu sa kupusom... za Bozicni rucak rolovanu prasetinu, mimoza salatu, cesnicu i neki kapucino snit kolac :)

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

clock-img

05.01.2012, 21:37

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Za Bozic planiram da spremim sarme,bosansku gibanicu,svedsku i osvezavajucu salatu.user posted image A moja mama ce umesiti cesnicu i bajaderu. user posted image Ali to sve planiram da napravim sutrauser posted image , da za Bozicni rucak sve bude spremno za sluzenje.

< Poruku je uredio Brana -- 5.1.2012 21:51:16 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

05.01.2012, 22:33

clock-img

snješka

pencil-img

1611

Kod nas sarma, pečenje, pogača česnica, ruska salata, kisela salata, meze, zeljanica, Bijeli anđeo i rolat od keksa i kokosa.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!