cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Muška šaka i muški polni organ

clock-img

19.12.2010, 22:56

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

E evo dosao je i kaze da ce se vratiti nazad user posted image user posted image user posted image
Dosao je jer sam ga zvala da se druzimo, ali ce opet da ode posle user posted image Manijak!

Idem sad pa cu se vratiti da kazem za meru muske sake i to.. ju evo ga

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

19.12.2010, 22:58

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Iskoristi ti to malo vremena da se opustis user posted image
Vidis da si pocela da pucas po forumu user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2010, 23:46

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

E evo me..

Pa ipak nije skroz tacno! Veci je za po glave.. otprilike tako.. user posted image

E sad idem da spavam user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

24.12.2010, 14:29

clock-img

caca81

pencil-img

642

Žene vi ste stvarno lude-pozitivno. Ismejah se tako slatko...a sa d istina na sunce.user posted image
Meni je mm jedini muškarac pa ne mogu da ga uporedim sa nekim, ali ima male šake, ne gricka nokte, a ono se sa mojom slaže sasvim ok.user posted image

clock-img

09.01.2011, 02:37

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Pričaju dve studentkinje:
Koliki je tvom dečku
8cm
Ha!
Nije Ha, nego Fi!!

clock-img

09.01.2011, 02:40

clock-img

smeško

pencil-img

4271

Dužina je proporcionalna hipotenuzi pravouglog trougla čije su katete palac i kažiprst!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.09.2011, 21:17

clock-img

Dove

pencil-img

283

E pa lude ste skroz na skroz...user posted image user posted image user posted image user posted image Duzina user posted image je iskljucivo nasledni faktor,sa oca na sina....Rekla mi moja doktorka!!!Tako da je MASALA masala,samo zahvaljujuci njihovim ocevima.

clock-img

31.10.2011, 23:33

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

Moracu da premerim ,ali nesto se prisecam user posted image  i mislim da to bas i nije tacno.
Nego kako se meri obim ili ti Fi posto mislim da je to veoma bitno ustvari bitnije od Ha?user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

13.11.2011, 23:58

clock-img

beboni

pencil-img

35

jaoj zene vi ste blesaveuser posted image user posted image user posted image ... nisam cula za tu teoriju o sakama,ali jesam za onu ,,kako u izlogu(misli se na nos) tako u ducanu,,... teme su vam superuser posted image

clock-img

14.11.2011, 04:23

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Iz licnog iskustva - to su budalastine. Najveci sto sam u zivotu videla je od decka koji je visok 205 cm a najmanji od nekog koji je oko 170 cm. Ja licno mislim da ima veze sa visinom.

A ko ima dole veliku pishu iznutra, onda njemu i treba neko sa velikom pishom. Ja sam sa ovim od 205 cm raskinula, nemam mesta za to njegovo cudo. Cula sam da se ozenio, pa izgleda da je nasao neku taman.

clock-img

30.12.2011, 21:08

clock-img

mareboy91

pencil-img

59

sta sve covek ovde nece da procita

clock-img

04.02.2012, 00:15

clock-img

maca821

pencil-img

3514

A jel se to gleda kad je u erekciji ili kako?user posted image Baš me zanima da li je to tačno, ja sam čula ono za nos, a za ovo još nisamuser posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

clock-img

04.02.2012, 00:17

clock-img

degu

pencil-img

11332

Hm i mene zanima, nas dve Maco smo neiskusne i ne možemo ništa da tvrdimo user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

04.02.2012, 00:23

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

moze li neko da pomogne ovim dvema devojcicama,da ih neko ne prevari ovako malde...user posted image user posted image

Kakve su ti misli,takav ti je zivot

clock-img

04.02.2012, 00:25

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

IZVORNA PORUKA: Meisje

moze li neko da pomogne ovim dvema devojcicama,da ih neko ne prevari ovako malde...user posted image user posted image

sad su ko crvenkapicauser posted image

clock-img

04.02.2012, 00:29

clock-img

maca821

pencil-img

3514

IZVORNA PORUKA: Meisje

E iscepala sam se od smehauser posted image user posted image user posted image

Umesto što bih davala sebi razloge zbog kojih ne mogu,dajem sebi sve moguće razloge zbog kojih MOGU…

clock-img

04.02.2012, 00:59

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

i ja sam se iscepala kad sam procitala vase postove! Zalutale crvenkapiceuser posted image

clock-img

04.02.2012, 01:01

clock-img

maca821

pencil-img

3514

Poješće nas vukuser posted image

clock-img

04.02.2012, 01:04

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

user posted image user posted image user posted image
dobicete po guzi

clock-img

04.02.2012, 11:26

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Joj umrecu vi niste normalneuser posted image
Tako mlade i naivneuser posted image

clock-img

20.03.2013, 13:52

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ma konacmo sam skontala kako se to meri
znaci uzme on pa rasiri palac ne dole i kaziprst na dole , eeeee to je ha user posted image
pa onda dodjemo do q - palac , onako bi bilo jadno i tuzno da je duzina palca , pa ajte molim vas to je nista , sta zena da radi sa 5 - 6 canitma sem da trazi nesto drugo

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

19.07.2017, 10:17

clock-img

Belgrade1976

pencil-img

52

Čitam ovu temu i sve što pomislih je.."ma da,nije bitna,..." user posted image

clock-img

19.07.2017, 13:18

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

IZVORNA PORUKA: vukosava

Iz licnog iskustva - to su budalastine. Najveci sto sam u zivotu videla je od decka koji je visok 205 cm a najmanji od nekog koji je oko 170 cm. Ja licno mislim da ima veze sa visinom.

A ko ima dole veliku pishu iznutra, onda njemu i treba neko sa velikom pishom. Ja sam sa ovim od 205 cm raskinula, nemam mesta za to njegovo cudo. Cula sam da se ozenio, pa izgleda da je nasao neku taman.

Znaci umiremuser posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!