Sve moram da zaokružim. Npr ako računam koliko će nam para trebati za prodavnicu, i ispadne npr. 256, to ne mogu da podnesem. Mora da bude ili 250 ili 260, eventualno ako je neka velika cifra u pitanju da zaokružim na 5 (255).
Bolesna sam što se tiče moje lične higijene. A imam slabiji njuh. Ako sam se npr. istuširala ujutru, "zapraću" se barem još 2 puta u toku dana. Uvek brinem da li smrdim. Ruke mogu da operem nebrojeno mnogoputa i uvek mislim da nisu dovoljno čiste.
Volim rupe. ahahaha, ovo zvuči mnogo gore nego što jeste. Svaku rupu ili rupicu ili udubljenje na koje naiđem ja moram da proverim da li moj prst (ili ruka) može da stane tu. I onda proveravam redom svih 5 prstiju dok ne vidim koji najbolje paše. Milion puta sam se zaglavljivala tako. Sećam se u osnovnoj, pravili smo insektrijum i išla sam sa bakom po bašti da mi nahvata nekog pauka, pošto ih se ja bojim. Nosila sam teglu malu, i ona se u jednom momentu prodere "daj teglu, evo ga", a ja joj pružim onako ruku u tegli...probala sam pa nisam mogla da je izvučem. Ili kad sam se preselila kod dečka, sada mm, njegovi su imali neku spravicu kao opruga za vežbanje prstiju ruke. I to je imalo rupu u sredinu i jednom prilikom sam gurnula oba mala prsta unutra i nisam mogla da izvučem. Ne bi to bilo tako loše da im nije došla neka kućna prijateljica i pružila mi ruku da se upoznamo. Ahahahaha, ne mogu vam opistai njenu facu kad je videla da joj pružam desnu ruku na koju je "prikačena" ta spravica i druga ruka. Žena je plakala od smeha.
Volim da je sve pod konac, npr. telefon mora stajati ravno na stolu, paralelno uz ivicu, inače poblesavim.
Upoznam se sa ljudima i zaboravim posle milisekunde koje ime su rekli.
Izludim kad nešto nije dobro zatvoreno‚...vrata prozor, orman itd.
Ako spavam sama, obavezno moram da se pokrijem preko glave. Delom zato što se još uvek bojim mraka (odnosno nečega u mraku) a delom zato što se jakobojim za uši...uvek mislim da će mi nešto ući u uši.
Pravim spiskove za sve. Puna sam papira i spiskova. I to sam počela još u osnovnoj, imala sam rokovnik gde sam pisala kad imam koji kontrolni. I kad sam kući podelim vreme koj eimam do škole ili do uveče, i razdelim, kad doručkujem, kad perem zube, kad učim, kad perem sudove, itd. I danas tako funkcionišem. Ako mi se nešto izjalovi i ne ide po planu, gotovo, luda sam ceo dan. Neznam jel' sam pošla ili došla
Joj, bolje da prestanem, mnogo sam čudna...ima tu još puno.