IZVORNA PORUKA: Nedja
mamanp, nisam te valjda ja inspirisala onim opsesivno kompulsivnim poremecajem
ja ih imam miliooon al moja mama je najzesca, ona SVE broji. Broji, kad sece luk, koliko puta je secnula, uvek zna koliko ima sarmi, snicli, kockica mesa...ma uzas! I namesta zavesu non stop da bude simetricna. Od toga sam ludela, a sad i ja to posinjem da radim.
Milion puta sam u stanju da proverim da li sam iskljucila sporet, i da li je ukljucen baby alarm, cak i ako je pored mene.
Ja sam radila gomilu ovih opsesivno-kompulsivnih radnji,zapravo radim ih jos uvek ali u mnogo manjoj meri(ili sam se mozda i srodila sa njima pa vise i ne obracam paznju
).Najizrazenija je brojanje slova-neko mi nesto prica i ja brojim koliko recenica ima slova,ovo sam toliko usavrsila da sad mogu dok kazes keks da kazem koliko slova ima neka malo kraca recenica
Brojala sam npr i zalogaje i vodila racuna da bude okrugli broj,npr 5,10,20
E kad je to pocelo da me nervira mislila sam da mogu da se izborim s tim tako sto bih umesto 10 namerno pojela 11 zalogaja.E onda mi je i to postala navika
Ne znam je l mozete da me pratite,malo sam konfuzna.
Kao klinka soba je morala da mi bude cakim pakum.Ako neko uzme ram za slike sa police i vrati je nekoliko santimetara dalje istog momenta bih ustala i vratila je na prvobitno mesto
Verovatno sam time izludjivala ljude oko sebe
< Poruku je uredio gagana83 -- 26.12.2009 22:59:17 >