cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Mnogo sam nervozna!

clock-img

13.10.2021, 09:26

clock-img

Dragica Draga

pencil-img

4051

I kod mene je stigla tetka iz Crvenke tako da je nervoza user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.12.2021, 11:01

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Ja ne znam da li posledica izolacije... ili hormoni ili zima ili glupa korona... ali sam mnogoooo nervozna.

Neki put imam osecaj sa ce srce da mi iskoci jer me je iznervirala neka glupost. 

clock-img

26.12.2021, 11:26

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Skupi se sve po malo Mirko. Jos izolacija i cinjenica da ne izlazis nigde dodatno nervira

clock-img

26.12.2021, 13:08

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Мирко, вероватно је то све нормално јер си била затворена. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

26.12.2021, 16:34

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

IZVORNA PORUKA: dddaca

Skupi se sve po malo Mirko. Jos izolacija i cinjenica da ne izlazis nigde dodatno nervira

Mirko,verovatno je to razlog.Mada,priznaćeš-nervirala si se i dok nije bilo korone.Samo,možda sad malo više.🙄.Šalim se malo.Nema toga ko se ne nervira,ali-samokontrola.❤

clock-img

27.12.2021, 00:42

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8620

Verovatno je to razlog. 

A i da zelim da set_am ne mogu po kisi. Svakako opet u kuci. Jedva cekam letoooo.... 

clock-img

27.12.2021, 00:54

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Mirko, ja volim da šetam po kiši. user posted image Mene nista ne može da spreci da setam, osim izolacijauser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.12.2021, 07:29

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Mirko. i ja jedva cekam leto. Samo da vise ne ustajemo po ovom mraku

clock-img

27.12.2021, 08:52

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Mirko-isto.Leto je za mene zakon.Ovu kišu koja i dalje pada nikako ne volim.Pre bih volela da pada sneg,bar u njemu ima nekih čari.