cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Izaberite dok ne bude kasno (O pušenju!)

clock-img

21.05.2009, 09:13

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Ja sam ostavila cigarete onog momenta kada je pored mene u autobusu sela devojka, skockana, lepa.. a smrad od cigareta izbija iz nje i VEĆ požuteli prsti... ostala sam zgrožena, pomislila sam kako se sigurno neko tako zgadio i od mene, kako će i meni požuteti prsti... čoveče, stresla sam se od te pomisli.. nikad više nisam zapalila, niti pomislila na cigaretu!

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.05.2009, 09:28

clock-img

Rina

pencil-img

675

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Odštampala sam sebi prvi post, i sada ću da ga zalepim ovde u kanc, možda bude imalo efekta...

Tasha samo hrabrouser posted image

Ma kad sam ja mogla prestati moze svako!

Samo ne treba forsirati,i ne donositi odluku iznenada,verujte da sam ja mesecima o tome razmisljala svaki put kad palim cigaru i psihicki se pripremala za taj cas kada je jednog dana necu pripaliti i vise mi nece trebati!!

clock-img

21.05.2009, 09:49

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Joj ova tema mi je rak ranauser posted image ali kako da ih ostavim kad volim da pusim??????

superbrzasnežaheroj

clock-img

21.05.2009, 09:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

21.05.2009, 09:53

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Ana ne smej se mojoj muci,upravo sam ispusila cigaru,kad bih dunula u nekog sparusio bi se u sekundiuser posted image user posted image  

superbrzasnežaheroj

clock-img

21.05.2009, 09:56

clock-img

Anoniman

Ej Snežo, aj se takmičimo koja ima jači karakter.

Otvorimo temu: NO SMOKING: Sneža vs Tasha,
pa da vidimo koja duže može. user posted image

clock-img

21.05.2009, 09:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Vas dve ste blesave! user posted image

clock-img

21.05.2009, 09:58

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Ej Snežo, aj se takmičimo koja ima jači karakter.

Otvorimo temu: NO SMOKING: Sneža vs Tasha,
pa da vidimo koja duže može. user posted image

Joj Tasho nemoj jos,cek jos jedno nedelju dana da se napusim cigara kao luda pa ce mi valjda prisesti,jel moze??user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

21.05.2009, 09:59

clock-img

Anoniman

Meni treba neko sa kim ću da se inatim, da se dokazujem. Samo ne znam što to ne radim sama sa sobom. user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

Ajde Snežo, od 1. juna. ALI OZBILJNO!

clock-img

clock-img

lelic

pencil-img

29

kad bi pusile kao ja 3 mjeseca mi bude steka nebi morale ni prestajat ma moze se bez cigara nemogu da shvatim kako neko moze rec ja nemogu da ne zapalim

clock-img

21.05.2009, 10:00

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Ja nikada nisam pusila nikada me nije ni privlacilo da zapalim.

clock-img

clock-img

Rina

pencil-img

675

Moze i ovo da visi u kancelariji ,pored kompa eventualno user posted image

user posted image

clock-img

clock-img

Anastazija

pencil-img

667

prestala sam pre 3 meseca.. samo sam je ugasila.. i gotovooo!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.05.2009, 10:01

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

tako treba user posted image

clock-img

21.05.2009, 10:01

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Ajde Snežo, od 1. juna. ALI OZBILJNO!

Ajde,ali najozbiljnije!!!Jao vec me hvata frka,ali HOCU!!!!!!!Koliko je to dana...jos 10

superbrzasnežaheroj

clock-img

21.05.2009, 10:02

clock-img

Rina

pencil-img

675

IZVORNA PORUKA: Sneža
....cek jos jedno nedelju dana da se napusim cigara kao luda pa ce mi valjda prisesti,jel moze??user posted image

E ovu metodu mm cesto proba i jos mu nije upalila user posted image

clock-img

21.05.2009, 10:06

clock-img

Anoniman

Onaj kostur izgleda kao da puši džoint a ne cigaru. Ne mogu to da okačim u kanc! user posted image

Hajde Snežo!

Jutros gledam kroz prozor od taxija, žena šeta kuče i puši, neki dečak pored ide i pali... baš je to gadno.

clock-img

21.05.2009, 10:07

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Gadno, kažem ja!!

clock-img

21.05.2009, 10:09

clock-img

Anastazija

pencil-img

667

Pokušajte prosto da se dogovorite sa sobom, pravite sve veće razmake između cigareta, pa kada dođe 1., biće vam lako da ih samo izostavite iz menija.. user posted image

Ili prosto recite mrš đubretu user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.05.2009, 10:10

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Idem na malu pauzuuser posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

21.05.2009, 10:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

na puš pauzu user posted image

clock-img

21.05.2009, 10:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anastazija

pa kada dođe 1.,

user posted image

clock-img

21.05.2009, 10:13

clock-img

Anoniman