cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Intervju za posao - pitanja, razmena iskustva

clock-img

05.10.2012, 22:56

clock-img

Anoniman

Gledaj bar da nije tvoja svadba, venčanica se teže fotošopira. user posted image Jas ću ujutru da se slikam za cv koji šaljem, nisam našla ni jednu koja mi se čini primerenom, sve ako ih i isečem vidi se da su i iz čega sečene. Ujutru će me mm postrojiti uza zid...

clock-img

05.10.2012, 22:56

clock-img

Anoniman

I još nešto: kada pnavodim firme u kojima sa radila, da li pišem od danas pa u nazad ili od početka karijere pa do sadašnjeg zaposlenja user posted image

Na netu sam našla i jedan i drugi primer, oba kao regularna.

clock-img

05.10.2012, 22:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Umem ja ali ne znam da li bih našla toliko vremena user posted image zavisi koliko ima posla oko toga.

Ma šalim se, taman posla! user posted image

clock-img

05.10.2012, 22:58

clock-img

Anoniman

Ja i škole i firme pišem hronološki od početka pa do danas.

clock-img

05.10.2012, 22:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

I još nešto: kada pnavodim firme u kojima sa radila, da li pišem od danas pa u nazad ili od početka karijere pa do sadašnjeg zaposlenja user posted image

Na netu sam našla i jedan i drugi primer, oba kao regularna.

Zavisi kako si navodila ostalo (školu, kurseve...). Ako si školu pisala od danas u nazad, onda i radno iskustvo pišeš tako.

clock-img

05.10.2012, 23:02

clock-img

Anoniman

Pisala sam i na jedan i na drugi način, prvi način počinje sa obrazovanjem, kursevima pa ide od prvog zaposlenja do danas i mnogo mi bolje zvuči nego kad sam sve to naopačke poređala.
I da, smem li da napišem i devojačko prezime, bitno mi je?

clock-img

05.10.2012, 23:05

clock-img

Anoniman

Nisam na to mislila.
Nemoj pisati školu od prvog OŠ do 4og srednje, a zaposlenje od danas u nazad. Bitno je da sve ide u istom pravcu.

Što ne bi smela? Ako ga nisi zadržala, piši ga u zagradi.

Npr Miljka (devojčako: Srećković) Vasiljević

(lupila sam, sorry ako se neko tako zove user posted image )

clock-img

05.10.2012, 23:06

clock-img

Anoniman

Smeš, što ne bi smela... Ne kažnjavaju za to...

clock-img

05.10.2012, 23:18

clock-img

Anoniman

E sad, ja sam se stvarno trudila da sve bude u kratkim crtama, ali sam morala da napišem šta sve spada u moj opis posla, a opis se razlikovao od firme do firme pa mi se čini dugačko. A ako izostavim nešto, idem na uštrb sebe...

clock-img

05.10.2012, 23:24

clock-img

Anoniman

Ja nisam pisala opis posla. Sve kontam da nesto moram i da kazem kad me pozovu. Iako me je mama kritikovala sto nemam opis posla.

clock-img

05.10.2012, 23:29

clock-img

Anoniman

Ja nisam naširoko opis posla, kod nekih nisam ni pisala a tamo gde mislim da može da bude od koristi za posao za koji konkurišem navedem taksativno, detaljisanje ostavim za razgovor.

clock-img

05.10.2012, 23:31

clock-img

Anoniman

Ja moram da imam opis posla. Kontam da se u nekim profesijama poslovi ne razlikuju previse od firme do firme, ali kod mene se baš razlikovalo. Mislim, moram da kažem da sam u intenzivi recimo uglavnom reanimirala, a na dijalizi "samo" punktirala vaskularne pristupe i prošla posebnu obuku za to. Eto, lupam sad, ako sam uspela da objasnim poentu user posted image . Sve i kad bih pojedinačno navodila koje sam posleove sve obavljala, trebalo bi mi pola A4 strane, minimum.

clock-img

05.10.2012, 23:36

clock-img

Anoniman

napravi tako da vizuelno moze da se odvoji radno mesto i opis posla. Pa ako poslodavac bude zeleo da cita opis, moze, a ako ne, nece se iznervirati sto ne moze da preleti bez opisa.
Odoh u krpe. Ubi me radoznalost gde konkurises.

clock-img

05.10.2012, 23:40

clock-img

Anoniman

A da umesto opisa svakog posla posle firmi dodaš stavku sa veštinama gde pobrojiš šta sve znaš, umeš, imaš u iskustvu i za šta si obučena...

clock-img

05.10.2012, 23:41

clock-img

Anoniman

Tašo, ako se dese neke stvari koje navijam da se dese, pisanje CV-a i konkurisanje kojekuda će biti nešto što će te najmanje iznenaditi. user posted image

clock-img

05.10.2012, 23:42

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Tašo, ako se dese neke stvari koje navijam da se dese, pisanje CV-a i konkurisanje kojekuda će biti nešto što će te najmanje iznenaditi. user posted image

Ja do sad nisam bila radoznala al sad sam postala i to mnoooogooo...

clock-img

05.10.2012, 23:44

clock-img

Anoniman

Milojka, ja cu sada laganim hodom do spavace sobe, polako cu upaliti tv, jos laganije cu uci na fb, i tada cu biti iznenadjena tvojim mail-om koji ces u medjuvremenu napisati! :)

clock-img

05.10.2012, 23:45

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: gae_gr

A da umesto opisa svakog posla posle firmi dodaš stavku sa veštinama gde pobrojiš šta sve znaš, umeš, imaš u iskustvu i za šta si obučena...

Napisala sam nazive preduzeća i funkcije koju sam obavljala i to istakla, a u pod - pasusu ukratko opisala šta je ta pozicija zahtevala od mene. Ispalo je kako je rekla Tash, onaj koga ne zanima samo preleti dalje po istaknutim stavkama.

clock-img

05.10.2012, 23:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34334

Ja sam uvek pisala opis posla, u nekim kratkim crtama. Milojka, držim fige user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

06.10.2012, 00:01

clock-img

Anoniman

'Fala, 'fala... Eeee, kad bi znale zbog čega mi najviše trebaju te vaše fige, u nesvest bi popadale user posted image .

Ali uskoro, obećavam, uskoro, razrešiće se sve i nadam se da ću vas obradovati lepim vestima. user posted image

clock-img

06.10.2012, 02:45

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Ako vam treba mustra, evo vam moj pa ukucajte unutra sta treba klikni

Ja sam u Srbiji imala oko 5 intervjua, a ovde bar 30 min.

A sad treba da prodjem kroz 90-tak prijava i da izaberem top 8. Za sledeca 4 dana, jutros su mi oci ispale.

clock-img

06.10.2012, 11:30

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Nista onda, drzimo figeuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

06.10.2012, 11:32

clock-img

Anoniman

Vuko user posted image

clock-img

10.10.2012, 13:02

clock-img

Anoniman

Danas su počeli virtuelni dani karijera KLIK

Neka vam je sa srećom, ja sam prošle godine ovim putem našla posao!!!user posted image

clock-img

16.02.2013, 19:41

clock-img

nata11

pencil-img

9223

Vao Vuko tvoj CV me oborio sa nogu. Svaka cast zeno.