cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 2025

clock-img

30.01.2025, 22:45

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18885

Prođe i zadnji dan škole 🏫 🎒 📚.
Lagano sam izašla, bez žaljenja. 

clock-img

31.01.2025, 15:31

clock-img

Kata90

pencil-img

3306

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Dobro vece drage moje imam jednu lepu vest, dala, sam danas otkaz i prelazim u drugu firmu od ponedeljka. 🍀🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏
Mislila sam da ce biti stresnije ali nije, sve je toliko opusteno u meni da ne mogu da poverujem da sam ovo ja 😊

Ivanka čestitam....samo hrabro😊 Kod nas sve po starom.Pocela i školica sad ponovo učenje pa uskočim kad treba.Mali je dobro poceo malo više da brblja jedino što čisto kaže je mama😁 Ogija zove G 😄 Uzela sam mali godisnji,žena koja čuva malog se razbolela preko noći,bas ima neki virus gadan.Sreća mi smo dobro.Danas mm peče roštilj tako da ću da kuliram malo.😁petak je.Uzivajte prelep je dan🌞

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

31.01.2025, 18:18

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18885

Hvala Kato, biće kao na vrtešci narednih nedelja 🤔😁
Kato, samo polako, porašće deca pa će biti lakše. 🥰

clock-img

01.02.2025, 11:34

clock-img

Tiziana

pencil-img

2653

Ćao drage devojke.Nije me bilo, ali vidim da se slabo pise inace.Ja kod frizera sa sto folija na glavi pa konacno imam i malo nekog vremena u kom nemam sta da radim🫣Ne znam vi, ali ja sam pod ogromnim utiskom svega ovoga sto se desava. I iako sam u skoroj proslosti imala jedno surovo otreznjenje koliko u zivotu nista nije vredno mrve sekiracije u odnosu na ono sto se desilo, tako i sada shvatam besmisao naseg svakodnevnog stresa na poslovima kojima se bavimo u poredjenju sa onim sto se desava. Zao mi je samo sto je moja generacija pre 30 godina isto ovako dala i srce i dusu i verovali smo da smo nesto postigli, a evo sada deca nekih mojih kolega sa fakulteta bore istu bitku...U isto vreme mi je srce puno, a sa druge srane sam neizmerno tuzna.
Moj sin ne ide u skolu, njegova gimnazija je do daljnjeg u blokadi. Igraju neke humanitarne turnire, fudbal, kosarka, imaju razne aktivnosti. Cerka je prosle ned isla po 30min. Zao mi je jer ce im produziti skolsku godinu, ali boze moj.
Kako ste vi ostale mame? Kako vam prija ovo prolece u januaru? Ivanka cestitam na novom poslu i zelim ti malo stresa, dobru ekipu i puno para! 😉

clock-img

01.02.2025, 11:48

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18885

Hvala Tizi 🥰
Valjda ce trud opravdati odluku, potrudicu se 👍
Ja sam emotivna svaki dan zbog svega ovoga. Ko me prati na insta vidi. Moja koleginica je juce pronasla snimak studenata iz Nisa koji su 1996.pesacili za BG. Nasla slike nas sa protesta... Pa se rastuzih juce od tuge i ponosa.

clock-img

01.02.2025, 14:11

clock-img

Tiziana

pencil-img

2653

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Hvala Tizi 🥰
Valjda ce trud opravdati odluku, potrudicu se 👍
Ja sam emotivna svaki dan zbog svega ovoga. Ko me prati na insta vidi. Moja koleginica je juce pronasla snimak studenata iz Nisa koji su 1996.pesacili za BG. Nasla slike nas sa protesta... Pa se rastuzih juce od tuge i ponosa.

To je ovo

clock-img

01.02.2025, 15:11

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18885

Ni-BG
Milosevic docekuje studente iz Nisa 1996.

clock-img

01.02.2025, 15:18

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18885

Ima na youtube-u dosta snimaka od tada.
Zovem mamu iz govornice, ona pita kako ispiti kazem nemamo ispite protesti u toku. Kakvi protesti, obi nemaju pojma jer niko ne izvestava o tome. I tako skoro 3 meseca.
Idosmo nas dve do grada, do Newyorker-a po grudnjake za dete 😊 Novu maskicu za telefon jer joj je stara tako brzo izgubila boju, ko da je izbledela i toliko je prljava da joj ni ribanje ne pomaže. 
Prošetasmo se, skuvasmo se i sad pijem kafu. 
Psihički se spremam za ponedeljak 👍😁

clock-img

01.02.2025, 15:59

clock-img

flamingos

pencil-img

25458

Dobar dan.Tizi,svi smo pod utiskom zvog svega što se dešava.Naša deca su išla prošle nedelje u školu i imali su časove od po 30 minuta.Krenuli su i sa pripremama za završne ispit.Što se tiče vremena,volim sunce,ali mi,u ovo doba godine nikako ne prija.Na stranu migrena,već su tu i drugi zdravstveni problemi.Kako sam u menopauzi svašta nešto mi fali.Ali,dobro,moramo sve životne faze da prođemo.Uživajte u lepom vremenu.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️

clock-img

01.02.2025, 20:47

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24791

Dobro vece. Kako ste mi? Ja sam u nekom lošem raspoloženju pa nisam ni za sta.
Samo da vam mahnem i pošaljem poljupce. 

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.02.2025, 22:01

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18885

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Dobro vece. Kako ste mi? Ja sam u nekom lošem raspoloženju pa nisam ni za sta.
Samo da vam mahnem i pošaljem poljupce. 

Saljem 100kg pozitive da te prodje negativa 🥰
Ja se organizujem za sledecu nedelju, po prvi put u zivotu idem na posao u 9 i radim 8h u jednom cugu eeeeej 😂 Ne znam kako to izgleda. 

clock-img

01.02.2025, 22:09

clock-img

flamingos

pencil-img

25458

Ivana,mašem i ja tebi,uzvraćam poljupce i želim ti sve najbolje.Da se oraspoložiš.Naiđe takav period...