IZVORNA PORUKA: Tiziana
Samo sam napisala to jer se kod nas bas insistira na tome da se ne spremaju. Sin je samo dosao i prosuo kako je uradio, bez da je prijavio da je imao.
Joj Tizi kada te čitam, kao da sam ja pisala. Ja sam potpuno zaboravila na inicijalne testove, Sava mi uošte nije rekao da su imali (a imali su u prvih par dana škole, prošle nedelje). Ja sam to saznala tek u petak predveče na roditeljskom, na koji sam zakasnila 5 minuta, i u tih pet minuta je učiteljica podelila roditeljima testove da pogledaju kako su deca uradila, tako da ja to nisam ni videla. Kada smo se vraćali kući, čujem mame pričaju, moj nije uradio imenice dobro, bla bla. ja im kažem pih, ja zakasnila i nisam ni videla rezultate, a one mi kažu, ma šta te briga, Sava je sigurno razbio. A ja ko pala s Marsa, nisam ni znala da su imali testove
Ja pitam Savu kada sam došla kući, kako si uradio inicijalni, kaže mi on onako opušteno, jedini sam imao 100%. Ja ga pitam pa što mi nisi rekao bleso jedan da imaš testove, kaže mi on. "Pa šta da ti pričam, za inicijalni se ne sprema, to je znanje koje imaš ili nemaš, učiteljica nam je to 100 puta rekla". (tako da kontam kao kod Tizi, insistira učiteljica da se ne spremaju) . I tako, ja ostanem zatečena, i ne znam na koga je ovo moje dete
< Poruku je uredio dunja RR -- 9.9.2024 9:55:17 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir