writing-img

RE: Razgovori mama 08/24

clock-img

21.08.2024, 20:50

clock-img

Tiziana

pencil-img

2637

Oh malicicak, zar su deca vec tolika!Bas htedoh da se nadovezem na ovaj Ivankin post da je dete preeaslo stvari kupljene u martu i da se pita dokle ce da raste.. Ja sam definitivno najniza u porodici i imam najmanje stopalo. Deca su me presisala. Sinu sam do ramena, a i ona me gleda sa visine. Iskreno verujem da ce ona minimalno jos rasti jer ne bi valjalo da bude previsoka iako se njoj svidja. Flan, lep provod u selu. 

clock-img

21.08.2024, 21:06

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18852

Mini buba devojka, u mojoj glavi jos mini 😂
Ode vreme, uskoro ce RR otvoriti temu "Bake i deke na RR" 😂

clock-img

21.08.2024, 21:45

clock-img

flamingos

pencil-img

25402

Hvala Tizi.Milicicak,porasla deca,leti vreme.Sve vas puno pozdravljam.❤️

clock-img

21.08.2024, 23:10

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Omg da znaš, Iv user posted image

Tizi, a ja sam tebe uvek doživljavala kao baš visoku ženu, ne znam zašto user posted image

Moj Marko je koliko u septembru prošle godine bio niži od mene a sada je skoro kao mm koji je visok 186 cm. Ja sa svojih 175 cm se osećam kao dete pored njih dvojice user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.08.2024, 23:47

clock-img

Tiziana

pencil-img

2637

Ja nikako nisam visoka, imam 164cm i osecam se kao liliputanac pored njih😂 Mm skoto 2m,sin skoro 1,90cm..cerka je na 1,69cm pa ti vidi kako mi je 🙂

clock-img

22.08.2024, 00:36

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18852

Slilacu se ovih dana izmedju ovih mojih, Guliver medju divovima - mm oko 195, Iva oko 180, ja 172. Ko Babuške 😂

clock-img

22.08.2024, 07:49

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24766

Al ste visokiii, ja bolje da ne pricam koliko sam niska 😂 .Sta radite ovih dana? 

clock-img

22.08.2024, 08:22

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Dobro jutro.
I ja sam niska zena. T je visa od mene. Mislim da ce i S jos malo. Cak mi de cini da ce da bude visa i od T. Kod mene su svi visoki u porodici, sem moje mame i mene. Kod mm majka je niska.

Sta ima? Ja idem u neku kratku nabavku. Rucak imam, posle idem na tretman lica. Malo da se osvezim za pocetak skolske.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

22.08.2024, 09:54

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18852

Dobro jutro. Odeća se teško nalazi, kupovina dobrih dužina rukava i nogavica su pravo iskušenje 😬
Ja u sred jutarnje rutine, uzivanje 😊
Radim popodne pa da zavrsim sad do 3 sta imam. Juce sam se iscrpela na poslu, a školska godina tek treba da počne. 

clock-img

22.08.2024, 10:02

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

IZVORNA PORUKA: Tiziana

Ja nikako nisam visoka, imam 164cm i osecam se kao liliputanac pored njih😂 Mm skoto 2m,sin skoro 1,90cm..cerka je na 1,69cm pa ti vidi kako mi je 🙂

Eto user posted image a ja mislila ti viša od mene user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

22.08.2024, 10:12

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18852

E zato se ja penjem na stolicu kad želim da zauzmem stav i da me bolje čuju, pogotovu tinejdžerka 😂
A šok koji doživi u tom trenutku je druga priča 😂

clock-img

22.08.2024, 13:42

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Gde ste žene? Redovno vas čitam, ali mrzzzii da pišem.
Počela sam da radim u ponedeljak posle skoro 20 dana, ali odmorima sam, ne mogu da kažem. Pitajte me u septembru 😀
Sanjice, kako je dete?
Zagrljaj za sve

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

22.08.2024, 13:43

clock-img

jess021

pencil-img

13382

Leleeee koliko grešaka u tekstu

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

22.08.2024, 14:38

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ivanka, i meni je u glavi mini dok ne stane pored mene i kaže vidi,skoro sam te stigla 😂 mislim, nije teško biti viši od mene ali ona ima 12 i uleće u fazu intezivnog rasta.

Baš su nam porasla sva RR deca 🥰🥰🥰 a mi smo ostale mlade i lepe, niko ne bi rekao da imamo toliku decu 😂😂😂

clock-img

22.08.2024, 14:43

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18852

Ja sam juce jednoj zeni rekla da imam 49 godina ona zinula 😂 Ispade mladja od mene 😂
Trazila postovanje i da ide preko reda zbog godina 😂Ostala otvorenih usta i tiha dok sam ja lepo zavrsila kupovinu. 

clock-img

22.08.2024, 16:20

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Jess, T je zakacila neku bakteriju, pa se sad lecimo.
Ok je ovako. Samo sto joj je dosadno. Rekla joj je dr da ne moze sad da se vidja sa drugaricama.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

23.08.2024, 08:36

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24766

Dobro jutro. Sanjice, jel nema T nikakvih problema osim bakterije?

clock-img

23.08.2024, 12:17

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Nema nikakvih drugih problema. Samo joj je dosadno.user posted image
Sutra idemo na kontrolu.

clock-img

23.08.2024, 13:56

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18852

Dobar dan, dobar vam petak 😊
Sanjice, pozdrav za dete, ja se njima divim kako stoički izdrže kad moraju, pogotovu dosadu. 👍
Sedoh da se pripremim za rad. Ručkova ima, podgrejaćemo i za danas dosta. 

clock-img

23.08.2024, 14:19

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Ja sam konacno sela. Isla do skole, isla sa S po poklon za druga. Odlazi u drugi grad. Spremila rucak i sad sam sela.

clock-img

23.08.2024, 14:23

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18852

I nestade struje, pre 20 min, nista od rada ako ne dodje do 15h. Taman ukljicila komp da se puni, prikljucila i telefon, sve na izdisaju. Tel na 8 posto. Komp prazan skroz.
Valjda ce doci.... 
Sanjoce, sta bi na kontroli?
Moja mama ide na terapije od 2.9.

clock-img

23.08.2024, 14:43

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26962

Sutra idemo na kontrolu. Teodorine najbolje drugarice mama je nas pedijatar. Tako da cu sutra da je odvedem kako je porucila.

clock-img

23.08.2024, 18:49

clock-img

flamingos

pencil-img

25402

Ćao svima.Mašem vam iz sela.Odoh da sređujem dvorište,pa mi dolazi komšinica.Prijatno je napolju.Pozdrav svima.❤️

clock-img

24.08.2024, 09:04

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24766

Dobro jutro. Mi danas nekih obaveza imamo,ali se nadam da cu sutra malo odmoriti. Prosli vikend isto u haosu i cele nedelje mrtva umorna. Godisnji kao da nisam ni imala 😬

clock-img

24.08.2024, 15:24

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18852

Dobar dan. Ja navalila na tepihe i prozore. Samo iz dnevne i trpezarije, iz predsoblja i kuhinje bacam i kupujem nove. Mm me samo pogledao 😂
Tako da nije bilo puno posla 😂 
Girosi za rucak, upravo ga zavrsavamo pa da ruckamo. 
Sanjice, sta kaze dr? 
Ivana, nedelja po nedelja i sve isto bude 🙃