Iv, nadam se da će mama biti što pre bolje
Tizi, gde idete na more?
Mi smo poslednjih nekoliko godina celo leto van Beograda, i mislim da ću i ubuduće to praktikovati, jer mi je jako mučno po ovoj vrućini biti bilo gde, osim na planini, šumi, ili na moru. Zbog mog posla i sastanaka smo ostali sada 7 dana po povratku iz Vrnjačke Banje (gde je bio divno vreme, ni blizu ovome), i zbog toga što sutra hoću da odradim besplatni pregled mladeža na Adi, za sve nas, i ide i moja najbolja drugarica, moj klijent će nas uvesti preko reda. I posle se pakujem i idemo za Bosnu, tamo je ipak druga klima, veća nadmorska visina, šuma, selo, i čist vazduh. Vraćamo se na jedan u avgustu, da bih ja otišla na zatezanje proteze, i onda idemo u Budimliju, i posle odmah na more, tako da se vraćamo krajem avgusta. Znači svega nekih deset___ dana u Beogradu, na letnjem raspustu, i to mi je previše. Mi smo u parku uveče sa društvom do aksno, popodne smo na Adi, ali džabe i park i drveće, kada se ne možeše opstati napolju uveče, komaraca nikad nije bilo više. Ne prskaju ih nikako, sad je prioritet Rio Tinto, sve ostalo je zapećku, pa ko preživi.
U Bosni, odnosno staroj Hercegovini gde idemo, ih nema, mislim na komarce, pa možemo da sedimo u dvorištu i uživamo, mada tamo smo često uveče u gradu.
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.7.2024 15:22:40 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir