Devojke, hvala vam, bolje sam, gotovo da me uopšte ne boli (ali ne dodirujem, to me već strah), najviše boli kada legnem da spavam, tada vršim pritisak sigurno na to mesto i ponekad kada duže hodam, ali ponekad. Ali aj hodam dnevno po minimum 10 kilometara, tako da nije čudo što zaboli ovakva povreda, tamo kod 9-og kilometra Kaže moja doktorka da sam dobro prošla, baš zato što vežbam i super formi sam, kaže mnogi bi i kuk polomili kada sam joj objasnila kakav je pad bio. Jer ja jesam pala na kuk, a onda se nabola na stolicu bokom, u predelu rebara. A verujem da ima uticaja i to što uzimam vitamin D, po preporuci moje dr Jelene, koja kaže da našem podneblju doživotno mora suplementacija D vitaminom, i za nas odrasle, a i deci dajem (samo ne leti). Mada, ovaj fizijatar što mi je dao terapiju za teniski lakat, rekao mi je to isto, vitamin D obavezno (za kosti, mišiće, ma za sve), ali on kaže da mora svaki dan, čak i leti, i on tvrdi da je najbolji neki što se prska u usta, a ne vigantol, ali još nisam kupila to što mi je prepisao.
Juče sam čak bila na jedrenju Savom, jedan klijent nas vodio, baš je lepo bilo. Pela sam se na jedrilicu, sve ok, bez problema i bolova. Kako je lepo biti na vodi...Danas vodila S na kontrolu za protezu, mirni smo do septembra.
Tizi, sa osnovnom školom ide na more ili?
Iv, biće mama ok, ne brini
Mi bi uskoro opet trebali na put, čekam ja neke stvari da završim (za razliku od tebe Tizi, kad reče lagana nedelja, meni neki težak period sa poslom, sve nešto iskače), pa kad ssve završim, pakujemo se.
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.7.2024 20:16:51 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir