Bravo Tizi, on je sjajan!
Ja verujem da će to biti sve kako treba, malo be buni ova 14-ta u ovoj grupi , jel to zbog blizine vama, ili je 14-ta sada nešto jača nego ranije?
Iskreno, ja sam uvek 6-tu i 14-tu smatrala istim rangom, možda bi čak rekla i da je 6-ta malo jača bila u moje vreme, ali tu su negde. Ja sam polagala prijemni u 6-oj, jer mi je najbliža, ali sam imala dovoljno bodova za 5-tu, prirodni smer, i krenula sam bila da prebacim papire, na kraju se ipak predomislila, i ostadoh u 6-oj. Izabrala sam nešto lakšu gimnaziju, ali ipak bližu. Sada bih možda drugačije birala.
Mada u mom odeljenju je pored jednog dela nas sa Zvezdare i Vračara, bilo dosta dece iz Grocke, Vinče, Boleča, Zaklopače (jer je i njima, iako nimalo blizu, 6-ta najbliža, u odnosu na ostale gimnazije), i svi do jednog od njih (iz tih mesta na Smederevskom putu) su sada vrhunski doktori, ili naučnici (PMF i ETF) negde u inostranstvu. Koje su to vrednice bile, nije im trebala eto ni neka najjača gimnazija, a kamoli osnovna, da postanu najbolji u svom poslu.
Čini mi se da smo im se mi "gradska deca" tada možda krišom i podsmevali, a sada, sada im se divim.
IZVORNA PORUKA: Tiziana
Hvala drage zene.
Dunja, gimnazija, prirodni smer. 3. 14. 5. 1.,tim redosledom pa videcemo.. Sve samo zavisi od rezultata zavrsnog ispita. Polaznu osnovu ima. Vukovac je, ima Dositejeve diplome iz matematike i hemije, a da li ce biti koncentracije sl nededelje na ispitima, videcemo 😂
IZVORNA PORUKA: dunja RR
Tizi, neka je sa srećom završetak osnovne!
Šta je odlučio dečko da upiše?
Ovde vreme grozno. Oko 13h je pljuuustalo. Sad je samo oblacno. Ali za sutra najavljuju potop.
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.6.2024 13:12:26 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir