IZVORNA PORUKA: vbojana
Vidjelo se da mu nije nikako bilo prijatno i cio dan nakon toga je bio neraspolozen i zatvoren u sebe iako mi je rekao da su prihvatili gresku u vezi smaranja oko ishrane, ali iznenadili su se kad je pomenuo te ceste dolaske i pozive. Ne razumiju kako, zasto..cak mu je majka rekla u fazonu necu te vise nikad zvati. I njemu je to tako tesko palo, znam ga.
Eto, zato sam ja mužu rekla da se ne meša. Znala sam da će on biti grub i da će to majku (sveki) zaboleti, a znala sam i da bi njemu bilo teško tako nešto da kaže.
Ja sam se "svađala" sa sveki više puta, većinu muž ni ne zna.
Ja bih (ne kažem da je to ispravno) verovatno popričala sa svekrvom i svekrom i rekla da stvaraju detetu komplekse. Da je bio na sistematskom, da je potpuno zdrav, da mu je takav metabolizam, i da moraju da prestanu tako da pričaju pred njim. Objasnila bih da dete ima 7 godina i svoje društvo, i da i mi imamo puno obaveza, te da bi bilo dobro da se okupimo npr nedeljom na ručku, i otišla bih na taj ručak nasmejana, i ako bi krenula tako neka priča vrv bih rekla nešto tipa "Pustite se te priče, mislila sam da smo se dogovorili". Ako upali - nastavila bih da dolazim.
Imam utisak da samo o tome razmišljaš i sebi dižeš pritisak, čime si još više besna na sve njih.