Dunja, može link na taj smeštaj? Jel to zanimljivo tinejdžerima? Msm, jel imaju šta da rade u gradu uveče?
Nama je ova godina totalno blesava.
Kako kažu - mala deca mala briga, velika deca velika briga...
Naša saga počinje još pre par meseci kada sam ušla na airbnb da vidim kuće. Godinama letujemo sa još jednom porodicom (oboje dece nam je isto godište i druže se od vrtića). Gledam cene - ne verujem, zlo mi je...
Na sagu sa skupoćom se dodaju još tri otežavajuća faktora:
- starija deca (skoro 18god) neće sa nama na more već sa ekipom - što je normalno, ali ne postoje info kako bismo se mi ostali planirali, tipa Kada?
- mlađa deca hoće da idu sa školom, zna se da će biti ali nikako da dobiju datum, na kraju pristiže datum: 10.07., gde se jedan prijavljuje za to more a drugi ne...
- stariji sin od prijatlja ide za Ameriku na poslednju godinu srednje škole, i treba da je u Americi početkom avgusta, nikako da se dobije tačan datum.
I tako se ustvari sve suzilo na: 22.06.-10.07., i od 20.07.-31.07., gde prijatelji imaju dodtanu komplikaciju oko američke vize i razmišljanje da li će neko od njih sa klincem da ide za Ameriku.
I tako stižemo do narednih komplikacija.
Stariji sinovi se dogovaraju sa još 8 drugara da idu za Crnu goru u kuću jednog od njih, i ispostavlja se da to mogu isključivo odmah posle škole, 22.06. Dogovori traju u večnost.
Ja počinjem da shvatam da prijatelji nema šanse da se organizuju ove godine i da ćemo na kraju ići muž i ja sa mlađim sinom (skoro 14god), gde će on da umre od dosade i da nam se popne na glavu. Ako uopšte odemo imajući u vidu cene.
I tako dolazimo do toga da ja shvatam da imam starog godišnjeg koji mora da se iskoristi i kontaktiram vlasnicu apartmana u Asprovalti gde sam pre 10ak godina letovala sa decom i mamom u junu, i pozovem još jednog sinovljevog drugara da ide sa nama, i na kraju nam se priključi i prijateljica iz priče iznad sa mlađim sinom, i sad nas 5oro idemo u Asprovaltu 22og.
Umeđuvremenu, stariji sinovi odustaju od Crne Gore i stiže ideja sinoć: Mi hožemo da idemo na Zakintos u Laganas , ko je bio zna zašto ovaj smajli...
No, ipak pojavila se i ideja Lefkade.
Ja sam zadužena da im nađem ponude.
I tako... nemam pojma kako će da izgleda ovo leto kad zagazimo u jul... Izvesno je da mi stariji sin puni 18, polaže vozački, ide na Exit (kaaaakve godine ), sve ostalo je totalno neizvesno.