cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Tema za istresanje negativne energije XIII deo

clock-img

27.01.2024, 11:43

clock-img

17 joka

pencil-img

10871

Srecko  bas tako mada smo za sve to sami krivi nazalost i     sve gore vreme dolazi ☹️😓

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

29.01.2024, 12:12

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Slazem se.
Sami smo krivi i pricam namerno u mnozini,jer nije pojedinac kriv.

Evo banalnost,sedim sa uzasnim bolovima u staomaku,ne idem kuci.
Zasto?
Zato sto sa luda koja je radoholicar i mislim da ce firma da propadne bez mene.Bukvalno.

clock-img

31.05.2024, 13:18

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Bože daj mi snage da okrenem drugi list i napujdam ove oko sebe u 3............... 😡😡😡😡😡😡😡😡

Saznala sam nešto i sad sam besna kao nilad u životu!

P. S. Nije vezano za porodicu ❤️

clock-img

07.06.2024, 21:12

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Pre neki dan se pokvario bojler, danas frizider, nervoza za mene, divota za mm koji se odlicno zabavlja popravljanjem 😂

clock-img

13.09.2024, 13:11

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Boze, daj mi snage molim Te! 
Pokaži mi put da odem iz ovog toksičnog okruženja ljudi koji samo na sebe misle a onda kad ja hoću da mislim na sebe, ja sam kriva jer očugledno njih ugrožavam. I to mi se nabija na nos. 

clock-img

04.10.2024, 18:40

clock-img

Kata90

pencil-img

3295

Znači ja cu izludeti vise od gostiju,kako sam dosla kuci sa posla odmorila nisam......em mi kasni mestruacija 🫣😖neznam vise ni sta da mislim.Nije mi uopste do druženja...

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****