cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Tema za istresanje negativne energije XIII deo

clock-img

24.11.2023, 10:36

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

IZVORNA PORUKA: Srecko47E

Fitlj se krati s godinama,izgleda.
Prag tolerancije biva sve manji.

Ko je vaspitan da cuti i trpi on godinama gomila neke neizgovorene stvari u sebi. I onda, u kasnijim godinama, kao ja, shvati da je svo yo lepo vaspitanje ometac sopstvenog mira. To je ono kad nama neko nesto prica a mi bi mu najradije skresali sve u lice ali nam vaspitanje ne dozvoljava. I tako fitilj bio podugacak. Na kraju, zivotno iskustvo i godine ti daju elana i petlju da progovoris. Kratak fitilj 😊 Samopouzdanje, samokontrola, vera u sebe i snazan um. Kratak fitilj = ne trpim vise nista. 

clock-img

24.11.2023, 10:50

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ko je vaspitan da cuti i trpi on godinama gomila neke neizgovorene stvari u sebi. I onda, u kasnijim godinama, kao ja, shvati da je svo yo lepo vaspitanje ometac sopstvenog mira. To je ono kad nama neko nesto prica a mi bi mu najradije skresali sve u lice ali nam vaspitanje ne dozvoljava. I tako fitilj bio podugacak. Na kraju, zivotno iskustvo i godine ti daju elana i petlju da progovoris. Kratak fitilj 😊 Samopouzdanje, samokontrola, vera u sebe i snazan um. Kratak fitilj = ne trpim vise nista. 

Ista situacija.

clock-img

24.11.2023, 13:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34337

Otkazan Rundekov koncert user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.11.2023, 08:53

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Najgore je sto smo vaspitani da cutimo.
Tuce te?
Cuti,procice ce.
Tesko ti je?
Cuti,procic ce.
Imas los dan?
Cuti.

I tako dalje.

...i onda narod pukne u nekom momentu i sto je lud,pa kako sto?

Ja sam pocela da pricam to sto mi smeta i da resavam odmah,Lakse je.

clock-img

25.11.2023, 09:42

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Isto.Ne trpim i ne dam na sebe.Kome pravo,kome krivo-ne zanima me.

clock-img

25.11.2023, 09:43

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Ne treba dati na sebe,.Treba se izboriti uvek sa argumentima.

Ja sam makar takva,argumentovano se busam.
Jer znam da ne gresim.

clock-img

25.11.2023, 09:57

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Ne dam nikome da mi se meša u život niti se mešam u tuđ.Use i u svoje kljuse.

clock-img

25.11.2023, 10:08

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Danas sam ljuta sto nema snega kod nas.
Realmo,padne malo kise,Beograd je paralizovan,sneg ako padne...Zaustavice sve.Ali ko mari.

clock-img

25.11.2023, 10:12

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Ljuta sam na sebe.Ali,čovek se uči dok je živ...

clock-img

25.11.2023, 10:14

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Ne volim radne subote.
Niti vidim poentu istih.
Radim mahom sa pravnim licima,kojima promet ,platni,subotom ne radi.
Dodjemo na psoao i sedimo.

clock-img

25.11.2023, 11:24

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Ne volim ni ja radnu subotu kada dete ide u školi.Isto nema poente-em rano ustanu,em skraćeni časovi.Sve u svemu lepo se druže.

clock-img

25.11.2023, 11:26

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Radana subot je totalna glupost,ukoliko posao koji radis ,nema smisla da se radi i vikendom.

Mi radimo da ispunimo formu.Bez placanja tog dana.
Smesno.

clock-img

25.11.2023, 12:15

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Pa stvarno smešno.Ali,dobro.I to prođe.

clock-img

25.11.2023, 12:31

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Prodje,ali vreme sa decom se ne moze nadomestiti,pogotovo kad radis za dzabe tog dana.

clock-img

25.11.2023, 14:22

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Ono jeste.Ali,dobro.Svako bira svoj posao.Sad,to što izabere ima i svojih prednosrlti,a i mana.

clock-img

26.11.2023, 08:11

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Zašto ne mogu da se jednom naspavam kao čovek?Imam taj problem da,kad se probudim ma koje doba noći(jutra) bilo,nema šanse da zaspim.I sad kreće glava da me boli...Ali,šta ću,takva sam...Nije to zbog godina,generalno je oduvek tako bilo.

clock-img

27.11.2023, 14:36

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Zasto ljudi ne prihvate svoje obaveze?

clock-img

27.11.2023, 17:04

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Zašto ljudi ne žele da čuju i drugu stranu već misle da su samo oni u pravu?

clock-img

27.11.2023, 17:08

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

Srecko, puno ima takvih. U poslednje vreme vise je mladih pocetnika koji samo otaljavaju svoje obaveze.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

27.11.2023, 21:37

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18863

Ponoviš šta ti smeta (ne samo meni nego i drugima) a tu osobu i dalje boli ćoše, bezosećajno sebično stvorenje koje samo na sebe misli. I dalje tera po svome i ne čuje ni reč što drugi pričaju. I još se podsmeva i radi po svome.
Pomislih se kako je dobro što ne živim sa tom osobom, jadni ukućani ako se i sa njima ovako ponaša. 
Prvo sam mislila da je u pitanju tvdoglavost ali od danas mislim da je  to bezobrazluk. 

clock-img

28.11.2023, 10:17

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Srecko, puno ima takvih. U poslednje vreme vise je mladih pocetnika koji samo otaljavaju svoje obaveze.

Joj! Ja sam bas ljuta apropo toga.
Veliki sam radoholicar i radim, ne ostavljam ista drugima ,ni za sutra,ali..
Mene uvek doceka da ispravljam tudje greske,njihov deo posla i sada,kroz neko vreme,to se jednostavno ocekuje.

Ne mogu da shvatim da odrasla osoba,nema razvijenu svest o tome,da treba nesto da zavrsi/uradi.

clock-img

28.11.2023, 10:19

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Ponoviš šta ti smeta (ne samo meni nego i drugima) a tu osobu i dalje boli ćoše, bezosećajno sebično stvorenje koje samo na sebe misli. I dalje tera po svome i ne čuje ni reč što drugi pričaju. I još se podsmeva i radi po svome.
Pomislih se kako je dobro što ne živim sa tom osobom, jadni ukućani ako se i sa njima ovako ponaša. 
Prvo sam mislila da je u pitanju tvdoglavost ali od danas mislim da je  to bezobrazluk. 

Imam jednu takvu personu u okolini,kuca do.
Bezobrazluk,nista drugo.

Licno,prvo sam mislila da je problem u meni,da sve shvatam licno.
Pa hajde,promenim plocu,probam pod kozu da udjem sto bi se reklo,ali ni to nije odgovaralo.
Sada sam na distanci,ne komentarisem,ne pricam,cutim i sklanjam se.

clock-img

28.11.2023, 10:34

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

26974

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Joj! Ja sam bas ljuta apropo toga.
Veliki sam radoholicar i radim, ne ostavljam ista drugima ,ni za sutra,ali..
Mene uvek doceka da ispravljam tudje greske,njihov deo posla i sada,kroz neko vreme,to se jednostavno ocekuje.

Ne mogu da shvatim da odrasla osoba,nema razvijenu svest o tome,da treba nesto da zavrsi/uradi.

Tako je verovatno i kod kuce. Ja ne podnosim haos, nered. Tako i na poslu.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

28.11.2023, 10:47

clock-img

flamingos

pencil-img

25415

Znači-samo da uđe,zapita i ne izlazi.Ova sestra ko zna kako popakovala te upute.Doktorke još nema.I tako...Nikad reda kod nas u državnim ustanovama.Strašno.

clock-img

28.11.2023, 10:51

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Sanjice-ista prica i kod mene.
Ne volim haos i ne mogu tako da radim.Nisam svemoguca,ne hvalim se,ali neke stvari ne mogu da prezubcim u glavi.