cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kako prati bebin veš?

clock-img

03.03.2016, 17:06

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Anim nisam ja u srbiji ali naravno da ima i ovde pogledacu po marketima. Ja sam jednom kupila jedne maramice da obojim crni ves za ove nisam znala user posted image

Ayan <3

clock-img

03.03.2016, 17:06

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Mi te maramice za skupljanje boja kupujemo u Tempu ili Metrou. Mislim da ih ima u svakoj bolje opremljenoj radnji. Nisu losa stvar.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

03.03.2016, 17:09

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: amelia

Anim nisam ja u srbiji ali naravno da ima i ovde pogledacu po marketima.]

amelia nisam ni pogledala odakle si user posted image , samo sam napisala kao podrazumeva se da si odavdeuser posted image

clock-img

03.03.2016, 17:29

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Dosla sam ovde u it kad sam se udala sad na leto 5 godina user posted image nego mame zanima me jedna stvar omeksivaci ne znam da li svi ali kokolino koji ja koristim za sina pise da ga stavljas na zadno pranje tj ispiranje i da nije potrebno nikakvo dodatno ispirane jer to je svrha omeksivaca da bude ves mekan i da mirise ja sam probala i jednu opciju i drugu.kad ga ne ispiram mnogo je ves mekaniji i mirise na kilometrima preterala sam user posted image ali stvarno mirise i jako lep osecaj ali me strah neke reakcije da ne napravim ma kozi bebici. Zanima me da li ispirate ves nakon omeksivaca ili ne?

Ayan <3

clock-img

03.03.2016, 17:33

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Amenija, koliko ima tvoj sin? I ja koristim kokolino, a ne ispram dodatno ves. Tako i za nas, tako i za decu od kad su rodjeni.

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

03.03.2016, 18:07

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Ja sam samo prvih mesec, dva koristila omeksivac deciji. Nisam stavljala dodatno ispiranje. Posle sam presla na obicni omeksivac i ni tada nismo koristili dodatno ispiranje.

clock-img

17.06.2016, 13:23

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Perem sareni sve zajedno mada je to najvise uvek decijih stvari, obuceno jednom u vrtic i uflekano necim, tako da nasih (moje i mm) stvari uvek ima jako malo. Uzela sam Chicco omeksivac i stavila vrrrlo malo , tu su upale i dve bele majce mm, kaze da mu uzasno mirise i da vise ne ubacujem user posted image

Nego me interesuje do kada ste platnene pelene peglale?

Ja njih stvarno jako puno koristim, za pod glavu u kreveticu, na krevetu, kad ga uzmemo za na rame , za bljuckanje, u kolicima...ma svuda. Za povoj jos najmanje user posted image

clock-img

19.06.2016, 13:24

clock-img

amelia

pencil-img

1666

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

Amelia, koliko ima tvoj sin? I ja koristim kokolino, a ne ispram dodatno ves. Tako i za nas, tako i za decu od kad su rodjeni.

Ja tek sada vidim poruku user posted image sada ima 9 meseci ali od kad se rodio ja ne ispiram jer mi tako ves bude mekanijii i extra mirise ali sam se pitala da mozda ne treba tako i da treba da ispiram pa rekoh da pitam. Koje boje korostis ? Ja plavi jer pobogu je bio decak pa sam sve plavo kupovala i cucle flasice hahaha

Ayan <3

clock-img

23.02.2017, 19:08

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Chicco deterdzent i omeksivac i nema zime ;)

clock-img

23.02.2017, 19:10

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

IZVORNA PORUKA: Dragce86

Chicco deterdzent i omeksivac i nema zime ;)

A ves masina? user posted image user posted image

clock-img

23.02.2017, 19:22

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

sad sam pocela da koristim zuti duel, mada mi je bebi silan i dalje naj bolji i Chicco naravno!

clock-img

23.02.2017, 19:29

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

Anck, i ja volim ove tetra pelene....i peglam ih sve.. Bebac ima 7 mes. A kad ga nosim on voli.da glocka pelenu, zbog zubica..A i pod glavu mu stavljam. I kolica kad ga vozim a zadrema prekrijem. Ma zakon su

< Poruku je uredio Duškić -- 23.2.2017 19:31:52 >

clock-img

23.02.2017, 19:38

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jos peglas, ja sam to prestala cini mi se sa 3 -4 meseca. A koristim jos uvek samo za pod glavu na krevetu.

clock-img

15.03.2017, 05:43

clock-img

sonjii

pencil-img

65

I kod nas su tetra pelene nezamjenjive.Ispod glave na krevetu, ispod glave u kolicima..Ako ostalo i ne stigbem da ispeglam, one su bavezno peglane. Od svog treceg mjeseca ne zaspiva bez pelene.Imamo jednu sarenu na dinosauruse i ona je obavezna u rukici kada zadrijema.

Na svijetu postoji samo jedno lijepo dijete i svaka ga majka ima..

clock-img

15.03.2017, 07:46

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Ja tetra pelene peglam dokle god ih koristim, znači do neke 2.godine...

A što se tiče pranja, sad sam prešla sa praška na tečni persil sensitive jer iz nekog razloga više ne može da se nađe baby duel, a on je bio majka za fleke,nema šta nije oprao,a persil baš i neuser posted image
I naravno,neizostavni beli chicco omekšivač.

clock-img

06.07.2017, 15:04

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Pa u masinu na 60C, mali_misu, posebno naravno i nema zime! Nikad nam nije bilo problema, sad cak koristim samo Chicco deterdzent bez omeksivaca jer mi je nestalo user posted image

clock-img

06.07.2017, 15:07

clock-img

Duškić

pencil-img

9617

Ja tetra pelene u lonac kad idam vremena i odkuvam bas budu snezno bele user posted image .
A persil neki sa lavandom koristim trenutno.

clock-img

06.07.2017, 16:18

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Svi ti deterdzenti su slicni. Ako dete nije preosetljivo, svejedno koji ce se koristiti.A tetra pelene sam peglala samo po izlasku iz bolnice par dana i to je to i nista joj nije falilo...

clock-img

06.07.2017, 16:18

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Kao i dok nismo dobili bebu.Nikakav poseban tretman.KoristimAriel i Tide.Čeličimo se😎

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

06.07.2017, 16:19

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24770

Bebin ves na 60 ili 40 stepeni. Deterdžent koristim isti koji i nama. Omeksivac Chicco, Duel bebi ili nas. A desi se i da ubacim njenu garderobu sa nasom.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

06.07.2017, 22:38

clock-img

Dragce86

pencil-img

2625

Ja nisam jos mesala njen i nas ves, ipak je njeno mnoogo cistije, mozda kad poraste ali za sad ne.

clock-img

06.07.2017, 22:42

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Ninin ves perem posebno,obican prasak a omeksivac rozi cocolino od kako se rodila.Nama menjam,njoj ne.Mnogo mi se svidja miris.

clock-img

06.07.2017, 22:55

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja perem zajedno sa nasim,nas prasak i omeksivac.
Uvijek kad vidim naziv teme pomislim kako ga perem,potrpam u masinu,stavim prasak i ukljucim je user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

06.07.2017, 23:47

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

IZVORNA PORUKA: emicaa RR
Uvijek kad vidim naziv teme pomislim kako ga perem,potrpam u masinu,stavim prasak i ukljucim je user posted image

Aahahahaha, pa tako se veš i pere user posted image
Ja ne mešam njihove i naše stvari, mislim da ni neću dok god ne porastu.

clock-img

14.07.2017, 18:18

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Ja i dalje njen ves perem odvojeno, mozda eventualno ubacim neku moju maicu posto su one skoro ciste, ne nosim ih dva puta.