Tu sam Dunjči 🥰Vurvuru - očaj i katastrofa.Mi smo ga izabrali zbog blizine Karidi plaže i zbog najpovoljnije ponude.Znali smo mi kakvo je mesto, pre 10ak godina smo prolazili kroz Vurvuru na putu do Karidi plaže - bukvalno vikend naselje, samo vile i restorani, bez ičega za videti.Ali nismo očekivali Karidi plažu u takvom izdanju. Plićak u širini od 3-4 metara crn zbog trave, a kad se to prođe, onda se nailazi na vodu po kojoj pliva nešto odvratno, žuto, mene je podset_ilo na razpadnut izmet 🤮 mada ne verujem da je baš to, jer se nije osećalo 🫤A kad se set_im kakva je Karidi plaža bila prr 10ak godina, voda čista kao suza, bez gužve, ma milina. Još onaj prirodni hlad...
Ako na to dodam da smo drugog dana imali sudar i bili bez auta do kraja, pa smo skoro pa bili osuđeni na Karidi i na gradsku plažu, jasno ti je zašto kažem katastrofa 🤷
Mi smo bili na celih 5 dana, zbog posla nismo mogli duže, zato smo i izabrali Sitoniju, jer je blizu. Jedan dan smo iznajmili čamac i obišli ostrvce pored Vurvurua, pa je to malo popravilo utisak.
Elem, što se mene tiče, Halkidiki nikad više, cene nenormalno visoke, veće nego na većini ostrva na kojima smo bili - i smeštaja, i svega ostalog (giros 4.5e) gužve ogromne. Rekla bih - precenjeno.Radije ćemo za isti novac preći još 200-300km i letovati negde južnije, kao i do sada.
Elem, nadam se popravnom krajem avgusta 😊U planu je Korčula, sa noćenjem u Sarajevu. Opet na kratko, ali daj šta daš.Rezervisali smo apartman preko Booking-a, imamo fore do 22. da otkažemo, ukoliko ne budemo mogli da se iskombinujemo zbog posla.Inače, u tom periodu je smeštaj u Hr mnogo povoljniji nego u Gr, verovali ili ne.