Odgledala sam Znam kako dišeš, sve epizode (6 ili 7 ukupno, ne sećam se), i uh baš baš je dobra. Toiiko roditeljskih (i ne samo roditeljskih) dilema prolazi glavna glumica, priča je skroz aktuelna, serija počinje vršnjačkim nasiljem (baš da se debelo zamisliš ko je zapravo krivac, a ko žrtva), a i gluma je vrhunska, posebno me Lazar koji glumi Dina oduševio, mada su svi odlični. Nisam navikla na tako dobru glumu na našim prostorima I nisam navikla da iz Bosne dođe serija koja ne govori o ratu, iako je režiserka serije serije režirala i bosanski film sa ratnom tematikom, nominovan za Oskara, koji uopšte ne želim da gledam... Čak je i glavna glumica ista, i da nije ove serije ne bih ni znala, da je ta glavna glumica zapravo iz Srbije (meni je skroz nepoznata inače, dok mi je njen muž poznat, Boris Isaković, a i on glumi u seriji). Muzička špica je inače odlična.
Čitala sam baš i recenzije, neki kritikuju seriju zbog toga što prebrzo prelazi sa teme na temu, i istina dve epizode obrađuju vršnjačko nasilje, pa onda sledeće epizode silovanje, pa ubistvo..a sve spakovano u samo 6 epizoda, slažem se, moglo je sve to malo duže da traje.
Ali i pored svega, preporuka velika od mene!
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.12.2023 17:12:25 >
...
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir